X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Equity Point Lisboa

Travessa do Fala-S� 9, Lisboa, Portugal

kart og veibeskrivelser


90%Rangering

  • 92%Verdi for pengene
  • 90%Sikkerhet
  • 91%Sted
  • 92%Personale
  • 89%Atmosphere
  • 87%Renslighet
  • 89%Fasiliteter

Oversatt av Google Travessa do Fala-S, nummer 9

Fra flyplassen (Bus):

Ta flybuss og gå av på Restauradores. Reisetiden er 20 minutter og prisen er € 350 (det er gyldig i 24 timer i busser og trikker!)
Med taxi: Det vil koste fra 12 til 16 i helgene og nattetid. Kjøp en Taxi kupong i turistskranken på flyplassen. Gi retninger toTravessa gjøre Fala-S nummer 9. (nær Praa da Alegria)

Fra flyplassen (metro):
45 min. 1,40 - Metro - Ta den røde linjen retning Så Sebastio (siste stopp). Bytt til den blå linjen (fortsatt Så Sebastio) og ta retning i Santa Apolnia. Gå av på Restauradores.
20 min. 3,5 - Ta flybuss og gå av på Restauradores
15 min. 12 til 16 i helgene og natt - Taxi -. Gi veiledning til Travessa do Fala-S, nummer 9. (nær Praa da Alegria). En gang i Praa da Alegria, har taxi til å gå rett opp og ta til venstre på Santo Antnio da Glria. Etter to blokker, gatenavnet endres til Travessa do Fala-S.


Fra Santa Apolnia togstasjon:
Med metro: ta den blå linjen i retning av Amadora Este og gå av på Restauradores. Reisetiden er sju minutter og koster 1,40.
Med buss: Ta buss nummer 759 og gå av på Restauradores. Reisetiden er 10 minutter og koster 1,80.
Med taxi: Gi veiledning til Travessa do Fala-S, nummer 9. (nær Praa da Alegria). Reisetiden er 10 minutter, og skal koste 8.

Fra Gare do Oriente togstasjon:
Med metro: ta den røde linjen til Så Sebastio, og deretter bytte til den blå linjen går i retning Santa Apolnia. Avslutt ved Restauradores. Reisetiden er 25 minutter og prisen er 1,40.
Med taxi: Gi veiledning til Travessa do Fala-S, nummer 9. (nær Praa da Alegria) Reisetiden er 15 minutter og skal koste rundt 15.

Fra Sete Rios togstasjon / Bussterminal:
Med metro: ta den blå linjen i retning Santa Apolnia og gå av på Restauradores. Reisetiden er 15 minutter og prisen er 1,40.
Med taxi: Gi veiledning til Travessa do Fala-S, nummer 9 (nær Praa da Alegria). Reisetiden er 25 minutter og vil koste ca 9.

Når du er i Restauradores!
Avslutt ved Restauradores, og på motsatt side av Hard Rock Caf du har Elevador da Glria, de typiske gule trikker i Lisboa. Følg trikken banen oppoverbakke og slå på den tredje på høyre side. Den lille firkanten kalles Largo da Oliveirinha. Gå litt videre og du vil se Travessa do Fala-S. Vi vil være på nummer 9, den rosa bygningen på venstre! Velkommen til Equity Point Lisboa!