Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

×

Snart utsolgt

Freddy's House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler
 • Perfekt beliggenhet
 • Enestående betjening
 • Utmerket renhold
Les alle anmeldelser
 • Perfekt beliggenhet
 • Enestående betjening
 • Utmerket renhold

Beskrivelse av overnattingssted

Oversatt av Google
Den nyeste mest sentrale herberge for reisende på et budsjett!
I den sjarmerende gamlebyen foran Ferries terminal!
Hjemmekino og frokost!

3 frittliggende strukturer i den sjarmerende gamlebyen fra bare 19,90 frokost inkludert!

I Freddy hus alle rom er utstyrt med eget bad, kjøleskap, aircondition, LCD-TV.

Julenissen Freddy Hus er større nyhet i de typiske strukturer av vandrerhjem angelsaksiske i Europa. Denne strukturen er designet med den hensikt å skape en omreisende overnatting. Våre gjester avhengig av behov og vaner har en måte å være i stand til å bo i mer frittliggende strukturer, slik som å sikre en fri dag og natt Tour i den sjarmerende gamle byen.

Ved ankomst i Bari, for å komme til Santa Claus Freddy hus, du kan klatre gjennom trapper eller du kan velge å sti langs veggene, såkalt 'Muraglia'.
Inne i disse Vegger er vedlagt gamlebyen, det mest sentrale punktet der står det meste av aktiv virksomhet, gamle tradisjoner, museum, kirker, barer, klubber, diskotek, sushi bar, restauranter typisk for området. Fra veggene kan du se skjønnheten i en av de lengste promenader i Italia. Og havet, i Bari, og for innbyggerne har lange tradisjoner, minner og det er den viktigste kilde til livsopphold for de fleste av familiene i gamlebyen.

Julenissen Freddy hus, er det bare tankevekkende og billigste overnatting i området, som ligger like foran byen Port (ferger og cruiseterminal), på 4 minutter fra jernbanestasjonen (med bybussen nummer 20 /) og 15 minutter fra flyplassen (med bybussen nummer 16).
Bare følg opp-hill kalt Strada Porto Nuovo foran Port Avslutt og du vil nå Piazza San Pietro og deretter søke etter en liten bue, heter Arco San Pietro ved siden av Caffe.
Følg ellers trappen foran Port Avslutt og da vil du rett nå Arco San Pietro n. 4.
Ikke glem at du må følge retninger med vår mascotsThe Barese Polyp.
Ikke glem å ringe oss og vi vil plukke deg opp med vår privat skyss!

Julenissen Freddy Huset inneholder tre strukturer, i hoved og typiske bue av den gamle byen, hver og en langt bare noen få meter fra andre.

Den første bygningen er Don Vito Corleone Trulli med 6 sengs blandet dorm foran St. Peter Arch, i Arco San Pietro 4, bygget etter den typiske arkitektoniske strukturen av Trulli i Alberobello, som byr på "Sleep & Go 'løsning for reisende på et budsjett, foreslår til alle som har behov for overnatting og frokost, muligheten for å bruke tjenesten. En natt her går opp fra 19,90 eur frokost inkludert. På Don Vito Trulli ikke nekte noen mulighet til å oppdatere og slappe av når som helst. Du kan ikke la det skli. På Don Vito Trulli vil du også har hjemmekino og skap.

Den andre bygningen bare tre minutters gangavstand er Freddy hus foran kong Tancredi Arch hvor Gjesteboken kan finne tre og fire soverom privat bad med bad, kjøleskap, aircondition, plasma-TV direkte i rommet!

Freddy House, med Superior 4 sengs sovesal med eget bad, Superior dobbeltrom med eget bad, Imperial leilighet for tre voksne med eget bad, Imperial leilighet for fire voksne med eget bad.
Alle rom og leiligheter i Freddy Hus har eget bad, kjøleskap, aircondition, plasma-TV, gratis hjemmekino.

Den tredje struktur er Bohemian Rhapsody, bare 3 minutters gangavstand.
The Bohemian Rhapsody er en struktur utplassert i sentrum av byen i nærheten av den splitter nye Petruzzelli Theatre, Niccolo Piccinni Theatre, kjøpesenteret i byen Bari, Corso Vittorio Emanuele.
I Bohemian Rhapsody finner du Superior 4 sengs sovesal med eget bad, Superior dobbeltrom med eget bad, Imperial leilighet for tre voksne med eget bad, Imperial leilighet for fire voksne med eget bad, Imperial leilighet fo fem voksne med eget bad.
Alle rom og leiligheter i Bohemian Rhapsody har eget bad, kjøleskap, aircondition, plasma-TV, hjemmekino.
En natt går i opp fra 21,90 euro frokost inkludert.

Sjekk i politikken: fra 10,30 til 13,00 og fra 15,00 til 22,00.
Vennligst respekter vår sjekk i politikken, hvis du har tenkt å sjekke inn senere, vennligst kommunisere til oss.
Sjekk ut kl 11,00.

Vær oppmerksom på at vi forhåndsgodkjenne kredittkort for å akseptere din bestilling. Hvis kredittkortet vil være ugyldig eller med for lite fond, vil vi be deg om å gi oss med en annen. Hvis du ikke gjør det, forbeholder vi oss retten til å kansellere din reservasjon.
Vis mindre Vis mer
Freddy's House Located at Corte Tancredi, 11, , Bari.
Freddy's House
Italy
Bari 70122 Corte Tancredi, 11
87% 62
41.1319063 16.8696999
Freddy's House
    Ledige rom Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc Superior 3 seng Privat Rom Med Bad/wc Superior 4 seng Privat Rom Med Bad/wc 5 seng Privat Rom Med Bad/wc Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc Standard 6 seng Privat Rom Med Bad/wc Deluxe Enkelt Privat Rom Med Bad/wc Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc

Tilgjengelighet

Mar 30 Aug 2016 - Fre 2 Sep 2016 Forandre.

Sammendrag av rom

Dag Overnatting Pris Utvalg Total
Total:
Standard fleksibel bestilling:
VELG DITT FORETRUKNE BESTILLINGSALTERNATIV NEDENFOR.
Total:
Depositum Skal betales i dag:
Depositum Skal betales i dag:
BESTILL NÅ

Siste omtale

" Great location. Our own room with bathroom and shower was just what we needed during that time of our trip. Is very hard to find tho. Some better directions would be nice "

- Anonym
Les alle anmeldelser

Fasiliteter

 • Gratis

  Gratis frokost‎ Håndklær inkludert

 • Generelt

  Air condition

 • Underholdning

  DVD-er

Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel. Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.

Vis alle Bari Guesthouses

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev for å få de beste tilbudene og nyhetene sendt direkte til innboksen din. Du kan avmelde deg når som helst.