X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hostal Mindanao

Paseo de San Vicente 2, Salamanca, Spania

100%Rangering

 • 100%Verdi for pengene
 • 100%Sikkerhet
 • 100%Sted
 • 100%Personale
 • 100%Atmosphere
 • 100%Renslighet
 • 100%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hostal Mindanao ligger i Salamanca (City erklært en World Heritage Site av UNESCO), ved siden Fonseca Cultural Center, og 5 minutters gange til: Palacio de Congresos y Exposiciones de Castilla y Leon og Plaza Mayor (en av de vakreste og grand of Spain (Unamuno kalt Plaza Mayor 'hjerte fullt av sol og luft).

Vi holder gratis hele dagen bagasjen din mens du er på besøk Salamanca. Som en gave du kan velge: den andre drikker gratis eller rabatter på spa-tjenester, avhengig av sesong. Gratis parkering sone for sykkel, motorsykkel, og biler.

Et utmerket valg for turister, fagfolk, grupper og familier i en by av legendariske kultur, god gastronomi, natur og stor variasjon på ferie.

Det er rundt to naturlige parker med frodig vegetasjon og tre sykehus. Det har 30 rom med eget bad, TV og oppvarming. Kjæledyr er velkomne. Gratis Wi-Fi. Gode ​​forhold kvalitet - pris. Partner med Spa Center Aquatherapia og Ski Resort La Covatilla (se vedlegg). Eiendommen er solidaritet med miljøet (miljøvennlige eiendom).

Vår eiendom har spesielle rom for funksjonshemmede.

Eiendom Mindanao er ideell for City Break, sykkeltur, og så videre.

Avbestillingsregler; 48 timer før ankomst. For nasjonale helligdager i Spania avlysningen skal være 7 dager før ankomst.

Råd om ankomsttid.

Sjekk i tid på 16:00

Sjekk ut tid på 24:00

Kredittkort fasiliteter kun Visa, MasterCard, Maestro

Historisk kulturelle omgivelser
Universitetet i Salamanca er en juvel av renessansekunst og en verden referanse, Convento de San Esteban dominikanere: besøkt av Christopher Columbus, St. Teresa og St. Ignatius av Loyola, prestene: monumentale barokkbygning oppført av jesuittene i det attende århundre i dag sete for Universidad Pontificia, katedralene: historisk - kunstnerisk, inkludert katedralen og den gamle nye katedralen, Casa de las Conchas: en av de fineste eksempler på gotisk sivile arkitekturen Spansk, La Purisima: kirke og kloster bygget av italienske kunstnere Fangazo Cosimo og Bartolomeo Picchiatti; Palacio de Monterrey; Convento av Dueas, den romerske broen som krysser elven Tormes, Automotive Museum, Lyceum Theater, senter for utøvende kunst og musikk, Domus Artium, naturparken Batuecas og Sierra de Francia etc. En time å få Portugal.

Mat og Drikke
Salamanca er veldig kjent med et stort utvalg av restauranter (tradisjonell, regional, design, vegetarisk mat), barer, diskotek pub (for eksempel La Camelot, og så videre Du vil nyte en spesiell vin og deilige lokale produkter. Iberisk skinke , chafaina, cabrito asado, ost, hornazo, cochinillo al fuego, farinato, chochos (dulces anisados), Bollo maimn, og andre.

Tilleggsinformasjon
Det er sykkelturer, utstillinger av kunsthåndverk på forskjellige steder. Det finnes mange spanske språkkurs i hele året, omvisning i morgen, ettermiddag og kveld av Salamanca. Bredt utvalg av konferanser og arrangementer på ulike sosiale, medisinske problem.

Kjære gjester,
Tatt i betraktning den nåværende situasjonen for planeten vår, har vi vært å gjennomføre flere tiltak som bidrar til å ta vare på miljøet. Vår Property ('miljøvennlig) tar en politikk av bistanden til det miljøet som den inneholder:

- Alle dusjen og vasker kraner har dispenser for vann volum.
- Alt personell resirkulere hver dag: papir, glass, plast, batterier, patroner, etc, og andre rester i fem forskjellige små beholdere, og på slutten av dagen hvert produkt personell bringe dem til de tilsvarende store beholdere utenfor boligen.
- Personellet arbeider med en t-skjorte med grønn og hvit logo på jakt etter hjelp fra alle gjestene for å ta vare på miljøet.
- I hvert rom er det et dokument med miljøpolitikk oversatt til flere språk.
- I bladet fra innsjekking til også bestemt tilbake politikken til vertshuset for å ta vare på miljøet.
- Hver dag setter vi flere lyspærer av lavt forbruk.
- I rengjøring av eiendommen bruker vi nedbrytbare produkter med nøytral pH med varemerket Johnson Diversey.
- All mulig papiret blir resirkulert i resepsjonen.
- I foten av elektronisk post, på visittkortet av eiendommen og i alle dokumentene i Eiendom ber vi om samarbeidet med miljøet.
- Vi er medlem av to organisasjoner som tar seg av kjæledyr: en i Madrid og andre i Barcelona.
- Omsorgen for miljøet er en kultur emne og at alt vi må lære hver dag.

Tusen takk.
Eiendom 'miljøvennlig'.

Hvis du kommer til å ankomme etter midnatt, vennligst sendt oss en e-post for å bekrefte bestillingen

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Bookutveksling
 • Frokost er ikke inkludert
 • Café
 • Heis
 • Faksservice
 • Gratis Bykart
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Haardrogers
 • Internettilgang
 • Vaskeritjenester
 • Oppbevaring av bagasje
 • Utendørs terrasse
 • Håndklær inkludert


Betingelser

 • Aksepterer kredittkort
 • Kjæledyrvennlig


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hostal Mindanao Located at Paseo de San Vicente 2, , Salamanca.
Hostal Mindanao
Spain
Salamanca 37007 Paseo de San Vicente 2
100% 120
40.9668531 -5.6692848
Hostal Mindanao
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Privat Rom Med Bad/wc