X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hostal Mindanao

Paseo de San Vicente 2, Salamanca, Spania

77%Rangering

 • 73%Verdi for pengene
 • 73%Sikkerhet
 • 87%Sted
 • 80%Personale
 • 80%Atmosphere
 • 80%Renslighet
 • 67%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hostal Mindanao ligger i Salamanca (by erklært en World Heritage Site av UNESCO), ved siden av Fonseca Cultural Center, og 5 minutters gange til: Palacio de Congresos y Exposiciones de Castilla y Leon og Plaza Mayor (en av de vakreste og grand of Spain (Unamuno kalt Plaza Mayor 'hjerte fullt av sol og luft').

Vi holder gratis hele dagen bagasjen din mens du er på besøk Salamanca. Som en gave kan du velge: de andre drikker gratis eller rabatter på spa-tjenester, avhengig av sesong. Gratis parkering sone for sykkel, motorsykkel, og biler.

Et utmerket valg for turister, fagfolk, grupper og familier i en by av legendarisk kultur, godt kjøkken, natur og stor variasjon for fritid.

Det er rundt to naturlige parker med frodig vegetasjon og tre sykehus. Det har 30 rom med eget bad, TV og oppvarming. Dyr er velkomne. Gratis Wi-Fi. Bra forhold kvalitet - pris. Partner med Spa Center Aquatherapia og skistedet La Covatilla (se vedlegg). Eiendommen er solidaritet med miljøet (miljøvennlig eiendom).

Vår eiendom tilbyr spesielle rom for funksjonshemmede.

Eiendom Mindanao er ideell for City Break, sykkeltur, og så videre.

Avbestillingsregler; 48 timer før ankomst. For nasjonale helligdager i Spania avlysningen skal være 7 dager før ankomst.

Råd om ankomsttid.

Sjekk inn tid på 16:00

Sjekk ut tid på 24:00

Kredittkort Facilities bare Visa, Master Card, Maestro

Historiske kulturelle omgivelser
The University of Salamanca er en juvel av renessansekunst og en verden referanse, Convento de San Esteban dominikanere: besøkt av Christopher Columbus, St. Teresa og St. Ignatius av Loyola, prestene: monumentale barokkbygning oppført av jesuittene i det attende århundre , i dag sete for Universidad Pontificia, katedralene: historisk - kunstnerisk, inkludert katedralen og den gamle nye katedralen, Casa de las Conchas: en av de fineste eksempler på gotisk sivile arkitekturen Spansk, La Purisima: kirke og kloster bygget av italienske kunstnere Fangazo Cosimo og Bartolomeo Picchiatti; Palacio de Monterrey; Convento av Dueas, den romerske broen som krysser elven Tormes, Automotive Museum, Lyceum Theater, Center for Performing Arts og musikk, Domus Artium, naturparken Batuecas og Sierra de Francia etc. En time å få Portugal.

Mat og drikke
. Salamanca er svært kjent med et stort utvalg av restauranter (tradisjonell, regional, design, vegetarisk mat), barer, diskotek pub (for eksempel La Camelot, og så videre Du vil nyte en spesiell vin og deilige lokale produkter: iberisk skinke , chafaina, cabrito asado, ost, hornazo, cochinillo al fuego, farinato, chochos (dulces anisados), bollo maimn, og andre.

Tilleggsinformasjon
Det er sykkelturer, utstillinger av håndverk i forskjellige steder. Det er mange spanske språkkurs under hele året, guidede turer i morgen, ettermiddag og kveld etter Salamanca. Bredt utvalg av konferanser og arrangementer på ulike sosiale, medisinske problemet.

Kjære gjester,
Tatt i betraktning den nåværende situasjonen på planeten vår, har vi vært å gjennomføre flere tiltak som bidrar til å ta vare på miljøet. Vår eiendom ("øko-vennlig) tar en politikk av bistanden til det miljøet som det inkluderer:

- Alle dusjen og vasker kraner har dispenser for vann volum.
- Alt personell resirkulere hver dag: papir, glass, plast, batterier, patroner, etc og andre rester i fem forskjellige små beholdere og på slutten av dagen hvert produkt personell bringe dem til de tilsvarende store containere utenfor eiendommen.
- Personellet arbeider med en t-skjorte med grønn og hvit logo på jakt etter hjelp fra alle gjestene for å ta vare på miljøet.
- I hvert rom er det et dokument med miljøpolitikk oversatt til flere språk.
- I bladet for innsjekking til også bestemt tilbake politikken til vertshuset for å ta vare på miljøet.
- Hver dag vi sette flere lyspærer av lavt forbruk.
- I rengjøring av eiendom benytter vi biologisk nedbrytbare produkter med nøytral pH med varemerket Johnson Diversey.
- All mulig papiret blir resirkulert i resepsjonen.
- I foten av elektronisk post, i visittkort av eiendommen og i alle dokumentene i eiendom vi be om samarbeid med miljøet.
- Vi er medlem av to organisasjoner som tar seg av kjæledyr: en i Madrid og andre i Barcelona.
- Omsorgen for miljøet er en kultur faget og at alt vi må lære hver dag.

Tusen takk.
Eiendom 'miljøvennlig'.

Hvis du kommer til å ankomme etter midnatt, kan du sendte oss en e-post for å bekrefte bestillingen

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Bookutveksling
 • Frokost er ikke inkludert
 • Kabel TV
 • Faksservice
 • Gratis Bykart
 • Gratis internettilgang
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Haardrogers
 • Internettilgang
 • Vaskeritjenester
 • Oppbevaring av bagasje
 • Håndklær inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hostal Mindanao Located at Paseo de San Vicente 2, , Salamanca.
Hostal Mindanao
Spain
Salamanca 37007 Paseo de San Vicente 2
77% 118
40.9668531 -5.6692848
Hostal Mindanao
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Privat Rom Med Bad/wc