X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Harmonia

Rua Barao da Torre 175, casa 18, Ipanema, Rio de Janeiro, Brasil

kart og veibeskrivelser


94%Rangering

  • 91%Verdi for pengene
  • 94%Sikkerhet
  • 98%Sted
  • 98%Personale
  • 96%Atmosphere
  • 93%Renslighet
  • 88%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra den internasjonale flyplassen, Tom Jobim (Galeo):

Buss: Ta PREMIUM bussen til Ipanema og gå av på 'Sol Ipanema Hotel' ligger på stranden avenue. Gå 3 kvartaler opp Rua Vinicius de Moraes eller Rua Farme de Amoedo til du kommer Rua Baro da Torre hvor vi er lokalisert på nummer 175. Buss tar 1,5 timer og koster R $ 13,50

TAXI koster rundt R $ 120 og tar ca. 45 minutter. Et billigere alternativ er å gå utenfor ankomsthallen og få en gul taxi enten fra linjen utenfor terminalen, de går på måleren og ville belaste maks. R $ 80.


Fra Rios busstasjonen (Rodoviria-Novo Rio):
Buss med AC (R $ 5), selskap PREMIUM (tar ca 45 minutter til 1 og 1/2 time), gå av i Ipanema på Farme de Amoedo og gå opp til Rua Baro da Torre. Taxi er rundt R $ 45 og er lett å ta fra ankomsthallen hvor det er en organisert taxi service til en overkommelig pris.

Når du ankommer Rua Baro da Torre N175 det er en gate, på dagtid er det åpent så bare å stikke hånden inn og vri på bryteren, deretter gå til å huse 18 ned til venstre og ringe på døra hvis døren ikke er åpen. Hvis porten er låst bare ring inter telefon til venstre (det står Harmonia casa 18 på det), og vi kommer og åpen. Observere at det i dag er mange vertsfamilier i vår lille gate, er huset vårt nummer 18 og er på slutten på venstrekanten, har vi en grønn dør. Vennligst sørg for at du har kommet til oss på ikke en av naboene!