X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hanoi Serenity Hotel

1B Cua Dong St., Hoan Kiem Dist, Hanoi, Vietnam

83%Rangering

  • 85%Verdi for pengene
  • 90%Sikkerhet
  • 90%Sted
  • 95%Personale
  • 60%Atmosphere
  • 80%Renslighet
  • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Serenity Hotel er et nytt samarbeids vietnamesisk og amerikansk prosjekt, designet for å imøtekomme til kresne reisende som ønsker en moderne touch til deres Vietnam opplevelse. Ledelsen og ansatte har jobbet for å gjøre denne historiske bygningen innbydende for alle reisende fra hvert hjørne av verden, og samtidig beholde den ekte smaken av tradisjonell Hanoi.

Vår Serenity Hotel ligger øverst i hjørnet av den historiske gamle bydelen (se kart), bare langs kanten av Citadel og sammen med en blomstrende utendørs marked bare noen skritt fra inngangsdøren vår. Langs vår gate oppkalt Cua Dong, som betyr East Gate, kan du finne et apotek, kafeer, en prisbelønnet spa og diverse butikker og forretninger som fører klær, håndverk, og andre fantastiske funn! Vår beliggenhet gjør at besøkende til å jobbe seg sørover gjennom labyrinten av Old Quarter gater, og endte opp på den berømte Hoan Kiem Lake, den mest fotograferte området i Hanoi. Du kan følge Lonely Planet Walking Tour fra vår dør, eller du kan velge den mer eventyrlystne banen mindre reist og vandre på egen hånd.

Hanoi Hotell som gjør du føler deg hjemme: Vi garanterer et plettfritt, fredelig og innbydende miljø. Våre 25 rom boutique-hotellet har en egen spiseplass, med gratis frokostbuffé hver morgen. Våre rom har private bad, moderne klimaanlegg, datamaskiner med gratis internettilgang og komfortable senger. Serenity Hotel i tillegg har noen av de beste utsiktene tilgjengelig på et hotell i Hanoi! Våre seks etasjers bygning har et flertall av rom med fantastisk utsikt over den gamle bydelen.

Retning: Hanoi sentralstasjon (ca 0,5 km SV.) Vedlikehold nord sør. Gia Lam Bus Terminal (Hanoi) (ca. 2,5 km NE). Giap Bat Bus Terminal (Hanoi) (ca. 6 km SV).

I Hanoi være forsiktig med motorsykkel, Taxi, og Van drivere. De noen ganger spiller et lite spill med turister: ber deg om å vente i bilen mens de sjekker hotellet for deg. Hvis de rapporterer ingen ledige stillinger ved retur, tror ikke dem - de ønsker hotellet å betale en dem en kommisjon for å bringe dem en gjest!

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hanoi Serenity Hotel Located at 1B Cua Dong St., Hoan Kiem Dist, Hanoi.
Hanoi Serenity Hotel
Vietnam
Hanoi Hanoi 10000 1B Cua Dong St., Hoan Kiem Dist
83% 55
21.0342987 105.8467054
Hanoi Serenity Hotel
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc