X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Heiwadai Hotel Arato

1-5-27 Arato, Chuo-ku, Fukuoka City, Japan

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Forsyn deg for vårt gratis frokost (brød, salat og kaffe etc)! Heiwadai Hotel Arato er kun 3 min gange fra en Ohori-Kouen T-banestasjon. Grunnleggende virksomhet / turist type hotell (ikke som en vandrehjem), men praktisk og billig.

Vi har både japansk (med Tatami - Japansk mat) og vestlig stil enkeltrom. Wasing er japansk (med Tatami - Japansk mat). Enkelt er vestlig stil enkeltrom. Satellitt-TV er tilgjengelig. Noen programmer er på lading.

Vi er ideelle for ditt opphold i Fukuoka byen, på ferie eller forretningsreise. Den storkiosk og Yoshinoya (billig Bowl av storfekjøtt og svinekjøtt butikk) som er åpen 24 timer er begge i nærheten.

Vi tilbyr rene og komfortable rom til rimelige priser! I hvert rom er det et bad, TV, betal-TV, telefon, air condition, samt japansk natt slitasje kalt Yukata.

Vi har en PC i lobbyen for våre gjester. Du kan nyte Internett med disse datamaskin her gratis. GRATIS web-tilgang i lobbyen vår er også tilgjengelig med din egen.

Innsjekking er fra 15:00 og utsjekking er før 10 AM Gratis liten frokost er 7 AM-9 AM Parkering (maks. 10 biler) er ¥ 630 (høyde 2,1 m)

Andre attraksjoner inkluderer Fukuoka City Museum, Fukuoka Castle, Ohori Park (3 minutter til fots), Nishi Park (7 minutter til fots) og Fukuoka Dome (7 minutter med bil).

Vennligst ta Subway Airport linje å gå av på Ohori Station.
Etter Ohori Station Exit # 2, vennligst gå mot Minato-machi.
Det er motsatt retning av Ohori Park. Vi er bare 3 minutters gange fra T-banen Ohori Sta. Exit # 2. Vi er bare 3 minutters gange fra T-banen Ohori Sta. Exit # 2.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Klimaanlegg
  • Frokost inkludert
  • Gratis internettilgang
  • Huishouding
  • Internettilgang
  • Oppbevaring av bagasje


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Heiwadai Hotel Arato Located at 1-5-27 Arato, Chuo-ku, , Fukuoka City.
Heiwadai Hotel Arato
Japan
Fukuoka City Fukuoka Prefecture 810-0062 1-5-27 Arato, Chuo-ku
0% 79
33.5920918 130.3788864
Heiwadai Hotel Arato
    Ledige rom     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc