X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Gram's Place BnB/Hostel

3109 N. Ola ave, Tampa, USA

89%Rangering

 • 94%Verdi for pengene
 • 92%Sikkerhet
 • 71%Sted
 • 92%Personale
 • 94%Atmosphere
 • 88%Renslighet
 • 91%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Tampa Florida Only Hostel / Le Gite! Nyt god musikk, gode mennesker, gode vibber, og veldig gøy.

Røyke; alle rom i BnB og Hostel er røykfrie, men røyking er ok i våre gårdsrom og øvre nivå strandpromenader. Alle rom har aircondition, oppvarming, kabel-TV, AM & FM vekkerklokke kassettspillere, telefon og en bok om sjangeren røtter musikk med en kassett for å høre artistene som vises på veggene i gammel tid vindusrutene samt en kommentar bok å lese tidligere gjester kommentarer og for deg å legge igjen en kommentar for fremtidige gjester, hvis ønskelig. Felles område for alle gjester har en peis, piano, Kabel-TV med videospiller.

Musikk på Gram sin plass; Musikken og stemningen vil og kan transportere deg tilbake i tid med opptak fra 1920-tallet frem til i dag, på vår Courtyard BYOB Bar og boblebad området. Vår CD-spilleren har 400 pluss klassiske CD-er lastet / oppført i en musikkmenyen og klar på fingeren tips for å sette stemningen du ønsker i ditt rom eller enten gårdsplassen. Våre to gårdsplasser med overdimensjonert i bakken Jacuzzi, gårdsplass Fosser og lat dag hengekøyer er åpen og tilgjengelig for gjestene 24 timer en dag / natt og musikken nivå gir en perfekt atmosfære for samtale.

Tønnen (The Stairway to Heaven) er andre og tredje nivå dekk for å vandre i trærne, fugletitting, stargazing, se romfergen ta av, og tar en røyk pause. For Reiser musikere og musikkelskere; Jamsessions oppfordres for god kvalitet moro. Gitarer (venstre og høyrehendt), piano og andre instrumenter på stedet. Ankommer ved inngangen gate vil du se et skilt som sier "Mitakuye Oyasin ', et indiansk uttrykk som betyr" Vi er alle Relatert'. Denne åndelige bevissthet tillater oss å se deg som en slektning og ikke bare en omreisende gjest.

Klientellet er; Respektfull, tolerant, forretningsfolk, par og familie med barn fra alle samfunnslag, samt noen artister, musikere, sangere, låtskrivere, Skuespillere, Malere og poeter fra alle hjørner av verden. Du vil finne Gram Place mest behagelig og variert, med laid-back følelsen av en fjern øy og en europeisk (og noen ganger bohem) holdning. Hvert rom har sin egen kommentar bok for deg å lese forbi gjestenes kommentarer og la en for fremtidige gjester.

Est. 1991: Kåret til ære for Singer / Songwriter Gram Parsons (1946-1973).

Ta en virtuell tur av Gram sted på YouTube:
http://youtube.com/watch?v=HgDwd8Y0BjM
http://youtube.com/watch?v=Swn5IFxW3SI

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Frokost er ikke inkludert
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Kjøkken
 • Vaskeritjenester
 • Lounge


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Gram's Place BnB/Hostel Located at 3109 N. Ola ave, , Tampa.
Gram's Place BnB/Hostel
USA
Tampa FL Florida 33603 3109 N. Ola ave
89% 200
27.9725460 -82.4635240
Gram's Place BnB/Hostel
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 4 seng Sovesal For Kvinner     5 seng Blandet Sovesal     Standard 6 seng Blandet Sovesal     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc