X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hibisco Hostel

Rua Joao Antonio da Silveira 34, Florianopolis, Brasil

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Den Hibisco Hostel ligger i Lagoa da Conceição, en helt spesiell beliggenhet, der det skjer noe i hver sesong. Vi er nær "centrinho", som inneholder fullstendige struktur tjenester, banker, apotek, mat, interessante mennesker, osv .., men i en helt spesiell situasjon, midt i det grønne, med masse fargerike fugler, ville dyr, fred og ro.

Den Lagoa har mange attraksjoner for både dag og natt, møte de mest varierte smaker. Hvis du er ute etter et sted å hvile, med moro, her er det rette stedet. Rommene er utstyrt med komfortable senger, har vi multimedia rom (kabel-TV, stereo, DVD), spillrom, fullt utstyrt kjøkken, grill, utendørs dusj, vaskerom, fasiliteter du kan bruke til å møte dine behov.

Vi har datamaskiner for gjestenes bruk, og høy hastighet åpen signal trådløst internett, for å gjøre livet ditt enklere. Våre medarbeidere er alltid prøver å gjøre oppholdet mest mulig behagelig, hjelpe deg i å bestille turer og aktiviteter programmering.

Vi har også partnerskap for å gjøre dine valg enklere (mange restauranter og barer, lokale idretts - windsurfing, kite surfing, rafting, fotturer, båter, seiling, sykler, motorsykler og andre). For natten, vi vet alltid de beste partiene alternativer, som lever musikken som skjer, hva som skjer når og hvor. Vi prioriterer en miljømessig riktig forvaltning, for å tillate praksisen med bærekraftig turisme, redusere avfall, bærer om forbruket av elektrisitet og vann. Vi liker og vedta ideen om "3 R'ene" - redusere, gjenbruk, resirkulering.

Vi er nær "centrinho", som inneholder fullstendige struktur tjenester, banker, apotek, mat, interessante mennesker, osv .., men i en helt spesiell situasjon, midt i det grønne, med masse fargerike fugler, ville dyr, fred og ro.

Rommene er utstyrt med komfortable senger, har vi multimedia rom (kabel-TV, stereo, DVD), spillrom, fullt utstyrt kjøkken, grill, utendørs dusj, vaskerom, fasiliteter du kan bruke til å møte dine behov. Vi har datamaskiner for gjestenes bruk, og høy hastighet åpen signal trådløst internett, for å gjøre livet ditt enklere.

Hostel tjenester:
Transfer flyplass / busstasjon vandrer
Frokost inkludert (08:00 til 10:30)
Internett
Gratis Wi-Fi
Et fullt utstyrt kjøkken for gjestene
Off-site grill (grill)
Deck for fugletitting
Kabel-TV og DVD-rom
koselige balkonger
sengetøy er inkludert
handkle
Games (backgammon, sjakk, kort, dart, etc.)
Parkering
Og mer:
Tourism consulting

Partnerskap med klubber / skoler av surf, windsurf, kite, seiling, tennis, rafting, ridning og avtaler med andre tjenesteleverandører (restauranter, barer, ...) for å støtte gjester i henhold til deres interesser.

Hvis du må avbestille din reservasjon, må du gjøre det minst 48 timer før ankomst.

Sjekk inn: 14h00
Sjekk ut: 12h00

Bestilling for NYE og Carnival:

For å garantere din reservasjon, ved siden av 10% innskudd gjort på Hostelworld.com må du betale 50% på forhånd for å sikre din reservasjon på disse periodene. Vi vil kontakte deg for å sende deg pengeoverføringen detaljer.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Flyplasstransport
 • BBQ
 • Frokost inkludert
 • Gratis internettilgang
 • Gratis parkering
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Spillrom
 • Internettilgang
 • Kjøkken
 • Sengetøy inkludert
 • Skap
 • Parkering
 • Tur/reiseskranke
 • Wii


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hibisco Hostel Located at Rua Joao Antonio da Silveira 34, , Florianopolis.
Hibisco Hostel
Brazil
Florianopolis Santa Catarina 88062150 Rua Joao Antonio da Silveira 34
0% 21
-27.6001753 -48.4671735
Hibisco Hostel
    Ledige rom     Standard 6 seng Sovesal For Kvinner     Standard 8 seng Blandet Sovesal     Superior 6 seng Blandet Sovesal     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad