X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Freddy's House

Corte Tancredi, 11, Bari, Italia

81%Rangering

 • 85%Verdi for pengene
 • 80%Sikkerhet
 • 90%Sted
 • 90%Personale
 • 75%Atmosphere
 • 85%Renslighet
 • 65%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Den nyeste mest sentrale herberge for reisende på budsjett!
I den sjarmerende gamlebyen foran Ferries terminal!
Hjemmekino og frokost!

3 frittliggende strukturer i den sjarmerende gamlebyen fra bare 19,90 frokost inkludert!

I Freddy 's House alle rom er utstyrt med eget bad, kjøleskap, klimaanlegg, LCD-TV.

Julenissen Freddy Hus er jo større nyhet i de typiske strukturer av Anglo-Saxon herberger i Europa. Denne strukturen er designet med den hensikt å skape en reise overnatting. Våre gjester avhengig av behov og vaner har en måte å være i stand til å bo i mer frittliggende strukturer, slik som å sikre en fri dag og natt Tour i den sjarmerende gamle byen.

Ved ankomst i Bari, for å komme til Santa Claus Freddys House, kan du klatre gjennom trapper eller du kan velge å sti langs veggene, såkalt 'Muraglia'.
Inne i disse Vegger er vedlagt gamlebyen, står det mest sentrale punktet der det meste av aktiv virksomhet, gamle tradisjoner, museum, kirker, barer, klubber, diskotek, sushi bar, restauranter typiske for området. Fra veggene kunne du se skjønnheten i en av de lengste promenader i Italia. Og havet, i Bari, og for dens innbyggere har lange tradisjoner, minner og det er den viktigste kilde til livsopphold for de fleste familier i gamlebyen.

Julenissen Freddy hus, er den eneste tankevekkende og billigste overnatting i området, som ligger like foran byen Port (Ferger og Cruise Terminal), på 4 minutter fra jernbanestasjonen (med bybussen nummer 20 /) og 15 minutter fra flyplassen (med bybussen nummer 16).
Bare følg opp-hill kalt Strada Porto Nuovo foran Port Exit og du vil nå Piazza San Pietro og deretter søke etter en liten bue, heter Arco San Pietro ved siden av Caffe.
Følg ellers trappen foran Port Exit og da vil du rett nå Arco San Pietro n. 4.
Ikke glem at du må følge instruksjonene med vår mascotsThe Barese Polypp.
Ikke glem å ringe oss og vi vil plukke deg opp med vår privat skyss!

Julenissen Freddys Huset inneholder tre strukturer, i hovedmappen og typiske bue av den gamle byen, hver og en langt bare noen få meter fra andre.

Den første bygningen er Don Vito Corleone Trulli med 6 sengs blandet sovesal foran St. Peter Arch, i Arco San Pietro 4, bygget etter den typiske arkitektoniske strukturen av Trulli i Alberobello, som byr på "Sleep & Go 'løsning for reisende på et budsjett, foreslår til alle som har behov for overnatting og frokost, muligheten til å bruke tjenesten. En natt her går opp fra 19,90 eur frokost inkludert. På Don Vito Trulli benekter ikke noen mulighet til å oppdatere og slappe av når som helst. Du kan ikke la det skli. På Don Vito Trulli vil du ha også hjemmekino og skap.

Den andre bygningen bare 3 minutters gangavstand ligger den Freddy 's House foran kong Tancredi Arch der Gjesteboken kan finne tre og fire soverom privat bad med bad, kjøleskap, klimaanlegg, plasma-TV direkte i rommet!

Freddy House, med Superior 4-sengs sovesal med eget bad, Superior dobbeltrom med eget bad, Imperial leilighet for tre voksne med eget bad, Imperial leilighet for fire voksne med eget bad.
Alle rom og leiligheter i Freddy Hus har eget bad, kjøleskap, klimaanlegg, plasma-TV, gratis hjemmekino.

Den tredje struktur er Bohemian Rhapsody, bare 3 minutters gangavstand.
The Bohemian Rhapsody er en struktur utplassert i sentrum, nær den splitter nye Petruzzelli Theatre, Niccolo Piccinni Theatre, kjøpesenteret i byen Bari, Corso Vittorio Emanuele.
I Bohemian Rhapsody vil du finne Superior fire sengs sovesal med eget bad, Superior dobbeltrom med eget bad, Imperial leilighet for tre voksne med eget bad, Imperial leilighet for fire voksne med eget bad, Imperial leilighet fo fem voksne med eget bad.
Alle rom og leiligheter i Bohemian Rhapsody har eget bad, kjøleskap, klimaanlegg, plasma-TV, hjemmekino.
En natt i går opp fra 21,90 euro frokost inkludert.

Sjekk Regler: fra 10,30 til 13,00 og fra 15,00 til 22,00.
Vennligst respekter vår sjekk i politikken, hvis du har tenkt å sjekke inn senere kan kommunisere til oss.
Sjekk ut på 11,00.

Vær oppmerksom på at vi på gjestens bankkort for å akseptere bestillingen. hvis kredittkortet ditt vil være ugyldig eller med utilstrekkelig fond, vil vi be deg om å gi oss med en annen. Hvis du unnlater å gjøre dette, forbeholder vi oss retten til å avbestille din reservasjon.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Frokost inkludert
 • DVD-er
 • Lounge
 • Håndklær inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Freddy's House Located at Corte Tancredi, 11, , Bari.
Freddy's House
Italy
Bari 70122 Corte Tancredi, 11
81% 59
41.1319063 16.8696999
Freddy's House
    Ledige rom     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Superior 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     5 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Privat Rom Med Bad/wc