X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Grandio Party Hostel

Nagy Diofa Utca 8, Budapest, Ungarn

kart og veibeskrivelser


89%Rangering

  • 90%Verdi for pengene
  • 89%Sikkerhet
  • 95%Sted
  • 93%Personale
  • 94%Atmosphere
  • 76%Renslighet
  • 83%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra Liszt Ferenc flyplass:
Få 200E buss (kjøpe billett for metro / trikk 350 hufs hver for å unngå bot) til Kőbánya Kispest. Herfra kan du ta metro nordover mot Ujpest Kospont. Gå av på Corvin Negyed metrostasjon, derfra du ta 4/6 trikk i retning av Szell Kalman ter for 3 stopp som vil være Blaha Lujza ter. Gå ned Rakoczi Ut (Borte fra McDonalds) til du kommer til Nagy Diofa Utca på din høyre side. Ta til høyre og fortsett rett. Grandio er litt over den første blokken på venstre side. Vi er den brune gate på venstre side med skiltet 'Grandio', er det ikke. 8.

Fra Keleti International Togstasjon:
Avslutter jernbanestasjonen og gå ned Rakoczi Ut til du kommer til Nagy Diofa Utca på din høyre side. Ta til høyre og fortsett rett. Grandio er litt over den første blokken på venstre side. Vi er den brune gate på venstre side med skiltet 'Grandio', er det ikke. 8.

Vekselvis, er den enkleste måten å ta en buss (Fra utenfor Burger King). Få no. 5, eller uten. 7 eller no. 173 for tre stopp. Gå av på Urania stopp. Derfra tar du til høyre og deretter deretter til venstre inn Nagy Diofa utca. Vi er den brune gate på venstre side med skiltet 'Grandio', er det ikke. 8. Du bør kjøpe en billett og validere er for 350 hufs eller du kan sette seg fast og fint opp til 15000 hufs!

Fra Nepliget International busstasjon:
Kjøp en t billett (350 hufs) og validere den. Herfra kan du ta metro nordover mot Ujpest Kospont. Gå av på Corvin Negyed metrostasjon, derfra du ta 4/6 trikk i retning av Szell Kalman ter for 3 stopp som vil være Blaha Lujza ter. Gå ned Rakoczi Ut (Borte fra McDonalds) til du kommer til Nagy Diofa Utca på din høyre side. Ta til høyre og fortsett rett. Grandio er litt over den første blokken på venstre side. Vi er den brune gate på venstre side med skiltet 'Grandio', er det ikke. 8.