X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Gina's Garden Lodges

P.O.Box 10, Tautu Village, Aitutakiøya, Cookøyene

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Gina Hage Lodges er på hovedøya, og er ca 5 minutters gange fra Tautu landing, på den østlige bredden av Aitutaki lagunen.

Vår tropisk hage beliggenhet gir våre gjester det aller beste av hva Aitutaki Island har å by på - til svært god valuta for pengene. Ginas appellerer til alle typer reisende, som setter pris på ekte polynesisk vennlighet og sjarm vi tilby i et herlig miljø med komfortabel innkvartering.

Gjestene får en meget god standard på selvstendig betjent overnatting. Denne plasseringen er veldig privat og fredelig.

Vi har en spesiell å oppmuntre lengre opphold, der hvis du bestiller for 7 netter, betaler du for bare seks netter, får en overnattinger på Garden Lodges gratis.

Dette er et alternativ vel verdt å vurdere. Vi får mange gjester som etter å ha sett hva Aitutaki øya kan tilby, ønske at de hadde brukt lenger her og mindre tid i Rarotonga. Aitutaki er ikke så utviklet kommersielt, og beholder mer av den gamle verden South Sea Islands sjarm.

Gjester er veldig komfortabelt innkvartert. Lodges er romslige, helt selvstendig, med full selvbetjente fasiliteter, og fans, varmt vann, kjøleskap og TV (det er en lokal TV-kanal fra 18:00 og utover hver kveld). Det er et stort bad med dusj, toalett og forfengelighet. Stuene er betjent daglig. Vi er et Cook Islands turist Corporation akkreditert selvbetjent overnatting etablering, noe som garanterer en høy standard på overnatting.

Hver Lodge har full kokemuligheter, med en liten elektrisk komfyr med stekeovn og grill, elektrisk stekepanne, elektrisk brødrister, vannmugge, gryter, panner og kokeutstyr pluss kopper skåler, tallerkener og bestikk, samt en god størrelse kjøleskap. Det er konstant soldrevne varmt vann. I et ord, får du en praktisk og fasiliteter av hjemme på gode valuta for pengene priser.

Hver Lodge er meget godt utstyrt for komfortabel og avslappet livsstil. Sengene er overlegen, og utgjør en dobbeltseng og enkeltseng nede, med to enkeltsenger i en mesanin loft nås ved en trapp. Det er en stor overbygget veranda med utsikt mot hagen.

De fire Lodges ligger i bortgjemte begrunnelse - en og en halv dekar av blomster, planter og trær, i nærheten Tautu Village på østsiden av Aitutaki Island. De er helt skjermet mot insekter.

Vi har en 11,5 meter med 4,5 meters svømmebasseng på eiendommen komplett med store tre soldekk for soling. Bassenget og dekk er smakfullt inngjerdet i henhold til New Zealand standarder. Gjerdet og porten er barnesikret.

Gina er en ti minutters spasertur til Tautu Landing, hvor du kan svømme, piknik, eller bare slappe av. Tautu Village og to små butikker ligger innen fem minutters gange. En ti minutters kjøretur tar deg til sentrum av Arutanga, Posten, havnen, fiskeklubben og markedsplassen.

Priser er som følger - i New Zealand dollar:

Double / Twin: $ 120 per natt for to personer.
Single: $ 75 per natt enkelt
Ekstra personer: $ 30 per voksen per natt
Barn opp til 15 år inkl: $ 20 per natt

Vi har også en spesialpris for lengre opphold - bok for 7 dager, men betale for bare 6 dager.

Betaling skjer ved ankomst, og jeg aksepterer kontanter i $ USA og Sterling, reisesjekker i $ US eller pund - eller kredittkort (Visa, Bankcard eller Mastercard).

Flyplasstransport er NZD $ 16 totalt innover / utover per person.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Gratis parkering
  • Oppbevaring av bagasje
  • Tur/reiseskranke


Betingelser

  • Aksepterer kredittkort
  • Ikke portforbud


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Gina's Garden Lodges Located at P.O.Box 10, Tautu Village, Aitutaki Island.
Gina's Garden Lodges
Cook Islands
Aitutaki Island Cook Islands P.O.Box 10, Tautu Village
0% 0
-18.8784330 -159.7810150
Gina's Garden Lodges
    Ledige rom     4 seng Privat Rom Med Bad/wc