X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Etage Hotel-Trebinje

Ulica Dusanova 15, Trebinje, Bosnia og Herzegovina

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Etage Hotellet har 40 rom og en kapasitet på 100 senger. Jordisk garasje på to nivåer og parkeringsplass med videoovervåkning. På hotellet kan du finne kaffebaren Etage med en stor hage og restaurant for gjester.

Kvalitet service og vennlig personale rettferdiggjør tilliten til gjester fra regionen og utenfor.
Rommene er utstyrt med senger, eget bad, air conditioning, Internett-tilkobling, kabel-TV.

Trebinje kommune ligger i den sørlige delen av den serbiske republikken Bosnia og Hercegovina. Dette er de indre delene av den sørlige Adriaterhavet og de indre delene av Dubrovnik-Herceg Novi Riviera. Som en by som ligger på grensen av tre stater Trebinje er en interessant stopp for mange utenlandske og innenlandske turister var å reise på sjøen eller i et av landene i regionen.

Styrt av ønsket å tilby overnatting økende antall turister fra regionen, 2006 begynte han å jobbe ETAGE. Hotel Etage ligger i sentrum av byen ved krysset til herzegovinske Gracanica, stolthet Trebisnjica som representerer en slags turistattraksjon. Hotellet ligger et par hundre meter danne gamlebyen i Trebinje.

Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, kan det hende vi må kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svarer på vår e-post innen to virkedager din bestilling kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Restaurant


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Etage Hotel-Trebinje Located at Ulica Dusanova 15, , Trebinje.
Etage Hotel-Trebinje
Bosnia And Herzegovina
Trebinje 89101 Ulica Dusanova 15
0% 0
42.7097820 18.3416000
Etage Hotel-Trebinje
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc