X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Globe Backpackers Exeter

71 Holloway Street, Exeter, England

76%Rangering

 • 75%Verdi for pengene
 • 79%Sikkerhet
 • 80%Sted
 • 81%Personale
 • 72%Atmosphere
 • 74%Renslighet
 • 74%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
En sentrum herberge i gang av alt: den vakre gamle havnen, katedralen, prisvinnende shoppingområde og herlig blanding av puber, klubber, live musikk, restauranter og kafeer scene. Vi derfor tiltrekke seg de unge og "unge til sinns" og har på livet og røren reflekterer et pulserende sentrum. Vi vil ikke passe de som krever en garantert rolig beliggenhet, eller små familier.

Vi er 20 minutters kjøring til Exmouth med sin to kilometer sandstrand; flott for alle seil sport, og det samme til Dartmoor National Park; flott for fotturer, fjellklatring, sykling og ridning. Exeter er også et utmerket sted for å finne arbeid, og bare to og en halv time med tog fra / til London.

ALLE nasjonaliteter må fremvise legitimasjon - NO ID NO STAY! Vi aksepterer gjeldende pass, nåværende land ID-kort, gjeldende førerkort, nåværende studentkort. Vennligst sjekk at du har riktig ID før du foretar en bestilling som vi har rett til å nekte innreise. Vi tillater ikke følgende å bo: DSS, høne og hjorter, enslige under 18 år og familier med barn under 16 år.

Åpningstidene inntil videre - CHECK IN 3.30 PM - KUN 11 PM. SJEKK UT 08:30 - kl 11 KUN.

Kontroller at du Legg reiseplaner slik at du kan sjekke inn betwen disse timene.

Alle gruppebestillinger (6 eller flere personer) krever hostel godkjenning og full betaling på forhånd (tilleggsbestemmelser gjelder - ta kontakt med vandrerhjemmet direkte)

Bygningen er en verneverdig georgiansk bygning og vi tilbyr i hovedsak sovesal overnatting, single sex og blandet sex tilgjengelig, og ett privat rom belastes basert på dobbeltrom med ekstra kostnader opptil maksimalt 4 personer som deler.

Vi tilbyr ikke eget bad. Vi har egne menn bare og kvinnelige bare dusj. Vi tilbyr også 24 timers fullt utstyrt kjøkken med selvbetjening og (prisen inkluderer gratis te, kaffe, sukker, olje og krydder), egen TV-stue og sosiale rom.

Inkludert i prisen er sengetøy og håndklær - husk å ta med håndkle og toalettsaker!

Vennligst merk: Vi tar et refunderbart 5 nøkkel depositum for hvert sett med nøkler, og det er en 50 pence tilleggsavgift for kortbetalinger.

Dobbeltrom BESTILLING
Vandrerhjemmet vil kreve full betaling på forhånd på et ikke-refunderbart basis, er det ikke gjenstand for en 48 avbestillingsregler. Vennligst kontakt vandrerhjemmet direkte for å gjøre betalingsordninger.

Sovesal BESTILLING
Vandrerhjemmet vil kreve full betaling på forhånd på et ikke-refunderbart basis for de første nettene bo. Vennligst kontakt vandrerhjemmet direkte for å gjøre betalingsordninger.

Gruppereservasjoner
Vår definisjon av en gruppe er seks eller flere personer. Gruppebestillinger tillate deg å bestille alle vennene dine inn i samme rom eller over avtalte dedikert rom. Vi tillater ikke Hen og Stags å bo, enslige under 18 og familier med små barn. Alle gruppebestillinger skal godkjennes av vandrerhjemmet eiere og vilkårene og betingelsene for opphold avtalt. Alle gruppebestillinger er betalt i sin helhet og på forhånd på et ikke-refunderbart basis. Vi tar også en 20 per hode sikkerhet obligasjon mot skader og / eller antisosial atferd som er presentert i kontanter ved ankomst og holdt inntil departure.We tilbyr 24 timers tilgang til bygningen ved hjelp av en nøkkel system. Vi tar et refunderbart 5 nøkkel depositum for hvert sett med nøkler (en tapt sett vil medføre en ekstra 5 kostnad). Mars til oktober: Hvis du ønsker å bo for en natt bare på enten fredag ​​eller en lørdag er det 1,50 per hode tilleggsavgift dvs. ikke 17,50 per person per natt, men 19 per person per natt. Uavhengige reisende eller grupper på opp til 5 personer bare pådra seg en 1 per hode tilleggsavgift.

Sjekk inn tider er strengt 1530 - 2300 timer bare.

Alle gjester må fremvise ID. Vi aksepterer gjeldende pass, gjeldende førerkort, aktuelle landet ID-kort og nåværende student kort.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Sykkelparkering
 • Frokost er ikke inkludert
 • Kabel TV
 • Fellesrom
 • Gratis internettilgang
 • Sengetøy inkludert
 • Oppbevaring av bagasje
 • Håndklær til leie


Betingelser

 • Ikke-røyk


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Globe Backpackers Exeter Located at 71 Holloway Street, , Exeter.
Globe Backpackers Exeter
England
Exeter Devon EX2 4JD 71 Holloway Street
76% 400
50.7192185 -3.5286068
Globe Backpackers Exeter
    Ledige rom     Standard Twin Privat Felles Bad     Standard 8 seng Sovesal For Kvinner     Standard 10 seng Sovesal For Menn     Standard 8 seng Blandet Sovesal     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad