X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Guesthouse BaKul

Stolberggasse 51 / TOP 33-35, Wien, Austria

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Guesthouse BaKul er en stor flatskjerm som består av tre doble soverom, ett enkeltrom, en leilighet (med sleeproom, stue / sleeproom, privat bad og kjøkken), et fint kjøkken og ett bad med dusj og WC for gjestene.

Vi ligger i den femte distriktet i Wien, noe som er svært nær sentrum, stopper bare to undergrunnsbanen fra sentrum. Det er i fjerde etasje med heis. Området rundt leiligheten er meget rolig, men nær en handlegate med mange butikker, kafeer og restauranter. Videre er det mange offentlige transport alternativer innen gangavstand som subway (U4 Pilgramgasse), buss (14A, 12A Fendigasse), trikk (1,6,18,62 Matzleinsdorferplatz) og raske tog (S1, S2, S3, S8, S9, S15 Matzleinsdorferplatz).

Hele leiligheten er nylig renovert. Alle rommene er utstyrt med dobbeltseng / enkeltsenger, skap, hyller, bord og stoler, lamper, commodine, TV, radio og gratis Internett-tilkobling for bærbare datamaskiner. Frokost er ikke inkludert, men te og kaffe er tilgjengelig kostnadsfritt.

MERK! Guesthouse BaKul har ingen Rezeption. Vi trenger din riktig ankomsttid for Guesthouse. Innsjekking er mulig mellom kl 11 og 23:00.

Avbryt betingelse: Når du avbrutt av post, telefon eller ved etaten en uke før ankomst, er det gratis. Når du avbrutt i forrige uke, må du tilbakeføre en natt. Ved forkorte boligen vi ikke kan gi pengene tilbake. Når du ikke kommer må du ettergi en natt.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost er ikke inkludert
  • Haardrogers
  • Vaskeritjenester


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Guesthouse BaKul Located at Stolberggasse 51 / TOP 33-35, , Vienna.
Guesthouse BaKul
Austria
Vienna Vienna 1050 Stolberggasse 51 / TOP 33-35
0% 47
48.1842294 16.3569688
Guesthouse BaKul
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc