X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Guest House Solar

Rua Santa Catarina 744, Porto, Portugal

83%Rangering

  • 85%Verdi for pengene
  • 80%Sikkerhet
  • 88%Sted
  • 85%Personale
  • 83%Atmosphere
  • 80%Renslighet
  • 78%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Nylig oppusset og familieeid Guest House Solar ligger på den viktigste gågaten i byen Porto, som kombinerer konkurransedyktige priser med effektiv service og høflige.

Fordelt på 22 nøye dekorerte rom, alle med eget bad, oppvarming, hårtørker, LCD TV, har Residential Solar Avenue også gratis Internett-tilgang og 24-timers resepsjon.

Ligger 150 meter fra metrostasjonen Bolhao dette pensjonatet tillatelser raskt og enkelt knytte seg til togstasjonene Campanha, S. Bento og flyplassen.

Oppdag byen Porto, nyter utmerket beliggenhet og besøke de viktigste attraksjonene i byen som symbolske Cafe Magestic, Bolhao Market, Colosseum, geistlige, Livraria Lello, Serralves Museum, Music House og den berømte Port Wine Cellars.

Vårt hus enhet, i tillegg til å være lokalisert i sentrum av Porto og godhet og vennlighet av vår tjeneste, er glade for å tilby deg følgende fasiliteter:

- Trådløst internett.

- Ved å trykke på.

- Råd turisme.

Enten du bor på forretningsreise eller ferie, er vi til din disposisjon for å gi deg med alle de fasiliteter som oppholdet, ikke avkall.

Guest House Solar har 22 rom fordelt over 3 etasjer, med utsikt over utvendig og konstruert for å gi maksimal komfort, luksus og ro, til den beste prisen.

Guest House Solar ligger nær krysset mellom Sta Catarina gate, med Goncalo Cristovao gaten.

Innsjekking: 14.00
Sjekk ut: 12.00

Kredittkort fasiliteter (Visa, Mastercard)

Avbestillingsregler: 48 timer

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost er ikke inkludert
  • Gratis internettilgang
  • Gratis trådløs internettilkobling


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Guest House Solar Located at Rua Santa Catarina 744, , Porto.
Guest House Solar
Portugal
Porto Porto 4000-446 Rua Santa Catarina 744
83% 126
41.1525498 -8.6046338
Guest House Solar
    Ledige rom     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 5 seng Privat Rom Med Bad/wc