X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Feetup Yellow Nest Hostel

Passatge Regente Mendieta 5, Barcelona, Spania

kart og veibeskrivelser


86%Rangering

  • 88%Verdi for pengene
  • 91%Sikkerhet
  • 76%Sted
  • 90%Personale
  • 87%Atmosphere
  • 85%Renslighet
  • 87%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra Estacio del Nord busstasjon:
Ta metro rød linje (L1) går i retning av Hospital de Bellvitge, skift ved Placa de Sants, og ta den blå linjen (L5) i retning av Cornella Centre. Gå av på Badal metrostasjonen og følg instruksjonene som nedenfor.

Fra Sants Estació:
Ta metro blå linje (L5) i retning av Cornella Centre og gå av på Badal metrostasjonen og følg instruksjonene som nedenfor.

Fra Girona flyplass:
Ta spesiell buss til sentrum (reisetid er 1h20 og koster rundt 10). Det etterlater deg på Estacio del Nord, bussterminalen. Ta metro rød linje (L1) i retning av Hospital de Bellvitge; endre på Plaza de Sants og ta den blå linjen (L5) i retning av Cornella Centre og gå av på Badal stasjon og følg instruksjonene som nedenfor.

Fra El Prat, Barcelona Airport:
... Med tog (det raskeste alternativet):
Ta toget til Sants stasjon (20 minutter). Når det ta metro blå linje (L5) går i retning av Cornella og gå av på Badal stasjonen (det er to stopp) og følg instruksjonene som nedenfor.
... Av flybuss:
Ta flybuss, som bringer deg direkte i sentrum av Barcelona på Plaza Catalunya, eller du kan også stoppe på Placa Espanya. Det er bedre å stoppe på Placa Espanya som det er nærmere til vandrerhjemmet. Derfra ta metro rød linje (L1) i retning av Hospital de Bellvitge; endre på Plaza de Sants og ta den blå linjen (L5) i retning av Cornella Centre. Gå av på Badal metrostasjonen og følg instruksjonene som nedenfor.
Merk: Den Aerobus går mot flyplassen har et stopp ved Sants Estacio, to stopp fra vandrerhjemmet.

Fra Plaza Catalunya:
Ta metro rød linje (L1) i retning av Hospital de Bellvitge; endre på Plaza de Sants og ta den blå linjen (L5) går i retning av Cornella Centre. Gå av på Badal metrostasjonen og følg instruksjonene som nedenfor.

Fra Badal Station:
Dette er en fire-minutters spasertur hvis du følger instruksjonene.
En gang i stasjonen, gå til venstre via Carreras jeg Candi exit. Den har to dører; få den på høyre side (Sortida Sants). Gang på gaten, gå rett fram til neste hjørne og ta til høyre inn Arizala Street. Etter 100m kommer du til Avenida Madrid; krysse gaten og gå opp den første lille gaten til venstre. Dette er Passatge del Regente Mendieta, hvor du finner oss på N 5. Her er vandrerhjemmet!