X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Fresh* Sheets Hostel Dubrovnik Old Town

Svetog Simuna 15, Old Town, Dubrovnik, Kroatia
Hostelworld anbefaler

92%Rangering

 • 86%Verdi for pengene
 • 88%Sikkerhet
 • 96%Sted
 • 96%Personale
 • 96%Atmosphere
 • 94%Renslighet
 • 86%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Ser frem til å ønske deg velkommen til Dubrovnik. Takk for å stemme oss tredje beste sesonger Hostel hele verden på Hostelworld.com. Vi håper å gjøre oppholdet en stor en!

Fresh * Sheets ble åpnet av reisende for reisende i 2008. Drives av en vennlig Japanese-Canadian/Croatian par og et flott team av kunnskapsrike medarbeidere, er det den eneste lovlige hostel i gamlebyen - en UNESCOs verdensarvliste. Ligger bare sekunder unna den berømte klippen-side bar 'Buza' og en kort svipptur til en kjempeflott hemmelig svømming hull hvor du kan hoppe inn i den klare blå Adriaterhavet. Du skal bo i et rolig nabolag, vekk fra støy og mas cruiseskip folkemengder, søppel mannskaper, og alle festdeltakere. Men fortsatt bare minutter fra flotte restauranter, butikker og barer.

Vi er en liten, men lykkelig hostel fordi det gir oss mulighet til å behandle alle våre gjester som de fortjener å bli behandlet. Vi er heldige nok til å ha blitt anbefalt av Lonely Planet, Rough Guide, In Your Pocket, Time Out, Rick Steves, og tildelt 'tredje beste sesonger Hostel in the World "av Hostelworld. Vår mest kjente gjest er Tyrion Lannister, men det er en lang historie ...

Rommene er enkle og rene med felles bad. Vi har komfortable og romslige 4 og 6 sengs sovesaler. Våre dobbeltseng Privat rom (himmelen) er et koselig lite rom med havutsikt. Den deler en felles inngang og bad i øverste etasje med vår 4-sengs dorm.

Vi har gjort avtaler for gjester som setter pris på felles og sosial karakter av et herberge erfaring, men ønsker mer privatliv enn kan bli funnet i blandede sovesaler. For enkelhets skyld har vi lagt grunnleggende enkle og doble rom og leiligheter i private hus i nabolaget som kan bestilles på nettet. Mens disse rommene er ikke en del av Fresh * Sheets, er du absolutt velkommen til å bruke og nyte våre fasiliteter under oppholdet.

For å hjelpe deg med å forberede for turen, har vi satt sammen litt informasjon om Dubrovnik. For våre gjester, vil våre ansatte på Fresh * Sheets gjerne gi deg noen tips og få svar på dine spørsmål når du kommer :):

.: Ting å gjøre i Dubrovnik:.
Hvis du kan passe det inn i timeplanen din, gi deg selv minst et par dager å utforske og nyte en av Middelhavets mest storslåtte befestede byer. På den måten vil du få se hvordan byen virkelig lever og puster.

Den beste tiden å besøke er i løpet av våren eller tidlig høst når været er generelt solrik og det er mindre turister om. Men i høysesongen (juni til september), får byen en mye mer livlig og hvis du unngå horder av cruiseskip og pakken turister langs hovedgaten, you'' ll har en flott tid.

Kongens Landing
De har filmet de to siste sesongene av "Game of Thrones" i Dubrovnik. Hvis du er en fan, kan du imponere dine venner og sitte på den samme sofaen som Tyrion Lannister gikk ut på i vårt hostel ;) eller ta en ferge og gjøre en dagstur til Qarth (filmet på Lokrum island) eller besøke Arboretet i Trseteno. Du kan også finne mange steder i og rundt den gamle bydelen som ble omtalt som Kongens Landing.

Walk The Walls
Dette er et absolutt must. Du må bare tid det riktig. Plan om å gjøre turen tidlig på morgenen eller tidlig kveld, slik at du unngår cruisetrafikken. Ellers kan du finne deg selv svetter og gjør noe som føles mer som venter i en kø på Disneyland.

Hit The Water
Noen få meter fra Fresh * Sheets, er det to store cliff barer hvor lokal ungdom bevise sitt temperament. Du kan gå cliff-hopping i det klare blå Adriaterhavet og deretter chill out on the rocks etterpå (sørg for å snakke med våre ansatte, slik at vi kan vise deg de trygge lanseringen poeng). Hvis du har tid, kan du også hoppe en liten ferge fra gamlebyen Port til Lokrum island der klippene er enda bedre.

Vi kan også arrangere kajakkturer for alle våre gjester. Det er en fin måte å starte dagen, og du får sjansen til å padle rundt i gamlebyen og den nærliggende øya Lokrum der du finner en hemmelig bukt og noen av de klareste vannet du noensinne vil se. Hvis du ønsker å gå dypere, lokale dykke butikker tilbyr utflukter for både uerfarne, amatør og profesjonelle dykkere.

Fest!
Selv om Fresh * bar vi pleide å kjøre på et annet sted i Gamlebyen er stengt, for bedre eller verre, hjalp vi transplantere begrepet cocktail bøtter til flere barer i byen. I løpet av sesongen, kan du få din cocktail bøtte på hver kveld på Cafe Galerie (Kuniceva 5 / sjette gate til venstre fra hoved Pile Gate). Også, har Club Revelin vært å kaste noen episke netter med verdenskjente DJs.

War Photo Limited
Det er få fysiske påminnelser om beleiringen som skjedde i de tidlige 90-tallet. Selv om det ikke ser ut som noe å gjøre på ferie, vil du få en mye større forståelse av byen og dens beboere når du får sjansen til å se, selv kort, hvor mye det har gått gjennom og endret. War Photo Limited er et veldrevet galleri og en verdifull ressurs. Det er en plass dedikert til bilder av hva som skjedde i regionen, men de roterende utstillinger av verdenskjente fotojournalister dekker mange ulike konflikter. I løpet av de varme sommerdagene, det tilbyr også et kjærkomment pusterom fra varmen og et godt sted å reflektere. Definitivt verdt et besøk.

Gjøre Klesvask
Virkelig? Det er en skamløs plugg, men Sanja har nettopp åpnet en av de eneste selvbetjeningsmyntinnkast laundromats på hele Balkan. Den har en stor retro vibe og det er en bar ved siden av. Trenger vi si mer? Å ja, det heter Sanja & Rosies Launderette og det ligger like utenfor Ploce Gate.

Kom i form
For de som ønsker å komme i form, vil du legge merke til at Dubrovnik har mye trapper. Men hvis du ønsker å gå på et løp, har vi brukt vinteren ofre noen øl kalorier for å finne de beste joggeruter. Hvis det ikke er din greie, vi organiserer turer opp bakken med utsikt over gamlebyen. Bortsett fra den fantastiske utsikten og kald øl på toppen, vil du få den ekstra bonus av å møte Maxie vandrer maskot - en kjekk engelsk setter som vi reddet uten å vite hva en øvelse freak han er. Vi planlegger også å sette opp en yoga-senter med nedgang i klasser.

* 'Double Bed Private' rom (himmelen) er et koselig rom med havutsikt. Den deler en felles inngang og bad med en fire-sengs dorm.

* 'Basic Double Bed Private Felles bad "og" Basic Single Private Felles bad' er ikke en del av Fresh * Sheets. Som vi får mange forespørsler om flere private rom, har vi gjort avtaler med en nabo. Rommene er enkle og rene, og ligger bare noen meter unna Fresh * Sheets. Du er fortsatt velkommen til å bruke og nyte våre fasiliteter under oppholdet, inkludert: gratis frokost, fellesområde, kjøkken, reise info, filmkvelder, internett og wi-fi.

* En regjering turist skatt på ca 1 EUR / natt vil bli lagt til saldoen ved ankomst.

Søk etter tilgjengelighet

 • Hostelworld Guests Say

  Oversatt av Google
  Les mer
   Anonym, Australia, Kvinnelig, 25-30
 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  definitivt likte bor der. fantastiske ansatte! takk.
  Les mer
   Anonym, Sør-Korea, Kvinnelig, 41+

Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Brettspill
 • Fellesrom
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Gratis Bykart
 • Gratis internettilgang
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Haardrogers
 • Internettilgang
 • Sengetøy inkludert
 • Skap
 • Leselys
 • Safe
 • Tur/reiseskranke
 • Håndklær inkludert
 • Wii


Hostel Awards

 • 2012 Hoscar Vinner
 • Schoonste Hostel
 • Seizoensgebonden Hostel
 • 2012 Schoonste Hostel Seizoensgebonden Hostel


Betingelser

 • Aldersrestriksjon
 • Aksepterer kredittkort
 • Ikke-røyk


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Fresh* Sheets Hostel Dubrovnik Old Town Located at Svetog Simuna 15, Old Town, Dubrovnik.
Fresh* Sheets Hostel Dubrovnik Old Town
Croatia
Dubrovnik 20000 Svetog Simuna 15, Old Town
92% 968
42.6394679 18.1081509
Fresh* Sheets Hostel Dubrovnik Old Town
    Ledige rom     Grunnleggende Enkelt Privat Felles Bad     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Felles Bad     Grunnleggende Twin Privat Felles Bad     4 seng Blandet Sovesal     8 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     3 seng Blandet Sovesal     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     1 seng Blandet Sovesal     Grunnleggende 4 seng Blandet Sovesal     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Felles Bad     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Felles Bad     Superior Twin Privat Felles Bad     Superior 6 seng Blandet Sovesal     Superior 6 seng Blandet Sovesal     Superior Privat Dobbeltseng Felles Bad