X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hibisco Hostel

Rua Joao Antonio da Silveira 34, Florianopolis, Brasil

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Den Hibisco Hostel ligger i Lagoa da Conceição, en helt spesiell beliggenhet, der skjer noe i hver sesong. Vi er nær "centrinho", som gir komplett strukturtjenester, med banker, apotek, mat, interessante mennesker, osv .., men i en helt spesiell situasjon, i midten av det grønne, med masse fargerike fugler, ville dyr, fred og ro.

Lagoa har mange attraksjoner for både dag og natt, møte de mest varierte smaker. Hvis du er ute etter et sted å hvile, med moro, her er det rette stedet. Rommene er utstyrt med komfortable senger, vi har multimedia rom (kabel-TV, stereo, DVD), spillrom, fullt utstyrt kjøkken, grill, utendørs dusj, vaskerom, fasiliteter du kan bruke til å møte dine behov.

Vi har datamaskiner for gjestenes bruk, og høyhastighets åpen signal trådløst internett, for å gjøre livet ditt enklere. Våre ansatte er alltid prøver å gjøre oppholdet mest mulig behagelig, bistå deg i å bestille turer og aktiviteter programmering.

Vi har også partnerskap for å gjøre dine valg enklere (mange restauranter og barer, lokale idretts - windsurfing, kite surfing, rafting, fotturer, båter, seiling, sykler, motorsykler og andre). For natten, vi vet alltid de beste partiene alternativer, som lever musikken som skjer, hva som skjer når og hvor. Vi prioriterer en miljømessig riktig forvaltning, for å tillate praksisen med bærekraftig turisme, redusere avfall, bærer om forbruket av strøm og vann. Vi liker og adoptere ideen om '3 R'ene "- redusere, gjenbruk, resirkulering.

Vi er nær "centrinho", som gir komplett strukturtjenester, med banker, apotek, mat, interessante mennesker, osv .., men i en helt spesiell situasjon, i midten av det grønne, med masse fargerike fugler, ville dyr, fred og ro.

Rommene er utstyrt med komfortable senger, vi har multimedia rom (kabel-TV, stereo, DVD), spillrom, fullt utstyrt kjøkken, grill, utendørs dusj, vaskerom, fasiliteter du kan bruke til å møte dine behov. Vi har datamaskiner for gjestenes bruk, og høyhastighets åpen signal trådløst internett, for å gjøre livet ditt enklere.

Hostel tjenester:
Transfer flyplass / busstasjon vandrer
Frokost inkludert (8:00-10:30)
Internett
Gratis Wi-Fi
Et fullt utstyrt kjøkken for gjestene
Off-site grill (grill)
Dekk for fugletitting
Kabel-TV og DVD-rom
Koselige balkonger
Sengetøy er inkludert
Handkle
Spill (backgammon, sjakk, kort, dart, etc.)
Parkering
Og mer:
Tourism Consulting

Partnerskap med klubber / skoler av surf, windsurf, kite, seiling, tennis, rafting, ridning og avtaler med andre tjenesteytere (restauranter, barer, ...) for å støtte gjester i henhold til deres interesser.

Hvis du må avbestille din reservasjon, må du gjøre det minst 48 timer før ankomst.

Sjekk inn: 14h00
Sjekk ut: 12h00

Bestilling for NYE og Carnival:

For å garantere din reservasjon, ved siden av 10% innskudd gjort på Hostelworld.com må du betale 50% på forhånd for å sikre din reservasjon for disse periodene. Vi vil kontakte deg for å sende deg penger overføring detaljer.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Flyplasstransport
 • BBQ
 • Frokost inkludert
 • Gratis internettilgang
 • Gratis parkering
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Spillrom
 • Internettilgang
 • Kjøkken
 • Sengetøy inkludert
 • Skap
 • Parkering
 • Tur/reiseskranke
 • Wii


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hibisco Hostel Located at Rua Joao Antonio da Silveira 34, , Florianopolis.
Hibisco Hostel
Brazil
Florianopolis Santa Catarina 88062150 Rua Joao Antonio da Silveira 34
0% 21
-27.6001753 -48.4671735
Hibisco Hostel
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard 6 seng Sovesal For Kvinner     Superior 6 seng Blandet Sovesal     Standard 8 seng Blandet Sovesal