X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Green Culture Eco Hostel

Rua Dr. João Guerra, Chapeu Mangueira, Rio de Janeiro, Brasil

kart og veibeskrivelser


85%Rangering

  • 87%Verdi for pengene
  • 85%Sikkerhet
  • 88%Sted
  • 96%Personale
  • 93%Atmosphere
  • 74%Renslighet
  • 76%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra flyplassen-Ta bussen til sør-sonen (Zona sul) bussen vil koste deg 13 BRL, forteller bussjåføren å la deg av i Avenida Princesa Isabel (i nærheten av Hotel Windsor) Derfra kan du gå til oss, men vi anbefaler at du å ta en taxi siden første gang å komme hit kan være litt vanskelig, eller du kan bare ringe oss og vi vil møte deg opp.

Hvis du ønsker å gå be om Rua Gustavo Sampaio med Rua Anchieta, ta til venstre på Rua Anchieta bare mellom en Bakary og en fruktbutikk. (Du er nå 10-5 min fra vandrerhjemmet) Be for Chapeu Mangueira eller Ladeira Ari Barroso.

Gå opp veien inntil et veiskille kommer og ta til høyre.
Gå 20 meter og du vil ha en malt trapp på venstre side.
Gå opp de malte trapper, passerer baren (Bar do Mangue) på deg høyre side og slå første gate til venstre. Dens en metall dør på en hvit bygning med en buzzer.

Vennligst ta kontakt hvis du har spørsmål.
Hvis du vil ha oss til å møte deg, kan du ringe oss når du er i nærheten. Dial 9090 (samle samtale) fra enhver offentlig telefon i Rio og deretter 22957676 eller 983.740.777.


Taxi- fortelle cab driver å kjøre til Ladeira Ari Barroso i Leme (også visste av Chapeu Mangueira). Når Taxi driver opp Ladeira Ari Barroso et kryss veien vil komme. Fortell sjåføren å svinge til høyre og la deg av seg foran en malt trapp (ca. 20 m fra krysset) .Gå opp de malte trapper og passerer baren (Bar do Mangue) på deg høyre side og slå graner gate til venstre. Dens en metall dør på en hvit bygning. Hvis du har problemer med å finne oss bare spør for 'Casa do Pablo "Folk her er veldig vennlige, så ikke nøl med å spørre.

Vi håper du får en flott ferie!
Telefon: +55 (21) 22957676 Cell: (21) 983 740 777

Alle de beste, vennlig hilsen
Pablo Gomes