X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Hobo Bear Hostel

Andrije Medulica 4, Zagreb, Kroatia

kart og veibeskrivelser


93%Rangering

  • 95%Verdi for pengene
  • 93%Sikkerhet
  • 95%Sted
  • 96%Personale
  • 90%Atmosphere
  • 91%Renslighet
  • 94%Fasiliteter

Oversatt av Google FRA sentralbanestasjonen (Glavni Kolodvor):

Når du avslutter jernbanestasjonen vil du se en trikkeholdeplass, som ligger rett foran stasjonen. Ta en trikk nummer 6, retning 'Crnomerec' (det går til venstre hvis du ser fra stasjonen) for tre stopp. Du kan kjøpe en trikk billett på en newstand (ved jernbanestasjonen), er prisen 8 kuna (ca 1 Euro). På tredje stopp (Frankopanska street) avslutter trikken, fortsetter å gå i samme retning i ca 100 meter og ta til venstre til Meduliceva (Andrije Medulica) street, er vi på nummer 4.

Du kan også gå, det tar ca 15 minutter. Når du går ut av stasjonen, krysser trikkesporet og fortsette å gå rett fram til du kommer til Hovedtorget (Trg bana Jelacica). Ta til venstre, over plassen, til Ilica street - gå rett i ca 500 meter og ta til venstre til Meduliceva (Andrije Medulica) street, er vi på nummer 4.

FRA bussterminalen (AUTOBUSNI Kolodvor):

Når du går ut av busstasjonen du vil se en trikkeholdeplass, som ligger rett foran stasjonen. Ta en trikk nummer 6, retning 'Crnomerec' (det går til venstre hvis du ser fra stasjonen) for 6 stopp. Du kan kjøpe en trikk billett på en newstand (på busstasjonen), er prisen 8 kuna (ca 1 Euro). På den sjette stopp (Frankopanska street) avslutter trikken, fortsetter å gå i samme retning i ca 100 meter og ta til venstre til Meduliceva (Andrije Medulica) street, er vi på nummer 4.

Fra flyplassen:

Det er en buss som går hvert 30. minutt fra Zagreb flyplass til bussterminalen (Autobusni Kolodvor). Det koster 30 kuna (ca 4 Euro). Derfra følg instruksjonene over. Hvis du tar en taxi forvente å betale ca 200 kuna (ca 28 Euro, 20% ekstra om natten og på søndager). Sørg for å spørre taxisjåføren for prisen opp foran.