X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til H.I. San Francisco-City Center

685 Ellis Street, CA 94109, San Francisco, California, USA

kart og veibeskrivelser


84%Rangering

  • 85%Verdi for pengene
  • 85%Sikkerhet
  • 65%Sted
  • 88%Personale
  • 86%Atmosphere
  • 91%Renslighet
  • 87%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra flyplassen:
Av BART: Ta en BART tog fra flyplassen til Civic Center stasjon. (Togene kjører 4 om morgenen til midnatt på hverdager, 6 om morgenen til midnatt på lørdager, og åtte om morgenen til midnatt på søndager og helligdager.) Gå ut fra stasjonen ved hjelp av UN Plaza exit. Gå over plaza mot City Hall (den store kuppelformet bygning) og ta til høyre på Larkin Street. Gå 5 kvartaler nord på Larkin, ta til høyre på Ellis Street. Vandrerhjemmet er den første bygningen på høyre side.

Av Shuttle: Lorrie sin Airport Service tilbyr en rabattert pris på $ 14 per person for transport mellom San Francisco International Airport og HI-San Francisco vandrerhjem. Kontakt vandrerhjemmet for mer informasjon og bestilling.

Med taxi: Det er vanligvis nok av private drosjer tilgjengelig på flyplassen. Se etter en offisiell taxi stopper utenfor bagasjeområdet. En tur fra SFO til vandrerhjemmet vil sette deg tilbake om $ 50.

BRUKE GREYHOUND:
Fra Greyhound-stasjonen på San Franciscos Midlertidig Transbay Terminal, avslutte og ta til høyre på Folsom. Ta første til høyre inn på Beale og gå en blokk. Cross Howard, og finne den MUNI buss nr. 38 busstopp på det nordøstlige hjørnet av Howard og Beale. Ta Muni buss nr. 38 til Geary og Larkin Streets. Cross Geary å gå sørover på Larkin for to blokker, deretter ta til venstre på Ellis. Vandrerhjemmet er den første bygningen på høyre side.

BRUKE AMTRAKs:
Den nærmeste Amtrak jernbanestasjon ligger i Emeryville, men Amtrak tilbys sammenhengende buss til San Francisco. Når du kjøper togbillett, velg 'San Francisco - Civic Center "som det endelige bestemmelsesstedet. Fra Civic Center bussholdeplass, gå vestover UN Plaza mot City Hall (den store kuppelformet bygning) og ta til høyre på Larkin Street. Gå 5 kvartaler nord på Larkin, ta til høyre på Ellis Street. Vandrerhjemmet er den første bygningen på høyre side.

KJØRING:
Fra Van Ness Avenue (US 101), kjør østover på O'Farrell Street. Ta til venstre på O'Farrell Street. Ta til høyre på Hyde Street og umiddelbart ta til høyre på Ellis Street. Vandrerhjemmet er på slutten av blokken på venstre side.

Park i lasting sonen foran vandrerhjemmet, front desk staff vil henvise deg til permanent parkering i nærheten. Forvent å betale $ 10 per 12 timer.