X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hostal Pacios

Calle Atocha 28 2nd floor A, Madrid, Spania

75%Rangering

 • 74%Verdi for pengene
 • 78%Sikkerhet
 • 96%Sted
 • 76%Personale
 • 62%Atmosphere
 • 68%Renslighet
 • 68%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hostal Pacios ligger i Madrid gamle kvartalene, i hjertet av den historiske delen av byen, bare et skritt fra Puerta del Sol og Plaza Mayor.
Hostal ligger også innen gangavstand fra de viktigste museene i Madrid som Prado Art Museum, Thyssen-Bornemisza og Reina Sofia Contemporary Art Museum.

Hostal Pacios er i det beste området, rett i nærheten Plaza Santa Ana og alle de beste natteliv og nær nok til å bokstavelig talt alt annet.
Beliggenheten er perfekt for et opphold i nærheten av nesten alt du trenger å se under et opphold i Madrid. Mange tapas og shoppinggatene barer, cervecerias og restauranter er også rett rundt hjørnet.

Beliggenhet i hjertet av Madrid er perfekt, alle viktige severdigheter og steder er i nær gangavstand

Hostal Pacios har rom, rene og komfortable, med vask / vask og varme. Badene er delt. Vi har en hittegodstjeneste. Det er flere offentlige parkeringsplasser nær Hostal slik at parkering i Madrid vil ikke være et problem.

Det beste av Madrid når det gjelder kinoer, teatre, restauranter, barer, puber (område av Huertas Street og Santa Ana-plassen), diskoteker, nattklubber og shoppinggater er i området. Du kan nyte den velkjente Madrid uteliv uten å gå langt fra Hostal.

Spanias hovedstad siden 1562, ligger på det geografiske sentrum av den iberiske halvøya. Madrid er ikke bare et kulturelt reisemål. Det er også en livlig storby med mange puber, kafeer, diskoteker og nattklubber åpent til langt på natt. ikke bli overrasket om du blir sittende fast i en trafikkork på fire om morgenen, og de menneskene du møter er ikke nødvendigvis kommer på jobb ................

Hostal er også ganske nær Rastro, et loppemarked (med gamle og nye varer) kjører på søndager i mange gater.

Informer om ankomsttid.

Innsjekking fra 12:30
Sjekk ut tid på 24:00

Men gjestene kan komme tidligere og la bagasjen deres.

Vanlige avbestillingsregler er 72 timer.

Vi krever at avbestillinger gjøres kun via e-post, ikke via telefon.

Fasiliteter: Sengetøy gratis, Håndklær gratis, Aksepterer kredittkort, Oppbevaring av bagasje, Internett Wi-Fi, 24 timers resepsjon, ingen portforbud, ingen lockout, Kays, Heis / Heis, Skatter inkludert i prisen, røykere

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Takvifte
 • Heis
 • Gratis internettilgang
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Håndklær inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hostal Pacios Located at Calle Atocha 28 2nd floor A, , Madrid.
Hostal Pacios
Spain
Madrid 28012 Calle Atocha 28 2nd floor A
75% 170
40.4135450 -3.7020063
Hostal Pacios
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Enkelt Privat Felles Bad     3 seng Privat Felles Bad     Twin Privat Felles Bad     4 seng Privat Felles Bad     5 seng Privat Felles Bad