X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

El Warung Beach House

Calle de Portugal, 69, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spania

91%Rangering

 • 94%Verdi for pengene
 • 88%Sikkerhet
 • 96%Sted
 • 93%Personale
 • 92%Atmosphere
 • 88%Renslighet
 • 89%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
El Warung er en koselig, lokalt eid vandrerhjemmet ligger i den pulserende Las Canteras område i Las Palmas de Gran Canaria. Vår 12-sengs etablering er spredt over to etasjer. Hver innredet og stylet i huset, med et utvalg av 4 sengs sovesaler og 2 sengs sovesaler, fellesarealer, fire bad og to fullt utstyrte kjøkken. Ved ankomst vil du bli møtt av en av våre team av internasjonale medarbeidere som vil gave du med nøklene, vår gratis wifi, en El Warung-laget kart over øya og råd og anbefalinger som bare erfarne reisende kan tilby. Det er ingen resepsjon, noe som betyr at ingen barrierer mellom våre gjester og oss, vertskapet.

Rett over gaten er en av de beste eksemplene i Europa av hvor byen møter stranden - den 3.5km strekning av Playa de Las Canteras, foret med en bred gågate og nyte noen av de fineste været av alle byer i verden. Selve stranden har både roligere badeplasser og en rekke surfe pauser, og den nordlige enden går over i El Confital, et slående landemerke av klipper og steinete strender. Nyt vår gratis sykler å gå seg vill og utforske.

Plassert blant gatene rundt El Warung finnes utallige dykk og spisesteder som serverer den beste i lokal mat og lokale tegn. Det er et supermarked motsatt vandrer (åpen syv dager), og to lukkede taket markedsplasser innen gangavstand for de som søker friskt, ekte kanariske råvarer og møter. Hver lørdag kveld Las Canteras vibrerer med lyden av levende musikk, spredt rundt forskjellige arenaer og tiltrekke livlige folkemengder.

En kort busstur ((eller en 30 minutters syklus, hvis du dra nytte av vår gratis sykkel tjeneste) fra El Warung er det historiske sentrum av byen, som spenner over bydelene Vegueta og Triana. Her vil du finne skjønnheten i EM stil bygninger og brosteinsbelagte gater, og den berømte € 2 tapas kveld hver torsdag. Det er også mer eksklusive forhandlere, ispedd bruktbutikkene, boutique kinoer og noen av de større barer og klubber.

Bortsett fra attraksjonene i byen, har El Warung mye å holde deg opptatt i tillegg. Vi er aktivt involvert i den omfattende utendørs livsstil som Gran Canaria har å tilby, og som ivrige tilhengere av den uavhengige reisende oppfordrer vi deg til å være så godt. Vi har også alle slags vann utstyr til leie, kan surfe leksjoner ordnes på forespørsel, og vi kan til og med bli med deg for en bølge eller dra ut vår stand-up paddle for deg å prøve. Hvis fotturer eller klatring er mer din stil, vi vet bare steder å gå og folk til å gå med. Vi ønsker at din opplevelse av Las Palmas for å være den samme som vår egen.

Fasiliteter inkluderer: gratis frokost, flerspråklig personale, skap, gratis Wi-Fi, 24-timers innsjekking, gratis sykkelutleie, surfebrett, kropp bord, våtdrakt, snorkling utleie av utstyr, osv osv ...

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Sykkelutleie
 • Sykkelparkering
 • Fellesrom
 • Gratis internettilgang
 • Sengetøy inkludert
 • Skap
 • Oppbevaring av bagasje
 • Mini-Supermarked


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
El Warung Beach House Located at Calle de Portugal, 69, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria.
El Warung Beach House
Spain
Gran Canaria Canary Islands 35010 Calle de Portugal, 69, Las Palmas de Gran Canaria
91% 257
28.1356909 -15.4389023
El Warung Beach House
    Ledige rom     Grunnleggende 4 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Twin Privat Rom Med Bad/wc