X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Essaouira Youth Hostel & Social Travel

17 rue laghrissi, Essaouira, Marokko

kart og veibeskrivelser


89%Rangering

  • 92%Verdi for pengene
  • 87%Sikkerhet
  • 94%Sted
  • 91%Personale
  • 87%Atmosphere
  • 84%Renslighet
  • 85%Fasiliteter

Oversatt av Google I hver gate i medinaen (gamlebyen) du ser PLAN MEDINA (THE MAP) vi er i NUMBER 14 IN Laghrissi i sone BOUAKHER, hvis du er i Supratour busstopp, er nærmeste gate: BAB MARRAKECH: gå rett ned untel du ser synet av vandrerhjemmet og ta til høyre inn i "Rue Ibn Khaldoun 'Walk rett ned til du ser andre tegn på vandrer deretter ta til høyre inn Rue Laghrissi. Vandrerhjemmet er da på en liten blindvei ca 15m ned til venstre. Vandrerhjemmet ligger i enden på høyre side.

Hvis du kommer fra BAB Doukalla inngangen til medinaen; gå rett ned hovedgaten Avenue Zerktouni. Ta til venstre inn Rue de Bagdad Number 13. Går rett ned til enden og ta til høyre inn Rue Zair. Gå ned til du ser en vandrer skilt på venstre; Ta til venstre inn Rue Laghrissi sikret hostel er da på en liten blindvei ca 15m ned til venstre. Vandrerhjemmet ligger i enden på høyre side.

Hvis du ankommer BAB Sbaa inngangen til medinaen; gå rett ned Rue de Caire, på slutten sving til høyre inn på hovedgaten, Avenue de l'Istiqlal. Ta til høyre ned Avenue Le Qouri (souk Ouaka) mot Bab Marrakech. Untel du se vandrer skiltet og ta til venstre inn i "Rue Ibn Khaldoun 'Walk rett ned til du ser vandrer skilt på høyre; Ta til høyre inn Rue Laghrissi. Vandrerhjemmet er da på en liten blindvei ca 15m ned til venstre. Vandrerhjemmet ligger i enden på høyre side.
hvis du har en problemer med å finne vandrer vennligst gi oss en samtale på; 0524476481 en av vårt team vil være glad for å vise deg veien til vandrerhjemmet.