X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Epic Guesthouse

7 Wolf Power Close, Noordhoek, Cape Town, Sør-Afrika

ingen rangering

0 Omtaler
 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Epic Guest House ligger i den rustikke Noordhoek, med sin herlige landsby atmosfære ved foten av den berømte Chapmans Peak, og den mest naturskjønne kyst kjøretur langs den berømte Cape Point Route i Cape Town.

Modne høye trær over fra vår ett mål store eiendommen forbedre den avslappende 'land' føler. Vår herlige bred veranda dekk lokker deg til å nyte den fantastiske utsikten over fjell, våtmarker med fantastiske solnedganger nesten 365 dager av året, med Atlanterhavet vinket i det fjerne!

Du umiddelbart føler en følelse av lys og åpen plass en gang inne Epic pensjonat. Den vakre brede strålte høyt tak stue og romslig spisestue er innredet i en ren og moderne stil - en smakfull touch av Afrika og inviterer straks du å sitte og føle den avslappede atmosfæren.
Vår Epic Guesthouse er koselig, men rot gratis og lett å manøvrere for rullestolbrukere og dyktige reisende.

Vi tilbyr tilgjengelig B & B-innkvartering for alle - ingen barrierer med 4 (handikapvennlige) soverom: 2 romslige en-suite familierom samt 2 dobbeltrom / tomannsrom (med sine private separate bad), alle med roll-in dusj og svært innbydende komfortable senger.

Intaba (fjell) rommet:
Dette koselige og komfortable rom er den minste av de rommene på Epic Guest House, og har en Queen size seng. Andre funksjoner inkluderer innebygd garderobe, lite bord og stol, mini safe, sengetøy og håndklær, hårføner og kaffe / te med en sjokolade godbit. Den separate bad er rett utenfor rommet og har en roll-in dusj med sklisikre fliser og komplementære miljøvennlige badeprodukter.

Molo (hallo) rom:
Dette komfortable rommet har flott utsikt over de Wetlands og høye trær. Rommet er innredet med en king size-seng (kan være tvilling på forespørsel) med komfortabel sittegruppe. Den private romslige badet er separat rett utenfor rommet. Funksjoner inkluderer: innebygd garderobe, lite bord og stol, mini safe, hårføner, sengetøy og håndklær, gratis miljøvennlige badeprodukter og kaffe / te fasiliteter med en sjokolade godbit.
Patio dører fører ut på imponerende veranda fra der den vakre utsikten, solnedganger og dyreliv kan nytes.

Knysna (vann) rom:
Dette romslige rommet er vendt mot fiskedam og hage, er innredet med en king size-seng (kan være tvilling på forespørsel) og en komfortabel sittegruppe som kan konvertere til en sofa. Den store bad med roll-in dusj har alle moderne bekvemmeligheter, inkludert et oppvarmet håndklestativ, barbermaskin, god belysning, sklisikre fliser, hårføner og gratis miljøvennlige badeprodukter. Andre funksjoner inkluderer innebygd garderobe, skrivebord og stol, mini safe, sengetøy og håndklær og kaffe / te med en sjokolade godbit inkludert.

Enkosi (takk) rom:
Dette romslige rommet har 180 graders utsikt over Chapmans Peak og Atlanterhavet i det fjerne. Rommet er innredet med en king size-seng (kan være tvilling på forespørsel), samt komfortabel sittegruppe som kan konvertere til en sofa.
Den romslige en-suite bad med badekar og roll-in dusj har alle moderne bekvemmeligheter, inkludert et oppvarmet håndklestativ, barbermaskin, god belysning, sklisikre fliser, hårføner og gratis miljøvennlige badeprodukter. Andre funksjoner inkluderer innebygd garderobe, skrivebord og stol, mini safe, sengetøy og håndklær og kaffe / te med en sjokolade godbit inkludert.
Patio dører fører ut på den fantastiske Veranda fra hvor vakker utsikt, solnedganger og dyreliv kan nytes.

En lekker sunn frokost serveres fra 8 - 9:30; Kaffe og te er tilgjengelig hele dagen med et åpent fanelinjen. Et bredt utvalg av restauranter er tilgjengelig for å tilfredsstille enhver smaksløk og budsjett.

Den innbydende svømmebassenget er i front av huset på lavere nivå med et underholdnings & Braai område med utsikt over "våtmarks" hvor rikt fugleliv besøke vår eiendom, og hvis du er heldig vil du høre den berømte samtalen av Fish Eagle. Den store Koi fiskedam er et annet rolig sted å slappe av.

Den innbydende svømmebassenget er i front av huset på lavere nivå med et underholdningsområde.

Fra vår perfekte inngangsporten kan du utforske Sør-halvøya med sine høydepunkter: 8km med uberørt hvit sand på "Long '(Noordhoek til Kommetjie) med hest rir tilgjengelig hver dag; den berømte familien stranden Fish Hoek med rullestol promenade; underhold Boulders Beach med afrikanske pingvinkoloni; kjente golfbaner; historiske Simons; «Scratch patch '- Gemstone fabrikken; 'arty' Kalkbay; sjarmerende Constantia Winefarm; den aktive Hout Bay fiske Harbour og World of Birds; Botaniske Kirstenbosch Gardens; turer i naturen på Silver; og selvfølgelig - pulserende sentrum av Cape Town (30km) med underholdWaterFront med turer til den berømte Robben Island.

Epic Guest House er også nær nok til å få tilgang til vin gårder i Franschhoek, Stellenbosch, Durbanville Hills og Paarl og er et perfekt utgangspunkt for Garden Route eller West Cost.

Kjøpesenter, postkontor, bank og alle fasiliteter er tilgjengelig innenfor en radius 3 km.

Bli med oss ​​å oppleve det selv !!

Vennligst merk:

Sjekk In Time: 02:00
Sjekk ut tid: 10:00

Avbestillingsregler: 7 dager
Kredittkort aksepteres ikke
Betaling med kontanter ved ankomst

Frokost inkludert
Avgifter inkludert

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • BBQ
 • Brettspill
 • Frokost inkludert
 • Kabel TV
 • Barnesenger er tilgjengelig
 • Gratis internettilgang
 • Gratis parkering
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Haardrogers
 • Internettilgang
 • Kjøkken
 • Vaskeritjenester
 • Lounge
 • Utendørs svømmebasseng
 • Utendørs terrasse
 • Safe
 • Svømmebasseng
 • Te / Kaffe fasiliteter
 • Håndklær inkludert
 • tilkomst for rullestolbrukere


Betingelser

 • Barnevennelig
 • Aksepterer kredittkort
 • Ikke-røyk
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 7 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Epic Guesthouse Located at 7 Wolf Power Close, Noordhoek, Cape Town.
Epic Guesthouse
South Africa
Cape Town 7985 7 Wolf Power Close, Noordhoek
0% 0
-34.1116801 18.3821547
Epic Guesthouse
    Ledige rom     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Twin Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc