X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Fubar Hostel

123/13 Soi Tonson, Suratthani, Koh Phangan, Thailand

69%Rangering

 • 64%Verdi for pengene
 • 69%Sikkerhet
 • 94%Sted
 • 74%Personale
 • 76%Atmosphere
 • 53%Renslighet
 • 54%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Fubar er et nylig renovert vestlig løp musikalsk boutique hostel ligger bare 30 meter fra fullmåne stranden. Under fullmånen perioden kommer gaten i live med den beste husfest på øya med internasjonale DJs, en yummy BBQ og profesjonell kroppsmaling!

Home Away From Home

Vi er rett utenfor fullmåne stranden i sentrum av Haad Rin så de beste kafeer, restauranter og alle andre ting og tang du kanskje trenger er bare en kort spasertur (eller crawl) unna.

Alle våre dorms har rask gratis wifi, AC og rengjøres daglig! De 20 og 17 køyeseng dorms er av høy standard og hver seng har sin egen elektrisk punkt og en lys. Vår 6 sengs loftet dorm er quirky og koselig med havutsikt. Alle bor hos oss har tilgang til en gratis skap med hengelås for å holde alle verdisaker trygt :)

Vi har også en rekke rom private eget bare ett minutts gange fra Fubar for dem som elsker å feste, men liker også litt privatliv! Rommene varierer fra de enkle fan rom opp til flash packer Hvite luftkondisjonerte rom som har fluffy dyner, flat-tv og minibar.

Fubar Fun Stuff

Det er alltid en avslappet familie atmosfære på Fubar - vår funky Salongen er et flott sted å slappe av og bli kjent med andre reisende og lokalbefolkningen.

Fubar Boat Trip - Dagen inkluderer lunsj, brus, et besøk til øyene beste fossen og kanskje den vakreste stranden pluss alle snorkling utstyret du trenger for å utforske vår eksotiske korallrev alle for super lav pris på 700 baht per person ut !

For de mer eventyrlystne typer som ønsker å leie en sykkel og gå på oppdagelsesferd vi er glade for å anbefale en god sykkel utleie butikk og gir deg all innsiden kunnskap om denne vakre øya sammen med en gratis kart for å sørge for at du ikke går glipp ut på alle de hemmelige strender og de beste snorkling flekker!

Fubar reisetips, triks og billetter - våre ansatte er alle bereist og glade for å formidle sine år med kunnskap og bestille billetter for deg å hjelpe deg å få til neste destinasjon.

Fubar Filosofi

Vi liker en god fest iblant. Fubar har opparbeidet seg et solid rykte for høy kvalitet house / electro og senest Bass musikk, topp DJs som elsker å spille, den utmerkede 4000 watt lydanlegg, god stemning og en av de beste fullmånefester / etter parter, med internasjonale DJs spiller mest vakreste house / tech / minimal hele natten og noen ganger alt neste dag kommer den viktigste begivenheten!

Hvis du liker å feste og chill på et mer profesjonelt nivå vi vet nøyaktig hvordan du skal ta deg dit :)

Kjærlighet,
Fubar Family

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  As expected for the price considered the location. Great staff and good atmosphere. The bathrooms were not great, and one out of 3 was clogged for 2 out of 3 days. The beds were rock hard, but if you're planning to sleep much you already know you should not stay on sairee beach ;-) Would recommend for anyone looking to have a cheap stay right where everything happens.
  Les mer
   Anonym, Norge, Male-konsernet, 25-30
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Bar
 • Fellesrom
 • Internettilgang
 • Skap
 • Nattklubb
 • Tur/reiseskranke


Betingelser

 • Ikke portforbud


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Fubar Hostel Located at 123/13 Soi Tonson, Suratthani, Koh Phangan.
Fubar Hostel
Thailand
Koh Phangan 84280 123/13 Soi Tonson, Suratthani
69% 167
9.6750033 100.0676822
Fubar Hostel
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 6 seng Blandet Sovesal     Standard 16 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Standard 20 seng Blandet Sovesal     Standard 22 seng Blandet Sovesal     Superior 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior 4 seng Privat Rom Med Bad/wc