X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Greenpoint Lodge

95 Norman Ave, Brooklyn, New York, USA

80%Rangering

 • 81%Verdi for pengene
 • 81%Sikkerhet
 • 81%Sted
 • 80%Personale
 • 79%Atmosphere
 • 83%Renslighet
 • 71%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Subway utenfor døren! 15 minutter til Manhattan! Fabulous nabolaget! Private rom!
Enhetene er plassert i en tre-etasjes hus i det pulserende Greenpoint / Williamsburg-området i Brooklyn, og er komfortable, stille og godt møblert.

Viktig - vennligst bla ned for å lese alle rombeskrivelser før booking! Priser er flat rate på maks innkvartering (2bed rom @ $ 35 = $ 70)

Hytta og beliggenheten:
La Greenpoint lodge være ditt hjem borte fra hjemmet. En avslappet, rolig og morsom atmosfære i det som stemt fram av de beste nabolag i New York. Private rom og leiligheter har en nydelig, stille sted å hente inn etter en lang dag med sightseeing, før du drar ut igjen for å utforske det lokale nabolaget natteliv.

15 minutter til Manhattan, to kvartaler fra en park, og er omgitt av kafeer, gallerier, barer og restauranter. Den g Nassau ave t-banen er utenfor inngangsdøren og l bedford ave t-banen er 10 kvartaler unna. Enkel tilgang til alle flyplassene, spesielt LaGuardia og JFK.

Greenpoint lodge ligger i et privat hjem, og svært godt vedlikeholdt. Det er ren, stille, vennlig og trygt. Leilighetene er fullt rengjort mellom hver gjest og sengetøy og håndklær er alle av høy kvalitet økologisk bomull. Alle madrasser er fast og behagelig, og et utvalg av ulike puter er gitt.

Hytta er en "turn-key" utleie, noe som betyr at det ikke er en fulltids ansatte. Huset leder er på stedet for noen få timer de fleste dager, og vi er alltid nås på telefon eller e-post for eventuelle spørsmål eller forespørsler. Det er en infopakke i hvert rom med spørsmål besvart, nabolaget info og restaurantanbefalinger. Hvis du er ute etter et sted med en fulltids ansatte, dette er ikke for deg. Hvis du ønsker en privat, koselig, komfortabel og avslappet atmosfære hvor du kan føle deg hjemme uten noen skumle ansatte plage deg, så er dette stedet for deg! Og vi er alltid tilgjengelig på telefon, tekst eller e-post hvis du trenger noe!

Hver leilighet har sitt eget bad og kjøkken, fullt utstyrt med alle gryter, panner og retter du måtte trenge. Alle sengetøy og håndklær er inkludert, samt kaffe og en kaffetrakter, kabel-tv, wifi, og vaskemaskiner.

Det er en liten boutique spa og frisørsalong i første etasje, så hvis du trenger å slappe av eller ønsker en flott ny york frisyre bare gi oss beskjed !!

Vennligst merk:
Romprisene på hw er oppført per person, men avgift for rommet er flat rate på totalt belegg
Det er en $ 20 / person engangsavgift vaskegebyr. Dette gjelder for hvert rom du leier, hvis du bytte rom. Jo lenger du leier, jo billigere blir det!

Viktig - les alle rombeskrivelser før booking! - Jeg har prøvd å gjøre min liste arbeid innen søkemaskinen / hostelworld.com konfigurasjon. Hvor hostel sier '4 seng' betyr det at det sover opptil maksimalt 4 personer - hvis du dele senger! Vennligst se rommet notering for å se nøyaktig hvor mange senger og hvor store de er. Hostelworld viser prisen per person, men alle priser er for max antall personer for hver enhet, uavhengig av antall mennesker vil det være. Takk! (Ie. En 2-sengs oppført på $ 36 / natt er virkelig $ 72 / natt om det er 1-2 personer). Alle innskudd er betalt direkte til hostelworld.com og kan ikke refunderes.

Grunnleggende dobbel privat rom - en dobbeltseng - sover opptil to personer aka 'blue room' - dette er en liten, men nydelig og stille rom med utsikt over bakgården. Skapet og dresser utenfor rommet. Tv er i stua. Fellesområdene deles med ett annet rom.

'Standard privat dobbeltrom' - dobbeltseng - sover opptil to personer. Dette er en nydelig, stille, privat rom med en dobbeltseng. Det har sin egen inngang fra hallen. Tv på rommet. Kjøkken og bad deles med to andre rom ..

Deluxe privat dobbeltrom - 1 queen size-seng - sover opptil to personer - aka dronningen rose rom. Dette er en veldig rolig, stort rom med egen garderobe. Tv i stuen. Bad, kjøkken og stue deles med ett annet rom.

"Superior privat dobbeltrom 'aka' dronning loft room '- en queen size-seng og en dobbeltseng - sover opptil to personer. Nydelig, solrik rom med en queen size-seng på loftet og en dobbel futon nedenfor. Det har sin egen inngang fra hallen. Tv på rommet. Kjøkken og bad deles med to andre rom.

"Superior 2-sengs leilighet 'aka dobbel suite - en enkeltseng og en dobbeltseng-sover opptil to personer. Crips, ren og solrik privat stue og soverom med felles bad og kjøkken. Egen inngang fra hall. Soverom med dobbeltseng er veldig stille. Pullout sofaen i stuen har en enkeltseng.

"4-sengs ensuite '- aka' leilighet med ett soverom '. En dobbeltseng og en dronning futon - sover opptil 4 personer. Dette er en full, privat, ett-roms leilighet med en stor bakgård. Det er en dobbeltseng på soverommet, og en komfortabel queen futon i stuen. Det betyr at det er to senger, sengeplass til 4 personer. Tv på soverommet. Det finnes også et fullt utstyrt kjøkken og eget bad.

Adkomst: Det er selv sjekke inn med et tastatur oppføring. Når du har gjort din reservasjon hostel vil sende deg en bekreftelse - I vandrer forhold vil bli tatt med den grunnleggende sjekk i instruksjoner sammen med koden. Vi vil også sende deg en e-post med oppføringen kode og full innsjekkingsinstruksjoner før du ankommer. Du vil ikke være i stand til å gå inn uten denne koden. Så det er helt avgjørende at du sjekker e-posten din og ta den med deg. Ingen portforbud - du kan komme når som helst og ikke trenger å bekymre deg for om noen er der for å fortelle deg.

Innsjekking er 15:00 og utsjekking er kl. Hvis du trenger å komme tidlig eller la sent - det er et område avsatt i kjelleren for gratis selvbetjent bag drop.

Avbestillingsregler: fordi jeg er en liten, boutique hostel, sene avbestillinger er svært skadelig for min virksomhet. Av denne grunn er det en 50% avbestillingsgebyr to uker før starten av reservasjonen, og 100% avbestillingsgebyr en uke før. Jeg vil gjøre alt i min makt for å sikre en reservasjon for den kansellerte perioden og refusjon uansett prosent jeg har vært i stand til å dekke

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Frokost er ikke inkludert
 • Kabel TV
 • Komfyr
 • Gratis internettilgang
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Kjøleskap
 • Haardrogers
 • Internettilgang
 • Strykejern/strykebrett
 • Kjøkken
 • Sengetøy inkludert
 • Oppbevaring av bagasje
 • Microwave
 • Utendørs terrasse
 • Te / Kaffe fasiliteter
 • Håndklær inkludert
 • Bestikk


Betingelser

 • Cash Only
 • Barnevennelig
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Ikke-røyk
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 14 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.




Greenpoint Lodge Located at 95 Norman Ave, Brooklyn, New York.
Greenpoint Lodge
USA
New York NY 11222 95 Norman Ave, Brooklyn
80% 202
40.7255231 -73.9514608
Greenpoint Lodge
    Ledige rom     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 6 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Felles Bad     Deluxe Privat Dobbeltseng Felles Bad     Superior Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc