X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hawthorn Hotel

137-143 Stand Lane, Radcliffe, Manchester, Manchester, England

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hvis du trenger et sted å bo når du besøker Radcliffe, Whitefield, Prestwich, Bury, Pilsworth, Bolton, Rochdale, Middleton og Manchester sentrum, er Hawthorn Hotel er stedet for deg som vi er bare en kort kjøretur fra veikryss 17 på M60 motor vei i større Manchester.

Du kan nyte ditt opphold i en av våre 14 komfortable rom med egne bad med full engelsk frokost serveres hver dag og slappe av i baren med en drink. Alle rommene har farge-TV, te- og kaffefasiliteter, og alle er doble. Det er også en privat parkeringsplass.

Radcliffe er en vennlig by som ligger 4 miles North West of Manchester i umiddelbar nærhet til motorveinettet. La M60 på Junction17 deretter følger A665 til sentrum. The 'Metrolink "Trikken går regelmessig service fra Radcliffe stasjonen til Bury, Eccles, Altrincham, Manchester Piccadilly og Victoria jernbanestasjoner, G-Mex Exhibition Centre, Old Trafford og Manchester sentrum med alt det er, attraksjoner shopping og museer Manchester United.

Vi tilbyr nå WiFi gratis til alle gjester.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Bar
  • Frokost er ikke inkludert
  • Parkering
  • Svømmebasseng


Betingelser

  • Aksepterer kredittkort


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hawthorn Hotel Located at 137-143 Stand Lane, Radcliffe, Manchester, Manchester.
Hawthorn Hotel
England
Manchester M26 1JR 137-143 Stand Lane, Radcliffe, Manchester
0% 10
53.5554341 -2.3194670
Hawthorn Hotel
    Ledige rom     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc