X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

El Misti Hostel Yellow
NOMADS

Rua da Mandragora, 13, Buzios, Brasil

71%Rangering

 • 71%Verdi for pengene
 • 73%Sikkerhet
 • 76%Sted
 • 76%Personale
 • 64%Atmosphere
 • 67%Renslighet
 • 69%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
El Misti Hostel Yellow er et nylig renovert og moderne vandrerhjem som ligger i den "fantastiske byen" av Buzios. Omgitt av mer enn 23 strender Buzios ligger 180km NØ for Rio de Janeiro. Vandrerhjemmet har en utmerket frokostbuffé med et stort utvalg av ting som vil glede deg!

Restricciones de edad:
Ninguna persona Menor en 18 anos puede reservar cuarto compartido

Aldersbegrensning:
Ingen personer under 18 år kan bestille delte rom

Det er et paradis for vannsport entusiaster eller for de som elsker å bare lene seg tilbake og slappe av i solen. El Misti Hostel Yellow ligger ideelt til i en rolig gate i nærheten av sentrum kjernen hvor du finner alle de beste butikker, restauranter, barer og klubber. Vår beliggenhet gir også et perfekt sted for å utforske byen som vi ligger like ved hovedveien som går gjennom halvøya som fører til alle sine flotte strender.

Vandrerhjemmet selv har sjarmen, personlige innslag og fasiliteter som en ønsker i et hjem borte fra hjemmet. Vi kan skilte med en stor skjegg felles område der folk kan sosialisere eller se på TV eller en av våre mer enn 300 pluss filmer. Vi tilbyr også gratis internettilgang og wi-fi for dem med sine egne bærbare datamaskiner, og vi har en Nintendo Wii for de som virkelig savner hjem.

I kjøkkenet vårt vil du finne alle de redskapene du trenger for å tilberede et gourmetmåltid. Vi har også inkludert en gratis felles samling av matlaging nødvendigheter som olje, krydder og andre krydder for å gjøre oppholdet enklere og for å hjelpe deg å spare penger. Utenfor vil du finne vår hage med grillplass, basseng, og store dekk der vi vert ukentlige grillfester, brasiliansk stil.

El Misti Hostel Yellow tilbyr en rekke rom for å møte dine behov og budsjett. Vi har alt fra luftkondisjonerte dobbeltrom til en 7-sengs blandet sovesal. Totalt har vi syv rom å velge mellom, og alle rom inneholder et bad. I våre sovesaler vil hver gjest finne et stort stuverom hvor de trygt kan oppbevare sine eiendeler.

Vi ønsker å fortelle våre gjester at sikkerhet er av største betydning for oss. Buzios er en veldig trygg by, men å tilby våre gjester trygghet vi har installert et 24-timers video-overvåking og sikkerhet system.

På El Misti Hostel Yellow vi prøver vårt beste for at du skal føle deg hjemme. Vi vil ønske deg velkommen med en gratis drikke og gjøre vårt beste for å gjøre oppholdet ditt så godt som mulig.

* Alle priser inkluderer frokost, sengetøy, håndklær, internett, wi-fi. Hvert rom har store individuelle skap (ta med hengelås lås) og bad en suite.

Aldersbegrensning:
Ingen personer under 18 år kan bestille delte rom

Avbestillingsregler

Vi anbefaler at alle gjestene kjøpe reisendes forsikring for å beskytte seg mot eventuelle uforutsette omstendigheter. I tilfelle at du trenger å gjøre et forsikringskrav, vil El Misti Lavpris hjelpe deg på alle mulige måter, inkludert å gi dokumentasjon, etc.

* Avbestillinger for grupper på seks eller flere personer må gjøres med minst en hel 2 (to) ukers varsel. I dette tilfellet, kan konsernet samle 100% av sine innskudd betalt til El Misti (ikke inkludert innskudd gjort med tredje parts sider). Eventuelle avbestillinger gjøres med utilstrekkelig varsel vil ikke ha noen del av depositumet tilbakebetalt.

* Avbestillinger for sommersesongen kan bare gjøres 15 dager før innsjekking dato, 100% refunderes. Ved avbestilling etter denne dato vil ikke bli refundert innskudd.

* Avbestillinger for Holy Week Package kan bare bli gjort frem til mars. 15, 100% regning. Eventuelle avbestillinger gjort etter denne datoen vil ikke ha innskudd refundert.

* Avbestillinger for fotball-VM 2014 (fra 10. juni til 15 juli) kan bare gjøres innen 1. februar og er 100% refunderes (ikke inkludert innskudd gjort med tredje parts sider). Eventuelle avbestillinger gjort etter denne datoen vil ikke ha innskudd refundert.

* Avbestillinger for New Years pakken kan kun gjøres før 30 november og er 100% refunderes (ikke inkludert innskudd gjort med tredje parts sider). Eventuelle avbestillinger gjort etter denne datoen vil ikke ha innskudd refundert.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • 24-Timers Sikkerhet
 • Klimaanlegg
 • Flyplasstransport
 • Bar
 • BBQ
 • Sykkelparkering
 • Frokost inkludert
 • Cafe
 • Takvifte
 • Faksservice
 • Gratis internettilgang
 • Gratis parkering
 • Gratis trådløs internettilkobling


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
El Misti Hostel Yellow Located at Rua da Mandragora, 13, , Buzios.
El Misti Hostel Yellow
Brazil
Buzios Rio de Janeiro 28950-000 Rua da Mandragora, 13
71% 62
-22.7620744 -41.8955254
El Misti Hostel Yellow
    Ledige rom     9 seng Blandet Sovesal     15 seng Blandet Sovesal     4 seng Blandet Sovesal     6 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     8 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Superior 4 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 9 seng Sovesal For Kvinner     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Blandet Sovesal     Standard 19 seng Blandet Sovesal     Superior Twin Privat Rom Med Bad/wc