Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Feetup Garden House Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler
 • Verdi for pengene 8.6
 • Sikkerhet 9.1
 • Sted 7.5
 • Personale 9.5
 • Atmosphere 9.2
 • Renslighet 8.8
 • Fasiliteter 8.7

Sted

Calle d' Hedilla 58

Veibeskrivelser For Eiendom

Oversatt av Google
Fra Estacio del Nord busstasjon:
Ta den røde linjen (L1) metro fra Arc de Triomf i retning av Hospital de Bellvitge. Gå av på Catalunya stasjon og overføre til den grønne linjen (L3). Gå av på Valldaura stasjon. Når du kommer ut av stasjonen, fortsette å gå på samme retning og ta til høyre ved andre gate, Calle dHedilla. Vi er i nummer 58, på venstre hånd.

Fra Sants Estació:
Ta den grønne linjen (L3) metro i retning av Trinitat Nova. Gå av på Valldaura stasjon. Når du kommer ut av stasjonen, fortsette å gå på samme retning og ta til høyre ved andre gate, Calle dHedilla. Vi er i nummer 58, på venstre hånd. Det er kun 20 minutter! Det vil koste to.

Fra El Prat Barcelona Airport:
... Med tog: Det er et tog fra flyplassen til sentrum av byen. Det tar bare 25 minutter. Hvis du kjøper en T-10 eller T-dagen (se nyttig informasjon nedenfor) kan du bruke det for dette toget. Hvis ikke, vil det koste 2,60.
Du har to alternativer. Jo raskere rute er å gå av toget i Passeig de Gracia. Herfra kan du ta metro linje 3 i retning av Trinitat Nova og gå av i Valldaura Station.
Det andre alternativet er å gå av toget i Barcelona Sants og deretter ta metro linje 3 i retning av Trinitat Nova og deretter gå av i Valldaura Station.
Når du kommer ut av stasjonen, fortsette å gå på den samme
retning og ta til høyre ved andre gate, Calle dHedilla. Vi er i nummer 58, på venstre hånd.

... Etter flybuss:
Utenfor hver terminal vil du finne en blå buss som heter flybuss, som vil ta deg til sentrum av Barcelona. Reisen tar ca 20 minutter og koster 5,30. Gå av på Plaza Catalunya og krysser torget. Foran deg er det en bygning som heter El Triangle og Caf Zürich. Motsatt Caf Zurich du vil se metrostasjonen hvor du blir nødt til å ta den grønne linjen (L3) retning Trinitat Nova. Gå av på Valldaura stasjon. Ved avkjøringen, fortsette å gå i den samme følelsen du forlater stasjonen og ta til høyre ved andre gate (Calle d'Hedilla). Vi er i nummer 58, som vil være på din venstre side.

... Med taxi:
For å ta en taxi fra flyplassen vil koste deg rundt 20 eller 25, men det avhenger av drosjesjåfør.

Nyttig informasjon:
Det finnes flere typer reisekort du kan kjøpe, avhengig av hvor lenge du bor i Barcelona. En T-10 er 9,25 for 10 reiser. Den T-Dia er 6,95 for en dag av ubegrenset reiser.

En enkelt metrobillett koster 2, og du kan overføre mellom stasjonene innenfor 1h15mins. Disse billettene er tilgjengelige i metrostasjoner, bussterminaler, lotteri butikker, FCG stasjoner og aviskiosk kiosker.
Vær oppmerksom på at du kan bruke T-10 og T-Dia på bussen, t-bane, tog, Rodalies Renfe og på nattbussen.
 • Verdi for pengene 8.6
 • Sikkerhet 9.1
 • Sted 7.5
 • Personale 9.5
 • Atmosphere 9.2
 • Renslighet 8.8
 • Fasiliteter 8.7
Les alle anmeldelser BESTILL NÅ

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste tilbudene på vandrerhjem samt nyheter sendt direkte til innboksen din. Du kan melde deg av når som helst.

×