X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Galati Hotel

Str.Domneasca nr. 12, Galati, Romania

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotel Galati har alltid vært en av favorittstedene for forretningsreiser og for de som kommer bare som tourists.Through vår teknologi, vår spesielle oppmerksomhet til kunder, varmen som de ansatte svar på noen av dine forespørsler, finner du i hotellet vårt miljø og komfort du leter etter.
Hotel Galati inviterer sine gjester i Blue Sun Restaurant, et sted som tar imot deg i en komfortabel og elegant atmosfære og foreslå deg menyer og søtsaker fra det internasjonale cuisine.Blue Sun Restaurant er det ideelle stedet for en forretningslunsj, romantisk middag, corporate eller privat hendelse.
Blue Sun Restaurant, samt Panoramic Hall (plassert på Hotel Galati niende etasje), tilbyr utsøkte tjenester for organisering spesielle familiebegivenheter - bryllup, dåp fester, jubileer. I år foreslår vi til våre kunder opprinnelige tjenestene for disse spesielle øyeblikkene.
Hotel Galati tilbyr sine gjester romslige og hyggelige rom, moderne møbler og dens kromatisk skala avler en relaxant atmosfære, ideelt for turister komfort.

Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svare på epost våre innen 2 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Business centre
  • Minibar
  • Parkering
  • Restaurant
  • Safe


Betingelser

  • Aksepterer kredittkort


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Galati Hotel Located at Str.Domneasca nr. 12, , Galati.
Galati Hotel
Romania
Galati Str.Domneasca nr. 12
0% 0
45.4347723 28.0556863
Galati Hotel
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc