X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

GMG Hotel

Bdul Mamaia nr.210, Constanta, Romania

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
I en atmosfære av luksus og eleganse, GMG Hotel, som ligger i Constanta, inviterer deg til å tilbringe drømmeaktige ferier på den rumenske svartehavskysten. Den privilegerte posisjon, hotellet ligger bare en kort avstand fra stranden, høy klasse tjenester og veltrente personlig alltid klar til å svare på dine krav er bare noen av funksjonene som definerer vårt hotell.
38 boenhetene som oppsummerer 70 leiligheter steder:
-20 Dobbeltrom med dobbeltseng
-10 Tomannsrom
- Restaurant med 98 sitteplasser
dag-bar med 45 sitteplasser
konferanserom med opp til 98 steder
følger parcking masse, heis, air conditioning system, minibar, jacuzzi, internett, barnevakt, akuttmedisinsk assistence.

Vår Restaurant er det perfekte valget for å organisere ulike arrangementer fra serverer frokost eller middag til å kaste private fester, mottakelser, banketter, jubileer eller cocktail parties.The raffinert menyen kombinerer spesialiteter fra rumensk og internasjonal retter.Her inviterer deg til å tilbringe en nydelig kveld i intim og elegant atmosfære av hotellets bar, som ligger ved gronud gulvet.

For forretningsmøter, for konferanser, teambuilding, seminarer eller opplæring, kan du få tilgang til vår hotellets Conference center.We legger til din disposisjon en 80 seter hall fullt utstyrt med høyteknologiske systemer slik at du kan ha premesis av et vellykket arrangement.

Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svare på epost våre innen 2 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Heis
  • Badestamp
  • Minibar
  • Restaurant


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
GMG Hotel Located at Bdul Mamaia nr.210, , Constanta.
GMG Hotel
Romania
Constanta NA Bdul Mamaia nr.210
0% 0
44.2019894 28.6470651
GMG Hotel
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc