X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Finn Farm Hostel

Cappry, Ballybofey, County Donegal, Donegal, Irland

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Er du ute etter et eventyr med en blanding av aktiviteter som ridning, skyting og fiske? En skreddersydd gruppe utflukt pakket med lek og moro? Eller en fullt optimalisert Team Building offsite?

En ferie som gir deg muligheten til å være aktive gjennom hele dagen og underholdt i løpet av kvelden. Du kan ønske å spise ute et sted spesielle, besøke en lokal pub og lytte til tradisjonell irsk folkemusikk, Chill-out hjemme eller besøke en av Europas eldste Stone Circles?

Uansett hva du foretrekker, er Finn Farm Hostel og Gallagher hestesenter med sin varme gjestfrihet og helt nye rom / anlegg det perfekte stedet for deg. Vi tilbyr deg et uforglemmelig opphold i Donegal, Irland.

HOSTEL

Finn Farm Hostel og Gallagher hestesenter har kombinert fasiliteter for å lage en mest unike miljø. Bare nylig avsluttet, alle våre anlegg er nytt å gjøre oppholdet ditt komfortabelt og et hjem hjemmefra.

Våre Hostel fasiliteter inkluderer to separate sove kvartalene gir damene og Gents deres privatliv. The Gents dorm er romslige og lyse. The Ladies dorm er veldig privat med egen elektrisk dusj og do. Dusjrom og toaletter har god plass og er atskilt for mannlige og kvinnelige privatliv. Det er en felles plass med grunnleggende kjøkken, et stort spisebord, sofa og stoler og en peis å varme deg med på kveldene.

Det innendørs arena er bokstavelig talt tilstøtende hostel fasiliteter som gir beboerne en ring side sete og glasert visning av equine aktiviteter. Den brukes jevnlig brukt i løpet av dagen og ridetimer kan ordnes før eller under oppholdet. For mer informasjon vennligst besøk

LEILIGHETENE

Det er flere leiligheter i gården. Alle unntatt én ble ferdigstilt i 2008 og inneholder kjøkkenkrok / kjøkken, avhengig av størrelsen leiligheten, sammen med dusjrom og toalett. Det er et dobbelt soverom med alternativer for single, par eller aksjer opp til fire personer og en koselig stue. Alle leilighetene er innredet i nøytrale farger med oppmerksomhet enkelt verktøy for å gjøre oppholdet ditt hjem borte fra hjemmet. Den gamle stall leiligheten er sjarmerende rustikt med sin egen potbelly ovn, kjøkken, bad og toalett, stue og soverom.

De nye leilighetene ligger på øst og vestfløyen av hovedhuset. Finn Farm Huset ligger på en åsside med utsikt over beitet, hytter og staller og finnen dalen seg selv.

Gallagher hestesenter er full av innfødte og introduserte trær, og det er mange hyggelige turer rundt eiendommen hvor du kan plukke selv en bukett av innfødte blomster, avhengig av sesong. Vi ber om at ikke røyking følges når inne i leilighetene. Utenfor kan du sitte i avslapningsområder på møbler gitt å ta en drink eller bare nyte utsikten og chill out.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • BBQ
 • Sykkelparkering
 • Fellesrom
 • Gratis internettilgang
 • Gratis parkering
 • Jobbannonser
 • Parkering
 • Leselys
 • Håndklær til leie
 • tilkomst for rullestolbrukere


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Finn Farm Hostel Located at Cappry, Ballybofey, County Donegal, Donegal.
Finn Farm Hostel
Ireland
Donegal Cappry, Ballybofey, County Donegal
0% 2
54.8010311 -7.8241539
Finn Farm Hostel
    Ledige rom     Deluxe 6 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 6 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc