X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Est Hotel

Soseaua Pantelimon, Nr. 23, Sector 2, Buchuresti, Romania

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotel Est ligger på østsiden av Bukarest, i nærheten av de viktigste attraksjonene i byen, inkludert parker, shoppingområder og natteliv. Byen ligger langs bredden av Dmbovita River, og tilbyr en rekke attraksjoner for deg å se under ditt opphold, inkludert Parlamentspalasset og National Museum of Contemporary Art. Hotellet har 63 rom, overvåket parkeringsplass, en konferanse roomis egnet for små forretningsmøter eller presentasjoner, deltar opp til 8 personer. Intim og diskret, sikrer Conferance Room enhver omstendighet kan uanstrengt bli holdt. Det tilbyr: Farge TV, datamaskin / internett, internasjonal telefon, air-condition. Alle rommene er utstyrt med air-condition, bad, farge-TV / kabel-TV, minibar, internasjonal telefon. Hotellet tilbyr tilleggstjenester: room service, vaskeri og renseri og en safe.

Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svare på epost våre innen 2 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost inkludert
  • Business centre
  • Vaskeritjenester
  • Parkering
  • Safe


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Est Hotel Located at Soseaua Pantelimon, Nr. 23, Sector 2, , Bucharest.
Est Hotel
Romania
Bucharest 021591 Soseaua Pantelimon, Nr. 23, Sector 2
0% 0
44.4470280 26.1340200
Est Hotel
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc