X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Hostel Mills Sarajevo

kart og veibeskrivelser


86%Rangering

  • 88%Verdi for pengene
  • 84%Sikkerhet
  • 86%Sted
  • 90%Personale
  • 78%Atmosphere
  • 92%Renslighet
  • 84%Fasiliteter

Oversatt av Google Buss og tog
Når du kommer til busstasjonen eller jernbanestasjonen, den beste måten å komme til oss er med trikk nummer 1. som er forlate fa jernbanestasjonen. Busstasjonen og jernbanestasjonen er ved siden av hverandre. En billett for en trikk du kan kjøpe i en kiosk der prisen er 1,60 KM (0,80 eurocent) eller trikken der prisen for billetten er 1,80 KM (0,90 eurocent). Fra jernbanestasjonen går du med trikken til Bascarsija square (den åttende stasjon fra jernbanestasjonen). Når du går ut av trikken, vil du se på høyre side av hotellet Kovaci. Går i denne retningen, og du vil komme inn i Kovaci gaten. Gå denne gaten opp, og slå i tredje gate til venstre (Dzinina street). Etterpå går i første gate på høyre side (gate Mlini), hvor vår vandrerhjemmet ligger.

Busstasjonen East Sarajevo / Lukavica

Busstasjonen Øst Sarajevo er approximatly 12 kilometer unna vårt hostel. Fra stasjonen kan du komme til oss med drosje. Prisen for en drosjetur ville bli arround 10 euro. Den andre muligheten for å komme til oss er med trolleybuss. Trolleybuss stasjon ligger 100 meter fra busstasjonen Lukavica. Pass på når du går inn i trolleybuss at det er nummer 103. Dobrinja - Austrijski trg. En billett for trolleybuss du kan kjøpe i en kiosk der prisen er 1,60 KM (0,80 eurocent) eller i trolleybuss der prisen for billetten er 1,80 KM (0,90 eurocent). Du vil kjøre til den siste stasjonen Austrijski trg og ved å forlate bussen vil du hodet for retning av elva Miljacka og krysser broen (latin bro eller Princip bridge). Etter å ha krysset broen og hovedgaten vil du gå i andre gate til høyre og etter 100 meter kommer du til Bascarsija torget. På Bascarsija torget vil du krysse gaten ved trikkeholdeplassen og gå rett i Kovaci gaten. Gå denne gaten opp, og slå i tredje gate til venstre (Dzinina street). Etterpå går i første gate på høyre side (gate Mlini), hvor vår vandrerhjemmet ligger.
Airport

Den Sarajevo flyplass ligger 12 kilometer unna vårt hostel. Fordi det er ingen direkte bussrute fra flyplassen til sentrum av byen det eneste alternativet er å ta en drosje. Prisen på en drosjetur er 10 euro.