X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Greenpoint Lodge

95 Norman Ave, Brooklyn, New York, USA

79%Rangering

 • 80%Verdi for pengene
 • 81%Sikkerhet
 • 81%Sted
 • 79%Personale
 • 78%Atmosphere
 • 82%Renslighet
 • 69%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Subway utenfor døren! 15 minutter til Manhattan! Fabelaktig nabolaget! Private rom!
Enhetene er lokalisert i en tre-etasjes hus i den pulserende Greenpoint / Williamsburg-området i Brooklyn, og er komfortable, stille og godt møblert.

Viktig - kan du bla nedover for å lese alle beskrivelser før du bestiller! Priser er flat sats på maks innkvartering (2bed rom @ $ 35 = $ 70)

Hytta og sted:
La Greenpoint lodge være ditt hjem borte fra hjemmet. En avslappet, rolig og morsom atmosfære i hva stemt fram av de beste nabolag i New York. Private rom og leiligheter tilbyr en nydelig, rolig sted å hente inn etter en lang dag med sightseeing, før du drar ut igjen for å utforske nærmiljøet natteliv.

15 minutter til Manhattan, 2 kvartaler fra en park, og er omgitt av kafeer, gallerier, barer og restauranter. Den g Nassau ave t-banen er utenfor inngangsdøren og l bedford ave t-banen er 10 kvartaler unna. Enkel tilgang til alle flyplassene, spesielt LaGuardia og JFK.

Greenpoint lodge er i et privat hjem og meget godt vedlikeholdt. Det er rent, rolig, vennlig og trygt. Leilighetene er fullt rengjort mellom hver gjest og sengetøy og håndklær er av høy kvalitet organisk bomull. Alle madrasser er fast og behagelig, og et utvalg av ulike puter er gitt.

Hytta er en "turn-key" leie, noe som betyr at det ikke er en heltidsansatte. Huset leder er på stedet for noen få timer de fleste dager, og vi er alltid nås på telefon eller e-post for spørsmål eller forespørsler. Det er en infopakke i hvert rom med spørsmål besvart, nabolaget info, og restaurant anbefalinger. Hvis du er ute etter et sted med en fulltids ansatte, er ikke dette noe for deg. Hvis du ønsker en privat, koselig, komfortabel og avslappet atmosfære hvor du kan føle deg hjemme uten noen skumle ansatte plage deg, så er dette stedet for deg! Og vi er alltid tilgjengelig på telefon, tekst eller e-post hvis du trenger noe!

Hver leilighet har sitt eget bad og kjøkken, fullt utstyrt med alle gryter, panner og retter du måtte trenge. Alle sengetøy og håndklær er gitt, samt kaffe og en kaffetrakter, kabel-tv, wifi, og vaskemaskiner.

Det er en liten boutique spa og frisørsalong i første etasje, så hvis du trenger å slappe av eller ønsker en flott ny york frisyre bare gi oss beskjed !!

Vennligst merk:
Romprisene på hw er oppført per person, men avgift for rommet er flat sats på total belegg
Det er en $ 20 / person engangs rengjøring gebyr. Dette gjelder for hvert rom du leier, hvis du bytte rom. Jo lenger du leier, jo billigere blir det!

Viktig - les alle beskrivelser før du bestiller! - Jeg har forsøkt å gjøre mitt notering arbeid innen søkemaskinen / hostelworld.com konfigurasjon. Hvor hostel sier "4 seng 'betyr det det sover opp til maksimalt 4 personer - hvis du deler senger! Vennligst se rommet liste for å se nøyaktig hvor mange senger og hvilken størrelse de er. Hostelworld lister prisen per person, men alle priser er for maks antall personer for hver enhet, uavhengig av antall mennesker vil det være. Takk! (Ie. En 2-sengs oppført på $ 36 / natt er egentlig $ 72 / natt om det er 1-2 personer). Alle innskudd er betalt direkte til hostelworld.com og kan ikke refunderes.

Grunnleggende dobbel privat rom - en dobbeltseng - sover opptil to personer aka 'blue room' - dette er en liten, men nydelig og stille rom med utsikt over bakgården. Skap og en kommode utenfor rommet. Tv er i stua. Fellesarealene deles med ett annet rom.

'Standard dobbeltrom privat rom' - dobbeltseng - sengeplasser opp til to personer. Dette er en nydelig, rolig, privat rom med en dobbeltseng. Det har sin egen inngang fra hallen. Tv på rommet. Kjøkken og bad deles med to andre rom ..

Deluxe privat dobbeltrom - en queen size-seng - sengeplasser opp til to personer - aka dronning rose rom. Dette er en veldig rolig, stort rom med egen garderobe. Tv i stuen. Bad, kjøkken og stue deles med ett rom.

"Superior privat dobbeltrom 'aka' dronning hems '- en queen size-seng og en dobbeltseng - sengeplasser opp til to personer. Vakker, solfylt rom med en queen size-seng på loftet og en dobbel futon nedenfor. Det har sin egen inngang fra hallen. Tv på rommet. Kjøkken og bad deles med to andre rom.

"Superior 2-sengs leilighet 'aka dobbel suite - en enkeltseng og en dobbeltseng-sover opptil to personer. Crips, ren og solrik privat stue og soverom med felles bad og kjøkken. Egen inngang fra hall. Soverom med dobbeltseng er veldig stille. Pullout sofaen i stuen har en enkeltseng.

"4-sengs eget '- aka' leilighet med ett soverom '. En dobbeltseng og en dronning futon - sover opptil 4 personer. Dette er en full, privat, ett-roms leilighet med en stor bakgård. Det er en dobbeltseng på soverommet, og en komfortabel dronning futon i stuen. Det betyr at det er to senger, sengeplass til 4 personer. Tv på soverommet. Det er også et fullt utstyrt kjøkken og eget bad.

Adkomst: Det er selv sjekke inn med et tastatur oppføring. Når du har gjort din reservasjon hostel vil sende deg en bekreftelse - I vandrer forholdene vil bli inkludert den grunnleggende sjekk i instruksjoner sammen med koden. Vi vil også sende deg en e-post med oppføringen kode og full innsjekkingsinstruksjoner før du ankommer. Du vil ikke være i stand til å gå inn uten denne koden. Så det er helt avgjørende at du sjekke din e-post og ta den med deg. Ingen portforbud - kan du komme når som helst og ikke trenger å bekymre deg for om noen er der for å fortelle deg.

Innsjekking er 15:00 og utsjekking er kl. Hvis du trenger å komme tidlig eller la sent - det er et område avsatt i kjelleren for gratis selvbetjent bag drop.

Avbestillingsregler: fordi jeg er en liten, boutique hostel, sene avbestillinger er veldig skadelig for min virksomhet. Av denne grunn er det en 50% avbestillingsgebyr to uker før starten av reservasjonen, og 100% avbestillingsgebyr en uke før. Jeg vil gjøre alt i min makt for å sikre en reservasjon for den kansellerte perioden og refusjon uansett prosent jeg har vært i stand til å dekke

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Frokost er ikke inkludert
 • Kabel TV
 • Komfyr
 • Gratis internettilgang
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Kjøleskap
 • Haardrogers
 • Internettilgang
 • Strykejern/strykebrett
 • Kjøkken
 • Sengetøy inkludert
 • Oppbevaring av bagasje
 • Microwave
 • Utendørs terrasse
 • Te / Kaffe fasiliteter
 • Håndklær inkludert
 • Bestikk


Betingelser

 • Cash Only
 • Barnevennelig
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Ikke-røyk
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 14 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Greenpoint Lodge Located at 95 Norman Ave, Brooklyn, New York.
Greenpoint Lodge
USA
New York NY 11222 95 Norman Ave, Brooklyn
79% 202
40.7255231 -73.9514608
Greenpoint Lodge
    Ledige rom     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 6 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Felles Bad     Deluxe Privat Dobbeltseng Felles Bad     Superior Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc