X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ge Sang Garden Inn

No. 043 Bei Men Street, Shangri-la Old Town, Shangri-la, Kina

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Som nylig åpnet i juni 2007, ligger vi i hjertet av Shangri-la Gamlebyen. Tar bare 3 minutter gange fra parkeringsplassen ved inngangen. Bare i tillegg til velkjente gamlebytorget.

En panoramautsikt over byen og nytes fra terrassen vår og alle de andre rommene i etasjen. Du kan sette deg på gårdsplassen, høre fuglene synge, nyter den dype blå himmel, og snakker om 1300 år gamle historien til denne antikke tibetanske byen.

Gjestehuset er designet og innredet i tradisjonell tibetansk stil, som konstruert av gamle tre og karakteristisk rød stein som er bare for å bli hogd i Shangri-la. Vi tilbyr de beste fasiliteter med moderat pris. Den møbler er alle pent designet og håndlaget i gammel tibetansk stil.

Vi tilbyr overnatting for ulike krav. Vi har forskjellige typer private rom: Privat rom med dobbeltseng, privat twin senger rom, luksuriøse bad, Luxury Duplex Suite etc.). Våre private rommene er utstyrt med alle moderne bekvemmeligheter som satellitt-TV, gratis WI-FI-tilgang, vannkoker, private dusjanlegg, ovner og elektriske tepper i vintersesongen osv.

Vi har et selvbetjent kjøkken til disposisjon. Vår erfarne kokk vil gi deg den beste lokale maten i byen. Vi har også en kafé og restaurant med variert mat og profesjonell fersk kaffe for ditt valg.

. (Vennligst merk at vi har brukt en fast valutakurs for våre rompriser siden operasjonen for å unngå eventuelle misforståelser, før du bestilte rommet, kan du vennligst se nedenfor for våre CNY satser:

1F privat twin: RMB150/per rom
2F privat twin / double: RMB180/per rom
2F suite king: RMB220/per rom
Deplex Suite: RMB580/per rom

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Brettspill
  • Frokost er ikke inkludert
  • DVD-er
  • Gratis trådløs internettilkobling
  • Internettilgang
  • Kjøkken
  • Vaskeritjenester
  • Lounge


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Ge Sang Garden Inn Located at No. 043 Bei Men Street, Shangri-la Old Town, Shangri-la.
Ge Sang Garden Inn
China
Shangri-la Yun Nan Province 674400 No. 043 Bei Men Street, Shangri-la Old Town
0% 38
0.0000000 0.0000000
Ge Sang Garden Inn
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc