X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Hostel Pousada Pais Tropical

Largo do Pelourinho 7, Salvador, Brasil

kart og veibeskrivelser


81%Rangering

  • 76%Verdi for pengene
  • 85%Sikkerhet
  • 96%Sted
  • 85%Personale
  • 79%Atmosphere
  • 71%Renslighet
  • 75%Fasiliteter

Oversatt av Google Vårt hostell ligger i det historiske sentrum i Largo do Pelourinho. I denne plassen er det Bymuseet (stor gul bygning) og House og Foundation, som er en hyllest til den berømte brasilianske forfatteren Jorge Amado (stor blå bygning). Ansikt til disse to bygningene og ser til venstre vil du se en smal gul bygning - det er vår inn, 'País Tropical'.
Fra flyplassen:
Forlater flyplassen i Salvador: Vennligst ta bussen mot torget fram til slutten av banen ônibus.Desça bussen ved endepunktet og se våre kart. Vi kan også tilby deg en pendelbuss fra flyplassen i Salvador til døren til gjestehuset vårt. Prisen på denne tjenesten koster 70 dollar. Hvis du trenger en større bil, er prisen på tjenesten forhandlet via e-post og på antall mennesker som kommer.
Fra Port:
Porten der katamaraner kommer i Morro de Sao Paulo opp til hostellet, er varigheten ca 15 minutter til fots. Etter å ha forlatt havnen, hodet mot Mercado Modelo, en stor bygning som ligger på motsatt side av porten. Vi får hele markedet og gaten. Vi møter Lacerda Heis, som vil ta deg til Pelourinho. Prisen på denne heisen turen koster 15 cent. Etter overskriften til den øvre delen av byen, vil du møte på Domkirkeplassen og videreføring, følge kartet til vårt hostel.
Fra busstasjonen:
Etter å ha fått av bussen mot utgangen av stasjonens hovedveien, folk følger gangbroen Iguatemi. Bedre gå til andre avkjørsel, og ta bussen til Barroquinha, og gå av på det punktet av Tabuao. Et annet alternativ ville være å ta bussen foran kjøpesenter kalt Iguatemi. Gå rett til bussholdeplassen. Det du ta en buss som heter Domkirkeplassen. Du kan bruke en liten minibuss med samme navn, som koster det samme som en vanlig buss og komme dit mye raskere. Gå av bussen på slutten og se våre kart. En taxi fra bussen til hostellet kan koste rundt 25 reais, men før du får inn i en taxi, må du forhandle prisen med en drosjesjåfør først.