X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hostel Pousada Cancun

Rua Afonso Celso, 501, Barra, Salvador, Brasil

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Med en totalrenovert struktur, Se alle Cancun sine gjester det beste som finnes i komfort og hvile. Alt dette i innlemmet i et familiemiljø for å få deg til å føle deg hjemme. Kom og bo i Eiendom Cancun og se selv en av de beste innkvartering i hjertet av Barra, et vakkert nabolag, innen 3 minutters gange fra Farol da Barra stranden eller Porto da Barra strand, den viktigste sentrum av karnevalet circuit.We er 15 minutter fra det historiske sentrum / Pelourinho.

Nyt bor hjemme og slapper av, eller ved hjelp av vår Internett og Wi-Fi-tjenester, eller matlaging i et fullt utstyrt kjøkken.
Gå gjennom fiendly nabolaget, eller gå ut for å surfe i Praia da Barra - som ligger bare to små kvartaler unna oss. Barra er det utvalg av restauranter, barer og steder med levende musikk. Også nær Eiendom Pousada Cancun kan du finne supermarkeder, bakeri butikker, frukt markeder, og nærbutikker av alle slag som en handle da Barra.

Pousada / Lavpris Cancun ble organisert utelukkende med velferden til sine gjester i tankene. Vi har 11 rom, (enkeltrom, dobbeltrom og sovesaler), alle med eget bad og enten air-condition eller takvifte. Vi tilbyr en deilig frokost (valgfritt).

SPESIALTILBUD

Carnival sesongen Februar: Mellom 07and den February13, tilbyr en Carnival pakken inkluderer 7 netter overnattingssteder. Du kan spille på det mest populære partiet i verden, ved siden av noen få meter til Hostel / Pousada Cancun. I løpet av denne sesongen minimun opphold er 7night.
SESONG AV NYE ÅR: mellom 29 desember og 1. januar gir en pakke med nyttår som inkluderer fire noches de alojamiento. Under krever denne sesongen at gjestene bo 4 netter

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Klimaanlegg
  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Gratis trådløs internettilkobling
  • Haardrogers
  • Internettilgang
  • Kjøkken
  • Lounge


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Hostel Pousada Cancun Located at Rua Afonso Celso, 501, Barra, , Salvador.
Hostel Pousada Cancun
Brazil
Salvador Bahia 40140080 Rua Afonso Celso, 501, Barra
0% 8
-12.9322915 -38.4548950
Hostel Pousada Cancun
    Ledige rom     Standard 4 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 6 seng Sovesal For Menn Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Sovesal For Menn Rom Med Bad/wc