X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Friends Hostel Bucharest

Mircea Vulcanescu 114 (former Stefan Furtuna St.), Buchuresti, Romania

kart og veibeskrivelser


85%Rangering

  • 88%Verdi for pengene
  • 78%Sikkerhet
  • 78%Sted
  • 88%Personale
  • 89%Atmosphere
  • 90%Renslighet
  • 86%Fasiliteter

Oversatt av Google Vår adresse er: Str. Mircea Vulcanescu (tidligere Stefan Furtuna) nr. 114, Sector 1, Bucureşti.

Fra togstasjonen (Gara de Nord Station), 7 minutter gang:
- Så snart du går av toget, hodet mot slutten av toget spor, og hvor rail spor ender bare holde det gående på de samme retninger langs sentrale gangen. Du vil ankomme foran hovedutgangen / inngang fra Gara de Nord: ta til høyre under høye søyler og gå videre, langs witing Street. På slutten, må du ta til venstre på Plevnei St. og deretter til venstre igjen på Mircea Vulcanescu (tidligere Stefan Furtuna St). Vandrerhjemmet er det første huset på venstre side. Hele turen vil være 7 minutter, og det gir ingen mening å ta en drosje eller offentlig transport.

Fra Otopeni (Henry Coanda) Airport:
1. Med buss - det er ekspressbuss 780 (2 turer billett = 7RON), er det som går hvert 15. minutt i løpet av ukedager og hvert 30. minutt i løpet av helgene, fra rundt 05:00 til 23:00 Du bør la buss ved Gara de Nord Station (dette er den viktigste jernbanestasjonen i Bucuresti). Derfra må du gå til vandrerhjemmet, som beskrevet ovenfor i avsnittet Med tog.

2. Med taxi - Sørg for at taxi-sjåføren bruker måleren, og at prisen er 1,39 lei / km (skal være skrevet på døren til taxi). Det er et lite kontor på flyplassen hvor du kan bestille en taxi for de vanlige prisene. I dette tilfellet vil de bruke apparatet og den totale kostnaden til hostellet bør være rundt 30RON ~ 6,5 euro (RON & lei er det samme).

Andre varianter:
Nær vandrerhjemmet, det er stasjonene i ulike offentlige transportkjøretøy:
- busser 123, 133 går av til Station Mircea Vulcanescu eller Plevnei
- trolley-busser: 62, 71, 85, 93, 96 går av til Station Mircea Vulcanescu eller Plevnei (avhengig av hvilken retning du kommer fra).
- T-banestasjonene: Eroilor eller Gara de Nord (se kart for veibeskrivelse til vandrerhjemmet).

Ha en god tur og se deg snart!