X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Feetup Garden House Hostel

Calle d' Hedilla 58, Barcelona, Spania

kart og veibeskrivelser


89%Rangering

  • 91%Verdi for pengene
  • 89%Sikkerhet
  • 73%Sted
  • 96%Personale
  • 92%Atmosphere
  • 90%Renslighet
  • 89%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra Estacio del Nord busstasjon:
Ta den røde linjen (L1) metro fra Arc de Triomf i retning av Hospital de Bellvitge. Gå av på Catalunya stasjon og overføre til den grønne linjen (L3). Gå av på Valldaura stasjon. Når du kommer ut av stasjonen, fortsette å gå på samme retning og ta til høyre ved andre gate, Calle dHedilla. Vi er i nummer 58, på venstre hånd.

Fra Sants Estació:
Ta den grønne linjen (L3) metro i retning av Trinitat Nova. Gå av på Valldaura stasjon. Når du kommer ut av stasjonen, fortsette å gå på samme retning og ta til høyre ved andre gate, Calle dHedilla. Vi er i nummer 58, på venstre hånd. Det er kun 20 minutter! Det vil koste to.

Fra El Prat Barcelona Airport:
... Med tog: Det er et tog fra flyplassen til sentrum av byen. Det tar bare 25 minutter. Hvis du kjøper en T-10 eller T-dagen (se nyttig informasjon nedenfor) kan du bruke det for dette toget. Hvis ikke, vil det koste 2,60.
Du har to alternativer. Jo raskere rute er å gå av toget i Passeig de Gracia. Herfra kan du ta metro linje 3 i retning av Trinitat Nova og gå av i Valldaura Station.
Det andre alternativet er å gå av toget i Barcelona Sants og deretter ta metro linje 3 i retning av Trinitat Nova og deretter gå av i Valldaura Station.
Når du kommer ut av stasjonen, fortsette å gå på den samme
retning og ta til høyre ved andre gate, Calle dHedilla. Vi er i nummer 58, på venstre hånd.

... Etter flybuss:
Utenfor hver terminal vil du finne en blå buss som heter flybuss, som vil ta deg til sentrum av Barcelona. Reisen tar ca 20 minutter og koster 5,30. Gå av på Plaza Catalunya og krysser torget. Foran deg er det en bygning som heter El Triangle og Caf Zürich. Motsatt Caf Zurich du vil se metrostasjonen hvor du blir nødt til å ta den grønne linjen (L3) retning Trinitat Nova. Gå av på Valldaura stasjon. Ved avkjøringen, fortsette å gå i den samme følelsen du forlater stasjonen og ta til høyre ved andre gate (Calle d'Hedilla). Vi er i nummer 58, som vil være på din venstre side.

... Med taxi:
For å ta en taxi fra flyplassen vil koste deg rundt 20 eller 25, men det avhenger av drosjesjåfør.

Nyttig informasjon:
Det finnes flere typer reisekort du kan kjøpe, avhengig av hvor lenge du bor i Barcelona. En T-10 er 9,25 for 10 reiser. Den T-Dia er 6,95 for en dag av ubegrenset reiser.

En enkelt metrobillett koster 2, og du kan overføre mellom stasjonene innenfor 1h15mins. Disse billettene er tilgjengelige i metrostasjoner, bussterminaler, lotteri butikker, FCG stasjoner og aviskiosk kiosker.
Vær oppmerksom på at du kan bruke T-10 og T-Dia på bussen, t-bane, tog, Rodalies Renfe og på nattbussen.