X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Ganpati G.H.

Makrana Mohalla, Jodhpur, India

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Ganpati ligger i en 300 år gammel tradisjonell stil bygning som har flere etasjer kontaktet av en enkel trapp case.There er 12 tradisjonelt innredet, romslige og godt ventilerte rom med eget bathroom.Some rommene har blendende utsikt over den berømte Meharangarh fort gjennom bukta windows.It er en god blanding av moderne komfort og tradisjonell arkitektur. På øverste nivå restaurant som serverer hjemmelaget maten.På menyen er det ikke bare Indisk, kontinental og italienske retter tilgjengelig, men også ekte brygget kaffe med en espresso machine.A stor kopp kald kaffe med vaniljeis er virkelig et unntak i Jodhpur .

Rahul er bare noen få hundre meter nord for den travle Sadar markedet klokketårnet.

Ganpati drives av en mild, vennlig og hjelpsom familie. Vi setter pris på om du bor hos oss og oppmuntre en ikke provisjon betalende satt opp til å slutte å ødelegge turisme. man kan oppleve en tradisjonell familieatmosfære ved å bo med us.We sette en ekstra innsats for å gjøre vår gjest opphold ikke bare behagelig, men også minneverdig som så mange gjester skrive oss tilbake når de går hjem.
Vi arrangerer også "Bishnoi landsby safari" for en halv dag, og vi har stolte av å kunne si at vi er grunnleggeren av kamel safari rundt Osiyan i den store indiske thar desert.where man kan gå for en overnattingstur i ørkenen, camping / hjem opphold og kamel.
Ganpati er anbefalt av ledende guidebøker Lonely Planet (Rajasthan, Delhi, agra.see Side nr-308), Rough Guide (India), Le Guide Routard (Frankrike).

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Frokost er ikke inkludert
  • Takvifte
  • Internettilgang
  • Vaskeritjenester
  • Lounge


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Ganpati G.H. Located at Makrana Mohalla, , Jodhpur.
Ganpati G.H.
India
Jodhpur rajasthan 342001 Makrana Mohalla
0% 19
26.2967622 73.0225396
Ganpati G.H.
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc