X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Ein Harod Country Lodge

Kibbutz Ein Harod Ihud, Galilea, Israel

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Når du besøker Israel komme og bo hos oss!

Ein Harod Country Lodge ligger på toppen av en høyde over kibbutz. Den attraktive utvalg av rom og hytter omgitt av hager og fantastisk utsikt over Jisre'el-dalen formidle en rolig landsby atmosfære. Fra dette utsiktspunktet kan du slappe av og se solen gå ned i en flamme av farge.
Vårt hus er strategisk plassert slik at du kan nå alle turiststeder i nord i Israel. Haifa, Tel Aviv, Jerusalem og andre deler av det sentrale Israel kan også inkluderes i dag tur program. Enda mer fjerntliggende steder som Dødehavet og Massada er lett tilgjengelig fra Ein Harod.

Det er mange steder å besøke nær Ein Harod. De arkeologiske utgravningene på Beit Shean og Tzippori er blant de best bevarte områdene i Israel. Våre kristne gjester ofte velger å besøke Nazareth, Mt. Tabor, Canaa og Genesaretsjøen hellige steder.

Vi tilbyr deg meget komfortabel overnatting pluss den personlige oppmerksomheten vi forbeholder oss for alle våre gjester. Vi har 26 standard gjesterom og 16 hytte / suite enheter. Alle hotellrommene har en kompakt anneks kjøkkenkrok med mikrobølgeovn, kjøleskap og tilstøtende dusj og toalett.

Air-condition og kabel-TV er installert i både hytter og standard gjesterom. Hyttene er større og består av et stort soverom og øvre nivå barnas soveplass, kjøkkenkrok, toalett og dusj + Jacuzzi tilknytning til den skyggefulle terrassen som vender mot en makeløs utsikt over Jisre'el-dalen.

Et barns lek sentrum og praktisk parkering er i nærheten av din innkvartering som har tilgang for fysisk funksjonshemmede gjester.

All vår innkvartering er tilgjengelig til fornuftige priser. Tariffen inkluderer frokost og bruk av vår olympisk størrelse svømmebasseng.

Hengi deg selv mens du bor på Ein Harod Vi kan tilby deg en rekke helsemessige behandlinger / massasje, turer og aktiviteter i lokaliteten vår og lengre unna. På samme måte kan vi ordne rabatter for spesielle attraksjoner, turistattraksjoner, restauranter osv ,.
Vi vil vente å hilse på deg når du kommer og vi vil sørge for at ditt opphold hos oss skal være en hyggelig og uforglemmelig opplevelse.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Brettspill
  • Frokost inkludert
  • Barnesenger er tilgjengelig
  • Gratis trådløs internettilkobling
  • Haardrogers
  • Kjøkken
  • Vaskeritjenester
  • Lounge


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Ein Harod Country Lodge Located at Kibbutz Ein Harod Ihud, , Galilee.
Ein Harod Country Lodge
Israel
Galilee North of Israel 18960 Kibbutz Ein Harod Ihud
0% 1
32.5722771 35.3869628
Ein Harod Country Lodge
    Ledige rom     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc