X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Enchoro Wildlife Camp
YHA

PO BOX 4473-00200 Nairobi, Ralph Bunche Road, Narok, Masai Mara, Kenya

ingen rangering

0 Omtaler
 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Enchoro Wildlife Camp Masai Mara Kenya - Slapp av i stil og komfort ...
Har du en umettelig tørst etter eventyr i Kenya? Elsker du å være utendørs som i Masai Mara Kenya? Har du stolthet selv på å være bereist? Hvis svaret på noen av disse er ja, Registrer deg en safari tur til Kenya og se på åttende World Wonders på Masai Mara National Game Reserve Wildebeest Migration pakketur med Enchoro Wildlife Camp.
Enchoro Wildlife Safari Camp tilbyr deg den beste vandrerhjem overnatting og safari turer i rene, komfortable, trygge og avslappede omgivelser og i budsjettet semi luksuriøs overnatting i Masai Mara National Reserve til alle reisende som uavhengige budsjettreisende, skoleklasser, feriegjester i hver natur og Kenya safari goers.
Vi har flere typer overnatting som passer ulike reisendes behov. For eksempel er Enchoro Bush Camp vel stille for familier, som safari camp er delvis inngjerdet og barna kan streife rundt i full sikkerhet innenfor rammen av dette budsjettet teltleir i løpet av dagen.
Leiren er beregnet for budsjettreisende, grupper av hver art som reiser sammen; denne leiren er ideell for store familier (barn fra 2 & 1/2 år til 12 år og eldre), venner eller små team-building grupper.
En høflig velkommen
Våre safari driver guider vil informere deg om dine forhåndsbetalte aktiviteter, som er morgen spillet stasjoner i Mara, og ettermiddag stasjoner og solnedgang drikke i den nasjonale reserve. Hovmesteren vil informere deg om måltid ganger, etc., og leiren manager, vil orientere deg om reglene i leiren; det viktigste er at mellom skumring til daggry, gjest må alltid bli eskortert mellom de offentlige områdene og teltene. Siden dette er en åpen leir, kan rovdyr gå omtrent når som helst. Bestill semi luksus rimelig overnatting i Masai Mara og Masai Mara tour aktiviteter gjennom ungdomsherberger reise sentrum og kjøpe Full pensjon pluss nedsatte spesielle aktivitetspakker.
Hva vil du elske om denne leiren
= Meget romslige og luksuriøse telt, med en komfortabel seng, god kvalitet beddings, etc. og et stort bad og fasiliteter.
= Utsikten fra teltene er vakker.
= Måltider er fagmessig utarbeidet av en erfaren kokk.
= Spisestuen ansatte er herlig oppmerksomme og effektiv.
= Leiren innstillingen er virkelig vakker.
= Staber er svært vennlige.
= Mulighet til å jobbe frivillig i samfunnsutviklingen i Masai Fellesskapet.
Den Enchoro Wildlife Tented Camp er uten tvil en meget vakker safari camp bygget for å gi semi luksuriøse rimelig overnatting mens påvirker bushen så lite som mulig så vi bryr oss for vårt naturlige miljø, og vi tror på bevaring av både dyrelivet og miljøet vi bruker solenergi for belysning.
Teltene er laget av khaki lerret; lokalt trevirke brukes til bygninger, og blander i vakkert.
Du vil nyte våre måltider, og kvaliteten på produktene (ingredienser) brukt var tydelig topp lyd, og er deilig. Vår kokk er en svært anerkjent kokk i Kenya, og hans retter er virkelig deilig.
For mer informasjon eller bestilling om overnatting eller våre tour pakker, ikke nøl med å kontakte oss.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • 24-Timers Sikkerhet
 • Bar
 • BBQ
 • Fellesrom
 • Gratis parkering
 • Warme Douches
 • Kjøkken
 • Sengetøy inkludert
 • Oppbevaring av bagasje
 • Tilgjengelige måltider
 • Parkering
 • Håndklær inkludert


Betingelser

 • Barnevennelig
 • Ikke portforbud
 • Ikke-røyk
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Enchoro Wildlife Camp Located at PO BOX 4473-00200 Nairobi, Ralph Bunche Road, Narok, Masai Mara.
Enchoro Wildlife Camp
Kenya
Masai Mara 00200 PO BOX 4473-00200 Nairobi, Ralph Bunche Road, Narok
0% 0
-1.5125258 35.3421163
Enchoro Wildlife Camp
    Ledige rom     Standard 3 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc