X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Gold Coast

Rua Gil Vicente, 48, Lagos, Portugal

kart og veibeskrivelser


96%Rangering

  • 96%Verdi for pengene
  • 96%Sikkerhet
  • 94%Sted
  • 99%Personale
  • 91%Atmosphere
  • 99%Renslighet
  • 94%Fasiliteter

Oversatt av Google Kommer fra Faro eller Lisboa kan du ta en buss eller et tog. De kjører flere ganger om dagen, blir enda hyppigere på sommeren og på hverdager. Kommer fra nord i Portugal, kommer du til Lisboa først og deretter direkte til Lagos.

Kommer fra Spania: du kan gå til Sevilla og ta en direkte buss til Lagos. Noen ganger kan du få en dårlig info i Spania om dette. Noen folk ikke innser det er en direkte buss og de vil informere om alternativer som er tidkrevende og ikke nødvendig siden du kan ta bussen i Sevilla (Plaza de Armas stasjon). Bussene til Lagos kjøres to ganger om dagen, på daglig basis (dette kan variere avhengig av tid på året).

Flyr til Faro Airport: du kan ta en taxi eller buss til Faro sentrum der du finner både tog-og busstasjoner nesten side ved side. Som nevnt ovenfor, kan du bruke en av dem til å komme til Lagos.

The Gold Coast er nær Lagos viktigste offentlig transport, for eksempel buss og tog. Ca 10 til 15 minutter gangavstand.

Med tog:

Gå gjennom Marina, krysse hengebrua og ta til venstre til hovedgaten (Descobrimentos Avenue). Fortsett nedover hovedgaten, bør du passere en Repsol Bensinstasjon på din høyre side. Fortsett på et øyeblikk og du vil passere et fiskemarked, taxiholdeplass og postkontor (på en kommersiell gate). Deretter er det en liten firkant med en morsom statue i midten. (Attention please: ikke gå for mye i hovedgaten eller vil du komme til en stor firkant med en annen statue langt fra oss, og youd må returnere).
Derfra (liten firkant), skriv Rua (street) Garrett mot neste lille firkanten. Du vil se på et hjørne en snackbar som heter Cavaleiro. Tast inn den lange gaten rundt hjørnet fra den (Rua Cndido dos Reis) og gå opp bakken. Snu fjerde til høyre, som er akkurat vår gate Gil Vicente. Du finner oss på nummer førtiåtte.


Med buss (med unntak av Renex bus):

Forlate busstasjonen mot elva og ta til høyre inn i hovedgaten (Descobrimentos Avenue). Fortsett nedover hovedgaten, bør du passere en Repsol Bensinstasjon på din høyre side. (Start her, vær så snill, hvis du kom på Renex buss). Fortsett på et øyeblikk og du vil passere et fiskemarked, taxiholdeplass og postkontor (på en kommersiell gate). Deretter er det en liten firkant med en morsom statue i midten. (Attention please: ikke gå for mye i hovedgaten eller vil du komme til en stor firkant med en annen statue langt fra oss, og youd må returnere).
Derfra (liten firkant), skriv Rua (street) Garrett mot neste lille firkanten. Du vil se på et hjørne en snackbar som heter Cavaleiro. Tast inn den lange gaten rundt hjørnet fra den (Rua Cndido dos Reis) og gå opp bakken. Snu fjerde til høyre, som er akkurat vår gate Gil Vicente. Du finner oss på nummer førtiåtte.