X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til HI - San Francisco - Downtown Hostel

312 Mason Street, San Francisco, USA

kart og veibeskrivelser


88%Rangering

  • 84%Verdi for pengene
  • 90%Sikkerhet
  • 94%Sted
  • 89%Personale
  • 85%Atmosphere
  • 89%Renslighet
  • 86%Fasiliteter

Oversatt av Google *** Vennligst merk: Det er en annen vandrerhjem som ligger også på Mason Street, bare to kvartaler sør for oss. Vi har hatt flere gjester feilaktig sjekke inn på feil vandrerhjemmet. Vær sikker på at du er på rett sted - 312 Mason Street (mellom Geary og O'Farrell). Se etter Hostelling International logoer utenfor inngangen vår.

Fra flyplassen:
Av BART: Ta en BART tog fra flyplassen til Powell stasjon. (Togene kjører 4 am til midnatt på hverdager, seks om morgenen til midnatt på lørdager, og 8 om morgenen til midnatt på søndager og helligdager.) Walk to kvartaler nord på Powell Street, ta til venstre på O'Farrell Street, deretter ta til høyre på Mason Street . Vandrerhjemmet ligger på høyre side.

Av Shuttle: Lorrie sin Airport Service tilbyr en rabattert pris på $ 14 per person for transport mellom San Francisco International Airport og HI-San Francisco vandrerhjem. Kontakt vandrerhjemmet for mer informasjon og bestilling.

Med taxi: Det er vanligvis nok av private drosjer tilgjengelig på flyplassen. Se etter en offisiell taxi stopper utenfor bagasje. En tur fra SFO til vandrerhjemmet vil sette deg tilbake om $ 50.

Fra Greyhound stasjonen:
Fra Greyhound Station på San Franciscos Midlertidig Transbay Terminal, exit og ta til høyre på Folsom. Ta første til høyre inn på Beale og gå en blokk. Kryss Howard, og finne pa buss nr. 38 stopper ved det nordøstlige hjørnet av Howard og Beale den. Ta Muni buss nr. 38 til Geary og Powell. Fortsett å gå vestover på Geary for en blokk, og deretter ta til venstre på Mason. Vandrerhjemmet er i første blokk på venstre side.

Fra Amtrak:
Den nærmeste Amtrak jernbanestasjon er i Emeryville, men Amtrak tilbyr tilkobling buss til San Francisco. Når du kjøper togbillett, velg 'San Francisco - Westfield Shopping Center "som det endelige bestemmelsesstedet. Fra kjøpesenter bussholdeplass, gå to kvartaler nord på Powell Street, ta til venstre på O'Farrell Street, deretter ta til høyre på Mason Street. Vandrerhjemmet ligger på høyre side.

Med bil:
Fra Van Ness Avenue (US 101), kjør østover på Post Street. Ta til høyre på Mason Street. Vandrerhjemmet er to blokker ned, på venstre side av gaten.

Park i lastesonen foran vandrerhjemmet; resepsjon personalet vil henvise deg til permanent parkering. Forvent å betale rundt $ 20 per dag i en nærliggende mye.