X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Holiday House Sicily

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

'CONZA Residences' er 2 helt uavhengig struktur ligger mellom byen Castellammare og Scopello, begge med utsikt over sjøen i et rolig og bare 300mt fra staten veien. Ettersom de er nær hverandre er også ideelle for grupper på 6-7 personer.

1) 'Villino CONZA'
50 mt om, nettopp ferdig med å gjenopprettet country stil, omgitt av oliventrær, mandel, plommer, fiken av India osv. 2 soverom, kjøkken-stue, bad, på utsiden er det utenfor dusj, romslig terrasse med havutsikt for helt utenfor middag, grillmat, god parkeringsplass, hage. Close to Scopello, Riserva dello Zingaro, Segesta, Thermal baths, Erice, Trapani og Palermo.

Møblert om hvor mye det er nødvendig å sikre et komfortabelt opphold. Det er en egnet struktur for familier, Youngs og eldre, enten enklere for hvem ønsker å underholde seg selv eller å hvile bli beundret skjønnheten av alle Gulf of Castellammare med mulighet for å berike den faktiske kulturelle bagasjen av tradisjoner og mytisk historie om steder i stand til å vekke sterke følelser til besøkende som bestemmer seg for å fordype seg i dette fortryllende verden.

2) Bivano Conza
Beskrivelse: etasje av en hytte og sammensatt med 1 dobbeltseng rom, uavhengig fullt kjøkken med sofa bead, bad med dusj, utenfor dusj, grill, terrasse på 60 mq, veranda på 30 mq med panoramautsikt i bukta, 1 car parking inne i sømmelighet, omkring Middelhavet med trær. Stilling: km 4 om fra Castellammare. Ideelt sted for å planlegge besøk provinsen Trapani og Palermo, dessuten er det funnet bare 30 minutter fra flyplassen i Palermo, den samme fra Trapani. Den praktfulle hvite hav av creek til om lag 300 meter til fots, bukten Guidaloca til 1500 meter og den utrolige reserve av Zingaro mindre enn en 7 km, samt den fantastiske landsbyen Scopello. Du finner butikker og Restaurant på 500mt ..
Våre pluss:
-bruk av kjøkken
-nærhet til alle viktige ruter for kommunikasjon
-organisere turer
-idrett
-private bathroom
-all-inclusive
-nærhet til det første Natural Reserve i Sicilia og utgangspunkt for utflukter til fjell, hav, huler, Archeologic byer, fjellklatring.
-organisasjonen gastronomiske turer
-shuttle service og overføre
Betaling: Kontant kun ved ankomst.
Check-in: 15 pm til midnatt.
Check-out: 7am til 12am.
Vennligst merk: det er mulig på forespørsel om å endre dobbeltrom i tomannsrom.
Vennligst informer oss etter du har gjort en bestilling (hvis du trenger det), for timer med tog og buss og nøyaktig tilfeldigheter kontakte oss.

Vennligst råd eiendom om ankomsttid

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Brettspill
  • Frokost er ikke inkludert
  • Barnesenger er tilgjengelig
  • Haardrogers
  • Kjøkken
  • Vaskeritjenester


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Holiday House Sicily Located at Via Ciullo 60, , Castellammare del Golfo.
Holiday House Sicily
Italy
Castellammare del Golfo 91014 Via Ciullo 60
0% 11
38.0436637 12.8585100
Holiday House Sicily
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Felles Bad     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Felles Bad