X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Equity Point Marrakech

80 Derb El Hammam; Mouassine, Marrakech, Marokko

kart og veibeskrivelser


89%Rangering

  • 91%Verdi for pengene
  • 85%Sikkerhet
  • 89%Sted
  • 85%Personale
  • 89%Atmosphere
  • 90%Renslighet
  • 94%Fasiliteter

Oversatt av Google Tre minutter gange fra Djemaa el-Fna i hjertet av soukene, er Equity Point Marrakech i den edle delen av Medina: Mouassine.

Det er ikke vanskelig å komme til vandrerhjemmet, men vi er i sentrum av den gamle medinaen i Marrakech, og dette betyr: svingete gatene, masse lefts og rettigheter, og før du blir vant til det, kan de fleste av gatene ser veldig lik hverandre.

Vi mener at med disse indikasjonene vil det være lett å finne oss, men hvis du føler tapt, kan du alltid spørre noen fra en butikk (eller i gatene, men de kan be om et lite tips av 20Dhm). Alle vet oss: be om Equity punkt i Mouassine og folk vil hjelpe. Endelig kan du alltid ringe oss, og godt plukke deg opp.

Veibeskrivelse:

Fra Djemaa el-Fna:

Den enkleste måten å komme til vandrerhjemmet er fra den berømte Djemaa el-Fna-plassen. Spør cab driver å forlate deg på hva som er populært kjent som Caf Argana selv om kalesjen leser Restaurant Argana. Navnet Argana er skrevet i store bokstaver på taket av lokalene. Hvis du kommer med buss, eller torget er stengt for biler, se etter denne kafeen, eller få noen til å vise deg veien til det. Den ligger på et hjørne av plassen.

Facing kafeen, ta gaten umiddelbart til venstre. Veldig snart vil du komme til en åpen plass. Cross dette tar gaten på venstre side under buegangen. Passere gjennom buen og du vil være i Mouassine gate. Dette er en ganske bred gate (for Medina standarder), med butikker venstre og høyre. Går rett ned denne gaten. Snart på høyre side vil du se et lite hjørne butikk som heter 'Fnaque Berber' etterfulgt av en annen bue, gå direkte gjennom den. Etter ca 100 meter kommer du til en liten åpen plass (eller et sted hvor gaten vider), når du angir dette området vil du finne en liten bue bak og til høyre. Dette er en liten u-sving, men ikke bekymre deg som vår gate starter det! Du kan lese navnet sitt på toppen av buen: 'Derb Laghnaiz Lamouassine'. Passere gjennom buen og gå ned tre trinn. Du er nesten der. Denne gaten har ingen butikker og i de fleste deler er overbygget. Gå og ikke la veggen på venstre side. Etter 50-60 meter gange ned denne svingete gate, finner du en dør med vårt navn på det: 'Equity Point ". Velkommen!

Fra flyplassen kan du enten ta buss eller en drosje, buss vil forlate deg på Djemaa el-Fna, og hvis du ankommer med tog på ONCF jernbanestasjonen, ta buss nummer 8 til Djemaa el-Fna-plassen.

Fra kl 10 til 21:00, er drosjer eller biler ikke lov til å kjøre gjennom Djemaa el-Fna, plassen er stor, så du kan velge å krysse den, og deretter følg skiltene ovenfor ellers spørre cab driver å forlate ved Bab Ksour.

Fra Bab Ksour:

Når du er der, passerer gjennom buen, og følg gaten Rue Side el Yamani i løpet av ca. 5 minutter, er dette en rolig gate med mange butikker. Etter en stund selv, vil butikkene starte, og veldig snart vil du finne en gate på høyre side, er det Mouassine gate, ikke ta det. Bare rett etter at du har forlatt denne gaten bak, vil din gate begynne å ha et tak, holder på å gå og noen flere skritt foran ser du inngangen til en moské på høyre side, holde gå rett fram. Etter noen flere trinn vil du være i en åpen plass, nå er du nesten der. På venstre side er det en gate, ikke ta det. På høyre side er det en bue, dette er begynnelsen av gaten vår: Derb el Hamman, kan du se skiltet på høyre side av buen.

Vi kan også tilby deg en transporttjeneste fra Menara Airport i Marrakech. Prisene per overføring er:

Fra 1 til 4 passasjerer:
I løpet av dagen (7a.m-20p.m) - 120 DH-12 euro.
I løpet av natten (20 pm-7a.m) -170 DH-€ 17.

Fra 5 til 7 passasjerer
I løpet av dagen (7a.m-20p.m) - 180 DH-18 euro.
I løpet av natten (20 pm-7a.m) -250 DH-25 euro.

Mer enn syv passasjerer og grupper
Kontakt oss på infomarrakech@equity-point.com

I denne gaten er det ingen butikker:
- Etter at du passerer gjennom buen gå rett fram 45 trinn (ca) og ta til venstre.
- Gå 20 skritt mer og ta til høyre
- 7 flere trinn og gjør det igjen
- 50 flere trinn og ta til høyre
- 30 flere trinn, og du er der. Dør nummer 80. Velkommen!