X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hostal Mindanao

Paseo de San Vicente 2, Salamanca, Castilla y Leon, Spania

85%Rangering

 • 84%Verdi for pengene
 • 88%Sikkerhet
 • 92%Sted
 • 88%Personale
 • 84%Atmosphere
 • 88%Renslighet
 • 68%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hostal Mindanao ligger i Salamanca (City erklært en World Heritage Site av UNESCO), ved siden Fonseca kultursenter og 5 minutters gange til: Palacio de Congresos y Exposiciones de Castilla y Leon og Plaza Mayor (en av de vakreste og grand of Spain (Unamuno kalt Plaza Mayor 'hjerte fullt av sol og luft').

Vi holder gratis hele dagen bagasjen din mens du er på besøk Salamanca. Som en gave kan du velge: de andre drikker gratis eller rabatter på spa-tjenester, avhengig av sesong. Gratis parkering sone for syklus, motorsykkel og biler.

Et utmerket valg for turister, fagfolk, grupper og familier i en by av legendariske kultur, god gastronomi, natur og stor variasjon for fritid.

Det er rundt to naturlige parker med frodig vegetasjon og tre sykehus. Det har 30 rom med eget bad, TV og oppvarming. Kjæledyr er velkomne. Gratis Wi-Fi. Gode ​​forhold kvalitet - pris. Partner med Spa Center Aquatherapia og Ski Resort La Covatilla (se vedlegg). Eiendommen er solidaritet med miljøet (miljøvennlig eiendom).

Vår eiendom har spesielle rom for funksjonshemmede.

Eiendommen Mindanao er ideell for City Break, sykkeltur, og så videre.

Avbestillingsregler, 48 timer før ankomst. For nasjonale helligdager i Spania avlysningen skal være syv dager før ankomst.

Råd om ankomsttid.

Sjekk i tid på 16:00

Sjekk ut tid på 24:00

Kredittkort fasiliteter kun Visa, Master Card, Maestro

Historiske kulturelle omgivelser
The University of Salamanca er en juvel av renessansekunst og en verden referanse, Convento de San Esteban dominikanerne: reist monumentale barokk bygning av jesuittene i det attende århundre: besøkt av Christopher Columbus, St. Teresa og St. Ignatius av Loyola, presteskapet , i dag sete for Universidad Pontificia, katedralene: historisk - kunstnerisk, inkludert katedralen og den gamle nye katedralen, Casa de las Conchas: en av de fineste eksempler på gotisk sivil arkitektur Spansk, La Purisima: kirke og kloster som er bygget av italienske kunstnere Fangazo Cosimo og Bartolomeo Picchiatti, Palacio de Monterrey, Convento av Dueas, den romerske broen som krysser elven Tormes, Automotive Museum, Lyceum Theater, Senter for utøvende kunst og musikk, Domus Artium, Natural Park of Batuecas og Sierra de Francia etc. En time å få Portugal.

Mat og Drikke
Salamanca er svært kjent med et stort utvalg av restauranter (tradisjonell, regional, design, vegetarisk mat), barer, disco pub (for eksempel La Camelot, og så videre Du vil nyte en spesiell vin og deilige lokale produkter:. Iberisk skinke , chafaina, cabrito asado, ost, hornazo, cochinillo al fuego, farinato, chochos (dulces anisados), Bollo maimn, og andre.

Tilleggsinformasjon
Det er sykkelturer, utstillinger av håndverk i forskjellige steder. Det finnes mange spanske språkkurs under hele året, guidede turer i morgen, ettermiddag og kveld etter Salamanca. Bredt utvalg av konferanser og arrangementer på ulike sosiale, medisinske problemet.

Kjære gjester,
Tatt i betraktning den nåværende situasjonen på planeten vår, har vi vært å gjennomføre flere tiltak som bidrar til å ta vare på miljøet. Vår Property ("øko-vennlig) tar en politikk med støtte til miljø at det inneholder:

- Alle de dusj og servant kraner har dispenser for vann volum.
- Alt personell resirkulere hver dag: papir, glass, plast, batterier, patroner, osv., og andre rester i fem forskjellige små beholdere, og på slutten av dagen hvert produkt personellet bringe dem til de tilsvarende store beholdere utenfor boligen.
- Personellet arbeider med en t-skjorte med grønn og hvit logo på jakt etter hjelp fra alle gjestene for å ta vare på miljøet.
- I hvert rom er det et dokument med miljøpolitikk oversatt til flere språk.
- I bladet for innsjekking til også spesifikke tilbake politikken til vertshuset for å ta vare på miljøet.
- Hver dag vi legge mer lyspærer av lavt forbruk.
- I rengjøring av eiendommen bruker vi nedbrytbare produkter med nøytral pH med varemerket Johnson Diversey.
- Alle mulige papiret blir resirkulert i resepsjonen.
- I foten av elektronisk post, på visittkortet av eiendommen og i alle dokumentene i Eiendom ber vi samarbeidet med miljøet.
- Vi er medlem av to organisasjoner som tar seg av kjæledyr: ett i Madrid og andre i Barcelona.
- Det vare på miljøet er en kultur faget og at alt vi må lære hver dag.

Tusen takk.
Eiendom 'miljøvennlig'.

Hvis du kommer til å ankomme etter midnatt, vennligst sendt oss en e-post for å bekrefte bestillingen

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Bookutveksling
 • Frokost er ikke inkludert
 • Kabel TV
 • Faksservice
 • Gratis Bykart
 • Gratis internettilgang
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Haardrogers
 • Internettilgang
 • Vaskeritjenester
 • Oppbevaring av bagasje
 • Håndklær inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hostal Mindanao Located at Paseo de San Vicente 2, , Salamanca.
Hostal Mindanao
Spain
Salamanca 37007 Paseo de San Vicente 2
85% 116
40.9668531 -5.6692848
Hostal Mindanao
    Ledige rom     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 5 seng Privat Rom Med Bad/wc