X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Fat Cat Travellers Community

2A Sherrybrooke Place, Auckland, New Zealand

kart og veibeskrivelser


89%Rangering

  • 96%Verdi for pengene
  • 84%Sikkerhet
  • 88%Sted
  • 92%Personale
  • 92%Atmosphere
  • 92%Renslighet
  • 80%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra flyplassen - tre alternativer:
1) Vi kan samle deg for $ 45 for to personer maksimum. Det er en 45-minutters kjøretur. Vennligst gi oss 24 timers varsel. :)

2) Ta Flybussen (www.airbus.co.nz - $ 16, en time) til New Market og deretter den vestlige Waitakere Toglinje til Sunnyvale togstasjon (www.maxx.co.nz - $ 6, 30 minutter). Den totale kostnaden er $ 24, med en reisetid på en time og et halvt.

3) Ta Super Shuttle (www.supershuttle.co.nz). Prisen er $ 51 per person, og det tar omtrent en time.


Fra sentrum med tog:
Hvis du ønsker å ta toget her, ta den vestlige jernbanelinjen fra Britomart (central Auckland) i retning av Waitakere. Stopp ved Sunnyvale stasjon - derfra er det en kort spasertur (ca 600m) til vårt hjem. Deretter følger du skiltene som nedenfor.

Til fots fra Sunnyvale jernbanestasjon:
Vandre tilbake i retning av Auckland, går mot lyskrysset på broen på Seymour Road. Sving til venstre inn Seymour Road. Deretter ta til høyre inn Rangeview Road. Gå til høyre og krysser over toget spor. Sving til venstre inn Sherrybrooke Place, vi er helt i enden av veien på 2A. Følg oppkjørselen og du vil gå forbi frukt kaster å komme frem til huset. Si hei til alle du møter på veien, er vi veldig vennlige i New Zealand!

Vi ser frem til å se deg.

Vær oppmerksom på at gaten er svært små og ikke godt kjent. Ingen vet vår gate, slik at de ikke vil være i stand til å gi deg retninger - det beste alternativet er å skrive ut kart over og ta den med deg!