X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Grapevine Hotel

117 Warwick Way, London, England

71%Rangering

 • 60%Verdi for pengene
 • 80%Sikkerhet
 • 100%Sted
 • 80%Personale
 • 60%Atmosphere
 • 40%Renslighet
 • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Vi er et familiedrevet ligger B & B hotell i Victoria, i hjertet av London. Vi garanterer rimelige priser og overgå forventningene til en B & B med omfanget av tjenester vi tilbyr.
- En-suite eller eksklusive suiten eller Basic Rooms
- Alle rom har 19 LCD flatskjerm-TV med Freeview
- Gratis te og kaffefasiliteter
- Hårføner
- Direkte telefon,
- Alle rom er røykfrie.
- CCTV kameraer med evigvarende opptak for din sikkerhet.
- Full sentralvarme
- Håndkle og toalettsaker

- Gratis trådløst internett

- GRATIS gratis frokost
Vår buffet gratis kontinental frokost vil gi deg en god start på dagen med et utvalg av fruktjuicer, utvalg av frokostblandinger, valg av varm drikke og croissant og toast med smør, syltetøy og marmelade.

- GRATIS bagasjeoppbevaring på avreisedagen

- GRATIS London Kart som gir deg rett til 20% rabatt i 70 av Londons mest berømte turistattraksjoner og store restauranter (totalt 250 verdt av rabatter)

Alt dette for rimelige priser !!!

Vi ligger kun 2 minutters gange fra Victoria busstasjon og 5 minutters gange fra Victoria Underground / togstasjon, alle viktige severdigheter, butikker, restauranter og teatre er enten innen gangavstand eller kan nås i løpet av få minutter med offentlig transport. For eksempel Buckingham Palace, Houses of Parliament, vaktskifte, Westminster Abbey, Westminster Cathedral, The London Eye, Tate Britain, Harrods, Oxford Street shopping, Hyde park og mange flere attraksjoner ligger innen gangavstand.

Vår beliggenhet er i et førsteklasses område i London der plassen er en svært høy premie. Med fantasi planlegging og bruk av plassen har vi vært i stand til å tilby eget bad, men vi har også enkle rom med felles fasiliteter der rommene er litt mer romslig. Valget er ditt!

Du kan sjekke inn når som helst og la bagasjen i resepsjonen dermed ikke trenger å vente på rommet for å være klar. Rommene er klar ved 14:00.

Vi tror at vi setter nye standarder i B & B hoteller. Vi tilbyr alle de ovennevnte fasiliteter og et høyt nivå av tjenester forblir ennå til rimelige priser.

'Kjære M. Sharif,

Takk for hjelpen da vi var på hotellet. Vi var veldig fornøyd og fornøyd med god service og innkvartering. Vi har anbefalt et hotell og god service til våre kolleger (De hadde kommet til hotellet og besøkte det på dagen da vi kom på hotellet), og vil anbefale hotellet til vår neste tur gruppe.

Nå er vi tilbake i Kina nå. Vi ønsker deg velkommen til Kina. Vår moderne byen Shen Zhen er den første byen i Kina åpnet for omverdenen, og det er nabo av Hong Kong.

Tusen takk.

Med vennlig hilsen.

Robert '

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Det er best som er nær Victoria busstasjon og Victoria undergrunnsstasjon, selv om ikke en 2 minutters gange, ca 10 minutter. Jeg gjør kommentaren å avklare. De ansatte er svært vennlige og frokosten er bra. Rommet er lite, ser det ikke ut som på bildene, og selv om det var et privat rom med eget bad, rengjøring og vedlikehold av stedet er slik. Men det er relativt en god pris for å bo i sentrale London. Det er bare sover.
  Les mer
   Anonym, Colombia, Kvinnelig, 31-40
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Frokost inkludert
 • Gratis internettilgang
 • Haardrogers
 • Huishouding
 • Oppbevaring av bagasje
 • Te / Kaffe fasiliteter
 • Tur/reiseskranke


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Grapevine Hotel Located at 117 Warwick Way, , London.
Grapevine Hotel
England
London 117 Warwick Way
71% 160
51.4903086 -0.1464271
Grapevine Hotel
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Deluxe Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Felles Bad     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Felles Bad     Deluxe Twin Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Felles Bad     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc