X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Elat Hotel

str Columna 140/1, Chisinau, Moldova

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Elat Hotel er et av de mest fineste 3 stjerner hotell i Chisinau. Hotellet ligger i den administrative og forretningsmessige sentrum av Chisinau, Elat Hotel ligger i nærheten av hoved politisk (President residens, Stortinget, regjeringen) og kulturelle formål (Central Park, Opera og Ballet Theater, "Patria" kino), shopping og forretningssentre av byen. Hotellets posisjon på 5-7 minutter fra International Exhibition Center "Moldexpo 'og 20 min fra Chisinau International Airport er det beste utgangspunktet for alle virksomhets, kultur, shopping og underholdningsaktiviteter i Chisinau.

Ordnet i en moderne notat, vår restaurant tilbyr deg et variert utvalg av retter fra det tradisjonelle Moldovan og europeisk mat, ledsaget av utvalgte drinker, dessert og frukt. Det store utvalget av retter fra menyen vil tilfredsstille de mest raffinerte smaker.

Elat Hotel tilbyr 12 romslige og komfortable rom, moderne møblert og utstyrt. Rommene er utstyrt med air condition, oppvarming, satellitt-TV, ubegrenset tilgang til Wi-Fi, telefon, mini-bar, arbeidsbord med lampe, bad med dusjkabinett, baderomsutstyr, FOEN.
Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, kan det hende vi må kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svarer på vår e-post innen to virkedager din bestilling kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Klimaanlegg
  • Kabel TV
  • Gratis parkering
  • Haardrogers
  • Internettilgang
  • Minibar
  • Parkering
  • Restaurant


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Elat Hotel Located at str Columna 140/1, , Chisinau.
Elat Hotel
Moldova
Chisinau 2038 str Columna 140/1
0% 0
47.0308956 28.8299918
Elat Hotel
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc