X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

El Warung Beach House

Calle de Portugal, 69, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spania

91%Rangering

 • 93%Verdi for pengene
 • 87%Sikkerhet
 • 97%Sted
 • 93%Personale
 • 89%Atmosphere
 • 93%Renslighet
 • 89%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
El Warung er et koselig, lokalt eid vandrerhjemmet ligger i den pulserende Las Canteras område i Las Palmas de Gran Canaria. Vårt 12-sengs etablering er spredt over to etasjer. Hver innredet og stylet i huset, med et utvalg av 4 sengs sovesaler og 2 sengs sovesaler, fellesarealer, fire bad og to fullt utstyrte kjøkken, hvor du kan nyte vår gratis frokost. Ved ankomst vil du bli møtt av en av våre team av internasjonale medarbeidere som vil gave du med nøklene, vår gratis wifi, en El Warung-designet kart over øya og råd og anbefalinger som bare erfarne reisende kan tilby. Det er ingen resepsjon, noe som betyr at ingen barrierer mellom våre gjester og oss, vertene.

Rett over gaten er en av de beste eksemplene i Europa av hvor byen møter stranden - den 3.5km strekning av Playa de Las Canteras, foret med en bred gågate og nyte noen av de fineste været av alle byer i verden. Selve stranden har både roligere badeplasser og en rekke surfe pauser, og den nordlige enden fusjonerer inn i El Confital, et slående landemerke av klipper og steinete strender. Nyt vår gratis sykler for å gå seg vill og utforske.

Plassert blant gatene rundt El Warung finnes utallige dykk og spisesteder som serverer den beste i lokal mat og lokale tegn. Det er et supermarked motsatt vandrerhjemmet (åpen sju dager), og to lukket tak markedsplasser innen gangavstand for de som søker friskt, ekte kanariske råvarer og møter. Hver lørdag kveld Las Canteras vibrerer med lyden av levende musikk, spredt rundt forskjellige arenaer og tiltrekke livlige folkemengder.

En kort busstur ((eller en 30 minutters syklus, hvis du dra nytte av vår gratis sykkel-tjenesten) fra El Warung er det historiske sentrum av byen, som strekker seg over bydelene Vegueta og Triana. Her vil du finne skjønnheten i europeisk- stil bygninger og brosteinsbelagte gater, og den berømte € 2 tapas-aften hver torsdag. Det finnes også mer eksklusive forhandlere, ispedd bruktbutikkene, boutique kinoer og noen av de større barer og klubber.

Bortsett fra attraksjonene i byen, har El Warung mye å holde deg opptatt i tillegg. Vi er aktivt involvert i den omfattende utendørs livsstil som Gran Canaria har å tilby, og som ivrige tilhengere av den uavhengige reisende vi oppfordrer deg til å være så godt. Vi har også alle slags vann utstyr til leie, kan surfe leksjoner ordnes på forespørsel, og vi kan til og med bli med deg på en bølge eller dra ut vår stand-up paddle for deg å prøve. Hvis fotturer eller klatring er mer din stil, vi vet bare steder å gå og folk til å gå med. Vi ønsker din opplevelse av Las Palmas for å være den samme som vår egen.

Fasiliteter inkluderer: gratis frokost, flerspråklig personale, skap, gratis Wi-Fi, 24-timers innsjekking, gratis sykkelutleie, surfebrett, kropp bord, våtdrakt, snorkling utleie av utstyr, etc. etc ...

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Sykkelutleie
 • Sykkelparkering
 • Frokost inkludert
 • Fellesrom
 • Gratis internettilgang
 • Sengetøy inkludert
 • Skap
 • Oppbevaring av bagasje
 • Mini-Supermarked


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
El Warung Beach House Located at Calle de Portugal, 69, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria.
El Warung Beach House
Spain
Gran Canaria Canary Islands 35010 Calle de Portugal, 69, Las Palmas de Gran Canaria
91% 234
28.1356909 -15.4389023
El Warung Beach House
    Ledige rom     Grunnleggende 4 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Twin Privat Rom Med Bad/wc