X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Galaxy Hotel Athens

39, Posidonos Ave.& Kalamakiou, Aten, Hellas

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Minimalistisk, elegant og langs stranden, er den godt plassert Galaxy Hotel i vakre Alimos og har fordelen av å være svært tett og lett tilgjengelighet til sentrum av Athen. Den 2-stjerners hotell driver siden 1970 i Alimos, en forstad til hovedstaden i Hellas, bare 10 km fra sentrum av Athen. Hotellets lobby resepsjon og spisesal er alle veldig lyst på grunn av de omfattende omkringliggende vinduer, som gir en romslig og luftig følelse. Interiøret stil har en minimalistisk innredning med lys eik tregulv i hele, moderne skinnsofaer og stilig belysning. Galaxy Hotel oppnår eleganse gjennom enkelhet. Denne stilen strekker seg til nøye innredede gjesterom.
Hotellet har 46 rom fordelt på 45 doble rom og en suite. Rommene har moderne fasiliteter, inkludert lydisolerte vinduer, safe, klimaanlegg, hårtørrer, satellitt-TV, direkte telefon, balkong, minibar, dusj. De fleste rommene har ubegrenset utsikt over Saroniabukta. De ansatte er vennlige og hjelpsomme; klar til å møte kravene til gjester til alle tider. Andre hotellfasiliteter: lege på vakt, kan suiten møte funksjonshemmede krav, frokost er 07.30 til 10.30, 46% av rommene er røykfrie. Overfor hotellet, rett foran havet er det en park hvor du kan ta en avslappende tur, la barna leke i den nybygde lekeplass (en av de beste i Athen) eller til og med svømme i stranden, som ligger bare 50 meter fra våre lokaler. Svært nær er også Marina Alimos, den største marina i Hellas for å leie en seilbåt og utforske den vakre sjøen av Egeerhavet og den verdensberømte greske øyene.
Det kommersielle området ligger bare to minutters gange og du kan finne nesten alt du trenger. Frisør, renseri, banker, butikker etc.
Under oppholdet hos oss kan vi arrangere en guidet sightseeing i Athen eller en reise med en gruppe til sentrum av Hellas. Små daglige cruise til øya nær Athen eller flere dagers cruise til Kykladene, Dodecanese og Tyrkia. Vi kan også hjelpe deg med å leie en bil, hjelpe deg å utstede en billett til nesten hvor som helst, finne ut om tidsplaner for skip, tog og busser.
Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen.
Du har opptil 2days før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 48 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 12:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi en gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svarer på e vår innen 2 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Klimaanlegg
  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Haardrogers
  • Huishouding
  • Vaskeritjenester
  • Minibar
  • Safe


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Galaxy Hotel Athens Located at 39, Posidonos Ave.& Kalamakiou, , Athens.
Galaxy Hotel Athens
Greece
Athens 17455 39, Posidonos Ave.& Kalamakiou
0% 0
37.9111757 23.7113070
Galaxy Hotel Athens
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc