X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hostal Mindanao

Paseo de San Vicente 2, Salamanca, Spania

82%Rangering

 • 80%Verdi for pengene
 • 83%Sikkerhet
 • 90%Sted
 • 83%Personale
 • 83%Atmosphere
 • 83%Renslighet
 • 70%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hostal Mindanao ligger i Salamanca (City erklært en World Heritage Site av UNESCO), ved siden Fonseca Cultural Center, og 5 minutters gange til: Palacio de Congresos y Exposiciones de Castilla y Leon og Plaza Mayor (en av de vakreste og mest grand of Spain (Unamuno kalt Plaza Mayor 'hjerte fullt av sol og luft ").

Vi holder gratis hele dagen bagasjen din mens du besøker Salamanca. Som en gave du kan velge: de andre drinker gratis eller rabatter på spa-tjenester, avhengig av årstid. Gratis parkering sone for sykkel, motorsykkel, og biler.

Et utmerket valg for turister, fagfolk, grupper og familier i en by av legendariske kultur, godt kjøkken, natur og stor variasjon på ferie.

Det er rundt to naturlige parker med frodig vegetasjon og tre sykehus. Det har 30 rom med eget bad, TV og oppvarming. Kjæledyr er velkomne. Gratis Wi-Fi. Bra forhold kvalitet - pris. Partner med Spa Center Aquatherapia og skistedet La Covatilla (se vedlegg). Eiendommen er solidaritet med miljøet (miljøvennlige eiendom).

Vår eiendom tilbyr spesielle rom for funksjonshemmede.

Eiendom Mindanao er ideell for City Break, sykkeltur, og så videre.

Avbestillingsregler; 48 timer før ankomst. For nasjonale helligdager i Spania avlysningen skal være 7 dager før ankomst.

Råd om ankomsttid.

Sjekk i tid på 16:00

Sjekk ut tid på 24:00

Kredittkort fasiliteter kun Visa, MasterCard, Maestro

Historisk kulturelle omgivelser
The University of Salamanca er en juvel av renessansekunst og en verden referanse, Convento de San Esteban dominikanere: besøkt av Christopher Columbus, St. Teresa og St. Ignatius av Loyola, prestene: monumentale barokkbygning oppført av jesuittene i det attende århundre , i dag sete for Universidad Pontificia, katedralene: historisk - kunstnerisk, inkludert katedralen og den gamle nye katedralen, Casa de las Conchas: en av de fineste eksempler på gotisk sivile arkitekturen Spansk, La Purisima: kirke og kloster bygget av italienske kunstnere Fangazo Cosimo og Bartolomeo Picchiatti; Palacio de Monterrey; Convento av Dueas, den romerske broen som krysser elven Tormes, Automotive Museum, Lyceum Theater, Senter for utøvende kunst og musikk, Domus Artium, naturparken Batuecas og Sierra de Francia etc. En time å få Portugal.

Mat og drikke
Salamanca er svært kjent med et stort utvalg av restauranter (tradisjonell, regional, Design, vegetarisk mat), barer, disco pub (for eksempel La Camelot, og så videre Du vil nyte en spesiell vin og deilige lokale produkter:. Iberisk skinke , chafaina, cabrito asado, ost, hornazo, cochinillo al fuego, farinato, chochos (dulces anisados), Bollo maimn, og andre.

Tilleggsinformasjon
Det er sykkelturer, utstillinger av kunsthåndverk på forskjellige steder. Det finnes mange spanske språkkurs i hele året, omvisning i morgen, ettermiddag og kveld av Salamanca. Bredt utvalg av konferanser og arrangementer på ulike sosiale, medisinske problemet.

Kjære gjester,
Tatt i betraktning den nåværende situasjonen på planeten vår, har vi vært å gjennomføre flere tiltak som bidrar til å ta vare på miljøet. Vår Property ("øko-vennlig) tar en politikk av bistanden til det miljøet som det inkluderer:

- Alle dusjen og vasker kraner har dispenser for vannvolum.
- Alt personell resirkulere hver dag: papir, glass, plast, batterier, patroner, etc, og andre rester i fem forskjellige små beholdere, og på slutten av dagen hvert produkt personellet bringe dem til de tilsvarende store beholdere utenfor boligen.
- Personalet arbeider med en t-skjorte med grønn og hvit logo på jakt etter hjelp fra alle gjestene for å ta vare på miljøet.
- I hvert rom er det et dokument med miljøpolitikk oversatt til flere språk.
- I bladet for innsjekking til også bestemt tilbake politikken til vertshuset for å ta vare på miljøet.
- Hver dag vi sette flere lyspærer av lavt forbruk.
- I rengjøring av eiendommen bruker vi biologisk nedbrytbare produkter med nøytral pH med varemerket Johnson Diversey.
- All mulig papiret blir resirkulert i resepsjonen.
- I foten av elektronisk post, på visittkortet av eiendommen og i alle dokumenter av eiendommen ber vi om samarbeidet med miljøet.
- Vi er medlem av to organisasjoner som tar seg av kjæledyr: en i Madrid og andre i Barcelona.
- Omsorgen for miljøet er en kultur faget og at alt vi må lære hver dag.

Tusen takk.
Eiendom "øko-vennlig".

Hvis du kommer til å ankomme etter midnatt, kan du sendt oss en e-post for å bekrefte bestillingen

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Bookutveksling
 • Frokost er ikke inkludert
 • Faksservice
 • Gratis Bykart
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Haardrogers
 • Vaskeritjenester
 • Oppbevaring av bagasje
 • Håndklær inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hostal Mindanao Located at Paseo de San Vicente 2, , Salamanca.
Hostal Mindanao
Spain
Salamanca 37007 Paseo de San Vicente 2
82% 118
40.9668531 -5.6692848
Hostal Mindanao
    Ledige rom     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Privat Rom Med Bad/wc