X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Globe Backpackers Exeter

71 Holloway Street, Exeter, England

81%Rangering

 • 80%Verdi for pengene
 • 75%Sikkerhet
 • 83%Sted
 • 86%Personale
 • 80%Atmosphere
 • 78%Renslighet
 • 83%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
En sentrum hostel i gang av alt: den vakre gamle havnen, katedralen, prisvinnende shoppingområde og herlig blanding av puber, klubber, live musikk, restauranter og kafeer scene. Vi tiltrekker derfor den unge og "unge til sinns " og har på livet og røren reflekterer et pulserende sentrum. Vi vil ikke passe de som krever en garantert rolig beliggenhet, eller unge familier.

Vi er 20 minutters kjøring til Exmouth med sine 2 kilometer sandstrand; flott for alle seil sport, og det samme til Dartmoor National Park; flott for fotturer, fjellklatring, sykling og ridning. Exeter er også et utmerket sted å finne jobb og bare to og en halv time med tog til / fra London.

Alle nasjonaliteter må produsere identifikasjon - NO ID NO BO! Vi aksepterer gjeldende pass, nåværende land ID-kort, gjeldende førerkort, nåværende studentkort. Vennligst sjekk at du har riktig ID før du foretar en bestilling som vi har rett til å nekte innreise. Vi tillater ikke følgende å bo: DSS, høne og hjorter, enslige under 18 's og familier med barn under 16 år.

Resepsjonens åpningstider inntil videre - sjekk 3.30 PM - KUN 11 PM. SJEKK UT 08:30 - 11am ONLY.

Kontroller at du Legg reiseplaner slik at du kan sjekke inn betwen disse timene.

Alle gruppebestillinger (6 eller flere personer) krever hostel godkjenning og full betaling på forhånd (tilleggsbestemmelser gjelder - vennligst kontakt vandrerhjemmet direkte)

Bygningen er en verneverdig georgiansk bygning, og vi tilbyr i hovedsak sovesal overnatting, enkelt sex og blandet sex tilgjengelig, og ett privat rom belastet basert på dobbeltrom med ekstra kostnader opptil maksimalt 4 personer som deler.

Vi tilbyr ikke eget bad. Vi har egne menn bare og kvinnelige bare dusj. Vi tilbyr også 24 timers fullt utstyrt selvbetjent kjøkken og (prisen inkluderer gratis te, kaffe, sukker, olje og krydder), eget TV-rom og sosiale rom.

Inkludert i prisen er senger og sengetøy - husk å ta med håndkle og toalettsaker!

Vennligst merk: Vi tar et refunderbart £ 5 nøkkel depositum for hvert sett med nøkler, og det er en 50 pence tilleggsavgift for kortbetalinger.

Dobbeltrom BESTILLING
Vandrerhjemmet vil kreve full betaling på forhånd på en ikke-refunderbar basis, er det ikke gjenstand for en 48 avbestillingsregler. Vennligst kontakt vandrerhjemmet direkte for å gjøre betalingsordninger.

Sovesal BESTILLING
Vandrerhjemmet vil kreve full betaling på forhånd på en ikke-refunderbar basis for de første nettene bo. Vennligst kontakt vandrerhjemmet direkte for å gjøre betalingsordninger.

Gruppereservasjoner
Vår definisjon av en gruppe er 6 eller flere personer. Gruppereservasjoner tillate deg å bestille alle dine venner inn i samme rom eller over avtalte dedikert rom. Vi tillater ikke Hen og Stags å bo, enslige under 18 's og familier med små barn. Alle gruppebestillinger skal godkjennes ved vandrerhjemmet eiere og vilkårene og betingelsene for opphold avtalt. Alle gruppebestillinger er betalt i sin helhet og på forhånd på et ikke-refunderbart basis. Vi tar også en £ 20 per hode sikkerhet obligasjon mot skader og / eller antisosial atferd som er presentert i kontanter ved ankomst og holdt inntil departure.We tilbyr 24 timers tilgang til bygningen ved hjelp av en nøkkel system. Vi tar et refunderbart £ 5 nøkkel depositum for hvert sett med nøkler (en tapt sett vil medføre en ekstra £ 5 kostnad). Mars - oktober: Hvis du ønsker å bo for en natt bare på enten en fredag ​​eller en lørdag er det en £ 1.50 per hode avgift dvs. ikke £ 17.50 per person per natt, men £ 19 per person per natt. Uavhengige reisende eller grupper på opp til 5 personer kun medføre en £ 1 per hode avgift.

Sjekk inn klokkeslett er strengt 1530 - 2300 timer bare.

Alle gjester må fremvise ID. Vi aksepterer gjeldende pass, gjeldende førerkort, aktuelle landet ID-kort og nåværende studentkort.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Sykkelparkering
 • Frokost er ikke inkludert
 • Kabel TV
 • Fellesrom
 • Gratis internettilgang
 • Internettilgang
 • Sengetøy inkludert
 • Oppbevaring av bagasje
 • Håndklær til leie


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Globe Backpackers Exeter Located at 71 Holloway Street, , Exeter.
Globe Backpackers Exeter
England
Exeter Devon EX2 4JD 71 Holloway Street
81% 387
50.7192185 -3.5286068
Globe Backpackers Exeter
    Ledige rom     Standard Twin Privat Felles Bad     Standard 8 seng Sovesal For Kvinner     Standard 10 seng Sovesal For Menn     Standard 8 seng Blandet Sovesal     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad