X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Holiday Hostel Bucharest

Romulus Street, No. 79, Buchuresti, Romania

kart og veibeskrivelser


85%Rangering

  • 91%Verdi for pengene
  • 86%Sikkerhet
  • 82%Sted
  • 86%Personale
  • 82%Atmosphere
  • 85%Renslighet
  • 85%Fasiliteter

Oversatt av Google  Hvis du kommer til Nord togstasjon (Gara de Nord) 05:30-22:30, har du to alternativer:

a) Gå til "Gara de Nord 't-banestasjon og får på den gule linjen kommer til Republica / Pantelimon. På syvende stopp, gå av toget på Unirii (Piata Unirii) og gå gjennom passasjen til andre T-banestasjon. Få av fra tunnelen og ta til venstre, klatre trappene (de andre seg), og deretter ta til høyre (avkjørsel D). Nå bør du være foran Unirii Shopping Center. Ta til høyre, passerer lukke H & M butikk og ta til venstre på Unirii Boulevard har i din høyre Dambovita elven og deretter, Nasjonalbiblioteket (Samsung). Etter fem minutters gange og forbi Mircea Voda Boulevard, den F64 Studio, må du ta til venstre på Anton Pann gate, rett på Parfumului gate og deretter, i første kryss, foreta en ny venstre på Romulus Street. Du finner oss på nr. 79..
b) Komme ut fra togstasjonen - Gara de Nord bygningen (hovedutgangen), bør du lage en til høyre og deretter krysse gaten (Dinigu Golescu). Kjøp kortet ditt og få buss nr. 123 til Unirii Square for 14nde stopper. Ditt siste stopp er 'B-dul Mircea Voda' (etter Unirii Square). Nå bør du være i stand til å se i venstre Nasjonalbiblioteket (et stort grønt glass bygning). Krysse gaten, ta til høyre fortsette å gå på BDV Unirii til du møter Anton Pann Street. På andre kryss på denne gaten, ta til venstre på Romulus Street. Du finner oss på nr. 79..

 Fra flyplassen (Otopeni OTP) har du en buss som går non-stop, nei. 783
Du har her en video med veibeskrivelse fra flyplassen til vandrerhjemmet. Nyt!
http://www.youtube.com/watch?v=Hhg-Qcposg0

Ta Express-bussen no. 783 til Unirii Square, til siste stopp (ikke glem å kjøpe et gyldig kort før du tar bussen). Fordi Unirii Square har to stopp, sørg for at du går av på den siste stasjonen. Derfra vil du kunne se foran deg i parken (det er Unirii Park), ta til høyre, krysse gaten og så vil du se i venstre Unirii Shopping Center med den store H & M butikken på hjørnet og Dâmboviţa i høyre. Mellom elva og kjøpesenteret er Unirii Boulevard, gaten som du må brakk. Etter fem minutters gange og forbi Mircea Voda Boulevard, må du ta til venstre på Anton Pan gate (etter at du vil passere F64 butikken og Berloni), en rett på Parfumului gate og deretter, i første kryss, en annen igjen på Romulus Street. Du finner oss på nr. 79..

Vennligst ring gongongen! Vi har en interphon tilgang.
Gå inn og nyte den avslappende atmosfære!

 Hvis du ankommer utenom de gangene eller er du for trøtt, og du har mye bagasje, må du få en taxi eller be oss om en pick-up overføring.


For vellykket nå vårt hostel, vennligst:
 har kartet og den nøyaktige adressen med deg;
 bruke landemerkene hvis du ønsker å spørre om veien.
 se vår "Quick Guide med retninger" som vi laget spesielt for deg: http://www.youtube.com/watch?v=Hhg-Qcposg0


Dersom du fortsatt har noen problemer i det hele tatt å finne sted, ikke nøl med å ringe, og vi vil gjøre vårt aller beste for å veilede deg!