Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel One Prague

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler
 • Verdi for pengene 9.5
 • Sikkerhet 9.6
 • Sted 8.9
 • Personale 9.8
 • Atmosphere 9.7
 • Renslighet 9.5
 • Fasiliteter 9.5

Sted

Cimburkova, 8

Veibeskrivelser For Eiendom

Oversatt av Google
Fra flyplassen:
1) Som du forlater terminalen i Praha flyplass du ta buss AE (Airport Express). Frafalt på siste stopp (Hlavni Nadrazi).
Se retninger fra sentralstasjonen nedenfor.
2) Når du forlater terminalen i Praha flyplass du ta buss nummer 119 med retning Dejvicka. Dette er også navnet på det siste stedet hvor du vil reise. Her hopper du på den grønne metrolinje A, og gå av på den femte stopp heter Muzeum. I denne stop vil du endre til den røde metrolinjen C. Du vil gå av på første stopp på den røde linjen, Hlavni Nadrazi. Hvis du forlater stasjonen og inn i parken ta til høyre. På slutten av veien i parken finner du en trikkeholdeplass Hlavni Nadrazi, på gate Bolzanova. Du tar linje 5, 9 eller 26 i riktig retning (slik mot jernbanebrua) og gå av på andre stopp Lipanska. Når du kjører trikken du krysser gaten, og holder på å gå i motsatt retning som trikken. Den andre gate til høyre, Cimburkova, er vår gate. Vi holder til på nummer 8, på høyre hånd.
3) Hvis du ikke føler for å bruke billig offentlig transport, kan du også benytte deg av en transporttjeneste som vi kan ordne for deg (vennligst send en epost eller ring).

Fra busstasjonen Florenc:
Hoppe på den røde tråd med retning Haje, og gå av på første stopp heter Hlavni Nadrazi. Hvis du forlater stasjonen og inn i parken ta til høyre. På slutten av veien i parken finner du en trikkeholdeplass Hlavni Nadrazi, på gate Bolzanova. Du tar linje 5, 9 eller 26 i riktig retning (slik mot jernbanebrua) og gå av på andre stopp Lipanska. Når du kjører trikken du krysser gaten, og holder på å gå i motsatt retning som trikken. Den andre gate til høyre, Cimburkova, er vår gate. Vi holder til på nummer 8, på høyre hånd.

Fra togstasjonen Hlavni Nadrazi:
Hvis du forlater stasjonen og inn i parken ta til høyre. På slutten av veien i parken finner du en trikkeholdeplass Hlavni Nadrazi, på gate Bolzanova. Du tar linje 5, 9 eller 26 i riktig retning (slik mot jernbanebrua) og gå av på andre stopp Lipanska. Når du kjører trikken du krysser gaten, og holder på å gå i motsatt retning som trikken. Den andre gate til høyre, Cimburkova, er vår gate. Vi holder til på nummer 8, på høyre hånd.

Fra togstasjonen Nadrazi Holesovice:
I denne togstasjonen du hoppe på den røde metrolinjen for tre stopper og drar på Hlavni Nadrazi station.If forlate deg stasjonen og inn i parken ta til høyre. På slutten av veien i parken finner du en trikkeholdeplass Hlavni Nadrazi, på gate Bolzanova. Du tar linje 5, 9 eller 26 i riktig retning (slik mot jernbanebrua) og gå av på andre stopp Lipanska. Når du kjører trikken du krysser gaten, og holder på å gå i motsatt retning som trikken. Den andre gate til høyre, Cimburkova, er vår gate. Vi holder til på nummer 8, på høyre hånd.

* Hvis du velger å ta en taxi, må du merke deg følgende priser: - fra jernbanestasjonen Hlavni Nadrazi, bør prisen være ca 100-150 CZK. Fra jernbanestasjonen Nadrazi Holesovice, bør prisen være ca 200-250 CZK. Fra busstasjonen Florenc, bør prisen være ca 100-150 CZK. Fra flyplassen, bør prisen være ca 600-700 CZK
 • Verdi for pengene 9.5
 • Sikkerhet 9.6
 • Sted 8.9
 • Personale 9.8
 • Atmosphere 9.7
 • Renslighet 9.5
 • Fasiliteter 9.5
Les alle anmeldelser BESTILL NÅ

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste tilbudene på vandrerhjem samt nyheter sendt direkte til innboksen din. Du kan melde deg av når som helst.

×